Nankang letna pnevmatika Green Sport Eco-2+, 165/60R15 77H

Cena od 63,80 € do 65,33 €
Nankang letna pnevmatika Green Sport Eco-2+
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Nankang 165/60R15 77H NANKANG ECO2+

Guma 165/60R15 77H NANKANG ECO2+ proizvajalca NANKANG. Indeks teže je 77, kar ustreza največji obremenitvi ene pnevmatike 412kg. Indeks hitrosti je H, zato so izdelani za maksimalno hitrost 210km/h. Energijska učinkovitost pnevmatike je D. Oprijem na mokri podlagi je B. Raven hrupa pnevmatike je 70d Nankang
Razpoložljivost je treba preveriti
63,80 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Nankang Green/Sport Eco-2+ ( 165/60 R15 77H )

Osrednji sub-utori s plitkejšo globino povečajo togost vertikalnega / stranskega bloka za preprečevanje deformacije bloka in dodatno zmanjšanje porabe energije. Ramenski spodnji utori z velikim kotom ohranja kontinuiteto ramenskega bloka, slabi zvijanje bloka in zmanjšuje porabo energije. Dva prečna utora na profilu ramena preprečujeta neenakomerno obrabo in zagotavljata ustrezen oprijem. Štiri obodni utori povečujejo učinkovitost drenaže in varnosti za vožnjo na mokrem cestišču. Oblika osrednjega rebra krepi vožnjo naravnost in vodljivost. Zmanjšan hrup. Prihranek gorivo in ima odličen oprijem. Ha-brez olja formula za vse velikosti v skladu z zakonodajo EU o varstvu okolja.
razpoložljivo
65,33 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Nankang letna pnevmatika Green Sport Eco-2+. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Nankang letna pnevmatika Green Sport Eco-2+. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4717622042221)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki