Lestenec s 85 kristali črna

Cena od 103,90 € do 116,54 €
Lestenec s 85 kristali črna
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Lestenec s 85 kristali črna

Taj krasen lestenec s 85 različnimi kristali in 3 žarnic je v celoti izdelana iz kovine in real steklenih kristalov (ni poceni plastičnih delov in kamni), ki vam ponuja edinstveno eleganco. Lestenec ima kovinsko ohišje, ki je kromirana, je lestenec prekrit s prosojno črni senčnik izdelano iz preje.
In stock
103,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Lestenec s 85 kristali črna

Taj krasen lestenec s 85 različnimi kristali in 3 žarnic je v celoti izdelana iz kovine in real steklenih kristalov (ni poceni plastičnih delov in kamni), ki vam ponuja edinstveno eleganco. Lestenec ima kovinsko ohišje, ki je kromirana, je lestenec prekrit s prosojno črni senčnik izdelano iz preje. Moderen obesek ima kraljevsko obliko kristalov. Visoko kakovostno brezbarvnega stekla daje resnično jasnost in sije z visoko svetlobo (tudi iz drugih virov svetlobe), v spektru bo veličastno igro barv. Ta veličasten lestenec je očarljiv s svojimi 3 svetlobnimi viri in njegovih polirani prizmi, ki vam ponuja čarobno iskrico prijetno in toplo svetlobo. Prava paša za oči v vsakem okolju in je idealna za zasebne in industrijske namene. Število kristalov: 85Barva: Kristal / Črna / KromMaterial: kovina / stekloSkupna višina: 50cmSkupni premer: 45cmŽarnice: ni vključeno (3 do E14)
199
116,54 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Lestenec s 85 kristali črna. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Lestenec s 85 kristali črna. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom.
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki