Dunlop letna pnevmatika SP Sport Maxx RT, 205/50R16 87W

Cena od 112,29 € do 166,24 €
Dunlop letna pnevmatika SP Sport Maxx RT
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Dunlop Sport Maxx RT ( 205/50 R16 87W )

Sportni oprijem in zavorne lastnosti, ki zagotavljajo resnično doživetje dinamične vožnje Izjemen oprijem na mokri in suhi podlagi Boljši nadzor nad vozilom v ostrih ovinkih Krajša zavorna pot pri visoki hitrosti na avtocestah Dezen, ki zagotavlja boljši izkoristek goriva Izjemen oprijem Sport Maxx RT s svojo tehnologijo prilagodljive zmesi prinaša odličen oprijem na mokri in suhi podlagi. Polimeri s koreninami v motošportu se prilagodijo površinski strukturi ceste ter s tem izboljšujejo stik s podlago in oprijem. Boljši nadzor nad vozilom v ostrih ovinkih Uživajte v stabilni vožnji pri visoki hitrosti in v gladkem prehajanju z ravnih cestnih odsekov v ovinek. Masivni bloki na zunanji rami pripomorejo k večji stabilnosti in boljši vodljivosti vozila pri zavijanju. Krajša zavorna pot pri visoki hitrosti na avtocestah Dunlopovi inovativni bloki za učinkovito zaviranje pripomorejo h krajši zavorni poti pri hitri vožnji. Navedeni bloki so še posebej togi in pri zaviranju izboljšujejo stik pnevmatike s podlago. Dezen, ki zagotavlja boljši izkoristek goriva Pnevmatika Sport Maxx RT ima lahko zgradbo in zato manjši kotalni upor, kar zmanjšuje porabo goriva in izpuste CO2 . Sistem za zaščito roga platišča. MFS obsega profil iz gume, ki poteka po obodu pnevmatike nad rogom platišča. S tem se ustvarja zaščitno območje. Prednosti Varuje draga lita platišča pred poškodbami ob udarcih v pločnik.
razpoložljivo
112,29 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Dunlop 205/50R16 87W DUNLOP SP MAXX RT

Dunlop Sport Maxx RT je visoko zmogljiva pnevmatika, ki ima odličen oprijem in zaviranje zahvaljujoč tehnologijam, razvitim za avtomobilski šport. Zahvaljujoč masivnim blokom zunanje roke se kontaktna površina pnevmatike poveča med ostrimi zavoji, zlasti pri visokih hitrostih, kar poveča stabilnost Dunlop
Razpoložljivost je treba preveriti
124,60 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

DUNLOP SP SPORT MAXX RT MFS 205/50R16 87W (a)

DUNLOP SP SPORT MAXX RT MFS 205/50R16 87W (a)
1264
166,24 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Dunlop letna pnevmatika SP Sport Maxx RT. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Dunlop letna pnevmatika SP Sport Maxx RT. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (3188649815609)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki