Prevleka Airboard Universal Thermo Reflect 140 X 45 Cm

Cena od 16,99 € do 19,99 €
Prevleka Airboard Universal Thermo Reflect 140 X 45 Cm
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Prevleka za likalno desko Thermo Reflect L/Universal - LEIFHEIT

Je tudi likanje eno od vaših najmanj priljubljenih gospodinjskih opravil? S to prevleko za likalno desko Thermo Reflect, ki je zaradi titanove površine še posebej učinkovita v kombinaciji z likalnimi deskami s tehnologijo "Thermo-Reflect", si ga naredite prijetnejšega. Tako je likanje do 33 % lažje in hkrati hitrejše. Zaradi vrvice z zavoro je primerna za vse standardne deske do velikosti 140 x 38 cm. Izdelana je iz kombinacije 55 % poliestrskih vlaken, 29 % bombaža, 8 % poliuretana in 8 % titana s certifikatom OEKO-TEX, brez škodljivih snovi. Dobro je vedeti: Primerno za likanje s parnimi likalniki.
in_stock
17,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Leifheit Thermo Reflect prevleka za likalno desko, L

Prilagodljiva prevleka za likalno desko Thermo Reflect Universal podjetja LEIFHEIT ima vrvico s sponko in prevleko iz titana, ki odbija paro in toploto za 33 % hitrejše likanje. Ima 4-milimetrsko penasto oblazinjenje, ki je primerno za likalne deske Air Board. Dimenzije do 140 × 45 cm. Leifheit
Razpoložljivost je treba preveriti
19,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Prevleka Airboard Universal Thermo Reflect 140 X 45 Cm. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Prevleka Airboard Universal Thermo Reflect 140 X 45 Cm. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4006501716088)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki