Tefal Simply Clean nizka posoda s pokrovom, 28 cm B5677253

Cena od 47,99 € do 50,90 €
Tefal Simply Clean nizka posoda s pokrovom
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Tefal Simply Clean nizka posoda s pokrovom, 28 cm B5677253

Nizka posoda s pokrovom Tefal Simply Clean 28 cm B5677253 z nelepljivo površino Titan je odličen pomočnik za cvrtje, dušenje in počasno kuhanje. Indikator temperature Thermo-Signal spremeni barvo, tako da veste, da je ponev optimalno ogrevana za najboljše rezultate kuhanja. Površina posode je 100 % varna in se ne prijema. Simply Clean posoda je združljiva z vsemi štedilniki, razen z indukcijskimi. Tefal
Razpoložljivost je treba preveriti
47,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Aluminijasta ponev s pokrovko ø 28 cm Simply Clean Red – Tefal

Zaradi tehnologije Thermo-Signal vas ta Tefalova ponev vizualno obvesti, kdaj je njena površina idealno segreta za kuhanje. Poleg tega je dno opremljeno s sistemom, ki tako enakomerno razpršuje toploto . Odlična je tudi za cvrtje in dušenje. Za njegovo izdelavo so bili uporabljeni vrhunski materiali brez svinca, kadmija in PFOA , zato ne oddaja nobenih nevarnih snovi.
in_stock
50,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Tefal Simply Clean nizka posoda s pokrovom. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Tefal Simply Clean nizka posoda s pokrovom. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (3168430313439)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki