Pirelli letna pnevmatika P Zero, XL 285/30ZR19 98Y

Cena od 404,30 € do 407,76 €
Pirelli letna pnevmatika P Zero
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Pirelli 285/30R19 (98Y) PIRELLI PZERO COR ASIMM. 2

Guma 285/30R19 (98Y) PIRELLI PZERO COR ASIMM. 2 proizvajalca PIRELLI. Indeks teže je 98, kar ustreza največji obremenitvi ene pnevmatike 750kg. Indeks hitrosti je Y, zato so izdelani za maksimalno hitrost 300km/h. Energijska učinkovitost pnevmatike je D. Oprijem na mokri podlagi je A. Raven hrupa pn Pirelli
Razpoložljivost je treba preveriti
404,30 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Pirelli P Zero Corsa Asimmetrico 2 ( 285/30 ZR19 (98Y) XL AR )

Ta pnevmatika je idealna za ljubitelje močnih in dirkalnih avtomobilov. Značilnosti tekalne površine in sestave tega modela omogočajo, da pnevmatika PZero Corsa System ustreza željam tudi najzahtevnejših strank kar se tiče vodljivosti in zaviranja na suhem cestišču. Pnevmatika istočasno obdrži odlično vodljivost na vlažnem terenu, brez da bi bili stopnja glasnosti in razporeditev pritiska na podlago spremenjeni. Koncept PZero Corsa System: - PZero Corsa Asimmetrico (komplet) ali - PZero Corsa Direzionale (prednja) in PZero Corsa Asimetrico (zadnja). Prednosti Sestava iz kavčuka primernega za tekmovalne pnevmatike. Pnevmatika je zasnovana na podlagi bogatih izkušenj družbe Pirelli z dirkalnimi športi. Odlična spijemnost, prepričljiv oprijem in natančna vodljivost. Visoko kvalitetni materiali z ozirom na težo, trdnost in varnost. Značilnosti: Maksimalna spijemnost je omogočena zaradi novih sestavin v tekalni površini, ki so posebej ustvarjene za dirkalna vozila. Uporaba ultra lahkih in prožnih jermenov omogoča kar največji možen stik med pnevmatiko in voziščem. Relief tekalne površine Asimmetrico: asimetričen model brez neprekinjenih utorov in brez tlakov se drastično razlikuje od konvencionalne strukture pnevmatik. Zunanja ramenska struktura ima le najmajše možno število utorov.
razpoložljivo
407,76 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Pirelli letna pnevmatika P Zero. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Pirelli letna pnevmatika P Zero. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8019227261592)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki