Audeze LCD-X slušalke, 3.5 mm, prozoren

Cena od 499,00 € do 1.970,00 €
Audeze LCD-X slušalke
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Audeze MM-100

Z novimi Audeze MM-100 izkusite natančnost in zanesljivost profesionalnega studia, kjer koli ustvarjate ali poslušate glasbo. Uživajte v celodnevnem udobju in odličnem zvoku z našimi najnovejšimi slušalkami v lahkem ohišju iz magnezija in jekla. Zvok Audeze je zvok svetovnega razreda, ki mu zaupajo večji studii in še nikoli ni bil bolj dostopen. Že leta se vrhunski avdio strokovnjaki po vsem svetu zanašajo na slušalke Audeze, kot sta LCD-X in MM-500 . MM-100s takoj spremenijo vaš prostor v studio in vas popeljejo v zaupanja vreden par monitorjev avdio industrije, ki dosledno zagotavlja zvok in čustva. Odstranite prostor iz enačbe, zaupajte MM-100. Poglobite se v vsak miks in ne pustite, da podrobnosti ostanejo neopažene, zahvaljujoč vodilni tehnologiji v industriji, ki je vgrajena v MM-100. Pričakujte vrhunsko natančnost in izjemno nizko popačenje od novo zasnovanih planarnih magnetnih enot MM-100. Izdelane z enako predanostjo kot vodilne slušalke LCD-5 , z enako patentirano tehnologijo, magnetnimi nizi in membranami, MM-100 dviguje lestvico kakovosti zvoka v svojem razredu.
Na voljo
499,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Audeze LCD-X - Creator Edition

Model LCD-X je zasnovan posebej za potrebe vseh glasbenih ustvarjalcev. Podjetje se ponaša z najbolj nevtralnimi pogonskimi enotami, vgrajenimi v naglavne slušalke, kar vam omogoča slišati najtanjše podrobnosti s kristalno čisto prozornostjo. Prav tako poudarjajo, da so pogonske enote ena izmed najbolj učinkovitih, kar so jih kdaj proizvedli, zato so popoln dodatek k vašemu obstoječemu sistemu, ne glede na to, ali jih uporabljate v profesionalnem studiu, na potovanju ali doma. Vsebujejo planarno magnetno tehnologijo ali ravninske magnetne pogonske enote, ki zagotavljajo osupljivo dinamiko, mikroskopsko jasnost in neverjetno odprt in prostoren zvok. So zvočno zasnovani za izjemno natančnost. Ultra tanke membrane in močni neodimi magneti prinašajo nekaj najbolj natančne reprodukcije zvoka (v primerjavi z večino drugih obstoječih slušalk). Slušalke Audeze so idealna rešitev za profesionalce v zvoku in jih je mogoče najti v nekaterih najprestižnejših svetovnih produkcijskih podjetjih.
Na voljo
1.299,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Audeze LCD-X Hi-Fi Slušalke

Referenčne Planar Magnetic slušalke LCD-X je referenčni Audeze model visoke učinkovitosti, ki ponuja maksimalno moč tudi pri slabših ojačevalcih in prenosnih napravah brez dodatnega napajanja (mp3 predvajalniki, mobiteli, notebooki, ...). Ob enem ponuja LCD-X tudi najbolj nevtralen zvok v Audeze ponudbi, zaradi česar ga izbirajo avdio inžinirji in glasbeniki za studijsko uporabo. Planar-magnetic tehnologija uporabljena v Audeze slušalkah je popolnoma drugačna od klasičnih zvočnikov, uporablja pa magnetne membrane. Ne samo, da ustvarja, po mnenju številnih, neverjetno lep zvok in izjemno nadzorovan in močan bas, te slušalke bodo podarile novo življenje tudi slabim avdio posnetkom. LCD-X slušalke imajo zamenljive kable z balansiranima XLR priključkoma, ki sta, kot tudi vse ostale komponente, izdelane “in-house”. Audeze kabli so v celoti izdelani iz avdiofilskega bakra (OFHC). Ploska zasnova pri dolžini 2.5m zagotavlja brezskrbno uživanje v glasbi, ne glede na položaj sedenja. Kabli se s slušalkami priključujejo s pomočjo mini-XLR priključka, ki vsebuje 4 pozlačene kontakte na eni strani, in s klasičnim 3.5 mm oziroma 6.3 mm pozlačenim priključkom na drugi strani. Vsem Audeze modelom je priložen obojestransko balansiran kabel, ki ga lahko uporabite za priključitev na ojačevalce za slušalke, ki ponujajo balansirane izhode. Za več informacij si oglejte LCD-X specsheet ali uradno predstavitev vseh Audeze slušalk v PDF obliki. THE ABSOLUTE SOUND REVIEW: "The LCD-3 is a remarkable example of the planar-magnetic design. My only small criticism is that it has a darker than neutral quality that can diminish the open quality of live music. Otherwise, as I said earlier, this has been the Audeze flagship for several years, and for good reason. " "I now understand that both headphones and speakers can offer a wonderful connection to what really is the bottom line, and that is the enjoyment of music." STEREOPHILE PRODUCT OF THE YEAR
Ni na voljo
1.699,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Audeze LCD-X Hi-Fi Slušalice Leather Free - stari model zapakiran

Reference-level Planar Magnetic HeadphoneLCD-X je reference Audeze model visoke efikasnosti koji izvlači maksimum snage iz slabijih pojačala i prijenosnih uređaja bez dodatnog napajanja (mp3 playeri, mobiteli, notebook...)Također, LCD-X je najneutralnijeg zvuka iz Audeze ponude pa ga stoga preferiraju audio inženjeri i glazbenici za studio korištenje.Planar-magnetic tehnologija korištena u Audeze slušalicama u potpunosti je drugačija od standardnih zvučnih jedinica, a sastoji se od magnetskih dijafragmi. Osim što će isporučiti po mnogima nevjerojatno lijep zvuk i iznimno kontrolirani i jaki bas, ova će slušalica dati novi život čak i lošijim audio snimkama.LCD-X slušalice imaju odvojive kablove s balansiranim XLR konektorima koji su, kao i sve ostale komponente, proizvedeni „in-house“.Audeze kablovi su u potpunosti izrađeni od audiofilskog bakra (OFHC). Flat (spljoštena) konstrukcija uz dužinu od 2.5 m osigurava bezbrižno uživanje u glazbi, bez brige oko pozicije sjedenja.Kablovi se na slušalice spajaju pomoću mini-XLR konektora koji sadrže 4 pozlaćena pina s jedne strane, te s klasičnim 3.5 mm odnosno 6.3 mm pozlaćenim jackom s druge strane. Također, uz sve Audeze modele dolazi i obostrano balansirani kabel, koji će poslužiti za spajanje sa svim pojačalima za slušalice koji posjeduju balansirane ulaze.Za više informacija preuzmite LCD-X specsheet ili službenu prezentaciju svih Audeze slušalica u PDF-u.THE ABSOLUTE SOUND REVIEW:"The LCD-3 is a remarkable example of the planar-magnetic design. My only small criticism is that it has a darker than neutral quality that can diminish the open quality of live music. Otherwise, as I said earlier, this has been the Audeze flagship for several years, and for good reason. ""I now understand that both headphones and speakers can offer a wonderful connection to what really is the bottom line, and that is the enjoyment of music."STEREOPHILE PRODUCT OF THE YEAR
Ni na voljo
1.699,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Audeze MM-500

Resno orodje za vsako situacijo "Na svoj MM-500 se zanašam enako kot na monitorske slušalke v studiu" - Manny Marroquin *Manny Marroquin, glasbenik in producent - dobitnik 10 grammyjev MM-500 so zasnovani tako, da izpolnjujejo zahteve dolgih dnevnih poslušanj v skoraj vseh okoljih. Studijske monitorske slušalke svetovnega razreda. Omogočajo hitro reakcijo na poti. Z enostavnim rokovanjem, udobnim prileganjem in zanesljivim zvokom se lahko zanesete, da bo MM-500 dosegel rezultate v vsaki situaciji. Poslušanje življenjskega sloga prek slušalk "Ko želite zvok studijske kakovosti, kjer koli ste" - Manny Marroquin Vse morate slišati na najbolj naraven in čist način - točno takrat, ko to potrebujete - kjerkoli in kadarkoli. Manny se zaveda, kako pomembno je poslušanje slušalk v današnjem svetu: od studia do odra, od kavarne do plaže, od kanala do jetwaya, MM-500 je referenca na zvočni posnetek vašega življenja. Eleganca, udobje in vzdržljivost "Z uporabo MM-500 sem prepričan, da lahko zagotovim najboljšo mešanico" - Manny Marroquin S posebno plišastimi vrhunskimi usnjenimi ušesnimi blazinicami, nastavljivim naglavnim trakom iz vzmetnega jekla in strojno obdelano aluminijasto strukturo so MM-500 na otip močni, a lahki. MM-500 so ročno izdelani v delavnici Audeze v južni Kaliforniji, da zagotovijo leta zanesljivega udobja v paketu, ki prosi za držanje, občudovanje in poslušanje. Izboljšajte svojo zvočno profesionalnost "MM-500 je v mojem studiu tako pomemben kot kateri koli drug kos opreme" - Manny Marroquin Z zvokom studijske kakovosti, ki je vedno na dosegu roke, je MM-500 resnično naslednja raven zmogljivosti v profesionalnem zvoku. Ne glede na to, ali zamenjate Audeze LCD-X ali drugo znamko, bo MM-500 prav tako del vašega življenja kot vaš najljubši par superg. Nagrajena tehnologija Audeze “Jasno in natančno referenčno orodje, ki zveni definirano in uravnoteženo” - Gearspace.com Planarni magnetni gonilniki MM-500 zagotavljajo realističnost, brez katere avdio profesionalci, kot je Manny, "ne morejo živeti". Z bliskovito hitrimi prehodi, natančnim frekvenčnim odzivom in zanesljivim mešanim prevodom, ki ga poganjajo Audeze patentirane inovacije, MM-500 proizvaja neprimerljivo kakovost zvoka, o kateri lahko druge slušalke samo sanjajo.
Na voljo
1.970,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Audeze LCD-X slušalke. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Audeze LCD-X slušalke. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom.
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki