Continental letna pnevmatika ContiPremiumContact6, XL 255/40R22 103V

Cena od 320,00 € do 328,26 €
Continental letna pnevmatika ContiPremiumContact6
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Continental 255/40R22 103V CONTINENTAL CONTI PREMIUM CONTACT 6

Guma 255/40R22 103V CONTINENTAL CONTI PREMIUM CONTACT 6 proizvajalca CONTINENTAL. Indeks teže je 103, kar ustreza največji obremenitvi ene pnevmatike 875kg. Indeks hitrosti je V, zato so izdelani za maksimalno hitrost 240km/h. Energijska učinkovitost pnevmatike je C. Oprijem na mokri podlagi je A. R Continental
Razpoložljivost je treba preveriti
320,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Continental PremiumContact 6 ( 255/40 R22 103V XL EVc, J )

Continental PremiumContact 6 Resnično vrhunsko doživetje. Izdelana za osebne avtomobile vseh razredov. Maksimalno zaviranje na mokrem in obenem več prevoženih kilometrov po zaslugi gumenih zmesi s siliko Več prevoženih kilometrov zaradi zmogljive naležne ploskve, ki obenem ponuja visoko raven udobja Športna vožnja z vsakim avtomobilom po zaslugi zasnove profila, ki zagotavlja odlično vodljivost Maksimalno zaviranje na mokrem in obenem več prevoženih kilometrov po zaslugi gumenih zmesi s siliko. Kristali silike v gumeni zmesi omogočajo vrhunsko zavorno učinkovitost, zlasti na mokri cesti. Pnevmatika zagotavlja izjemno varnost in obenem dosega več prevoženih kilometrov, kar pomeni, da pnevmatika uspešno rešuje konflikt, s katerim se proizvajalci srečujejo pri razvoju pnevmatik. Več prevoženih kilometrov zaradi zmogljive naležne ploskve, ki ponuja visoko raven udobja. Polimerna gumena zmes, zasnovana za manjšo obrabo, poskrbi za izjemno, več kot 15-odstotno izboljšanje števila prevoženih kilometrov. Ob tem enakomerno tog profil izboljša udobje vožnje in število prevoženih kilometrov ter zmanjša kotalni hrup. Športna vožnja z vsakim avtomobilom po zaslugi zasnove profila, ki zagotavlja odlično vodljivost. Napredna zasnova z velikimi profilnimi bloki zagotavlja maksimalen nadzor nad vozilom in stabilnost bočnega vodenja. Asimetrična geometrija profilnih reber poskrbi za boljši oprijem med delovanjem bočnih sil.
razpoložljivo
328,26 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Continental letna pnevmatika ContiPremiumContact6. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Continental letna pnevmatika ContiPremiumContact6. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4019238012453)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki