Woody sestavljanka Kubus, 3x3, eksotične živali

Cena od 8,35 € do 10,49 €
Woody sestavljanka Kubus
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Woody Kubus 3 x 3 - eksotične živali

Kocke slik Woody Kubus 3 × 3 z motivom eksotičnih živali so klasična in zelo priljubljena igrača za najmlajše. Lesene kocke so zlepljene s slikami leva, opice, slona, tigra, žirafe in medveda. Vsaka žival ima drugačno obarvano ozadje, kar olajša zlaganje, zlasti za majhne otroke. Leseni bloki so primerni za otroke od 2. leta dalje. Komplet vsebuje skupaj 9 kock in 6 slik na njih. Izdelana je iz kakovostnega lesa češkega podjetja. Posamezne kocke so zložene tako, da se nastala slika ujema z izvirnikom. Klasične vesele lesene kocke Motiv eksotičnih živali otroke uči raziskovanja sveta Komplet vsebuje 9 kakovostnih lesenih kock 100% češki izdelek iz delavnice češkega oblikovalca Za otroke od 2. leta dalje Slike imajo vesele motive in so lepo obarvane. Otroke učijo logike, zbranosti in na splošno vadijo njihovo spretnost, motorične sposobnosti in razmišljanje. Kupite jim igračo, ki je časovno preizkušena in se je spomnite iz otroštva.
in stock
8,35 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Woody sestavljanka Kubus, 3x3, eksotične živali

KUBUS lesene kocke 3 × 3 z motivom eksotičnih živali. Slike prihajajo iz delavnice češkega načrtovalca. Kocke so zasnovane tako, da njihovo ustrezno prilagajanje olajša kombiniranje ozadij posameznih slik. Woody
Razpoložljivost je treba preveriti
10,49 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Woody sestavljanka Kubus. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Woody sestavljanka Kubus. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8591864930562)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki