Lesen vložek

Cena od 13,18 € do 25,15 €
Lesen vložek
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Lesen vložek

Leseni kosi različnih oblik in barv trenirajo fino motoriko otroške roke. Na nenasilen način se naučijo prepoznavati barve in preproste geometrijske oblike. Paket vsebuje 15 kosov lesenih kosov in 6 papirnatih predlog.
in stock
13,18 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

DETOA Lesena sestavljanka, 23x23x5cm, 24m+

Detoa je pripravila leseno sestavljanko, pri kateri morajo otroci pravilno vstaviti leseni del v pravo luknjo na sliki. Didaktična igra iz barvnih lesenih kamenčkov in 6 igralnih vzorcev. Igra otroke uči prepoznavanja oblik in pomaga razvijati motorične sposobnosti rok. DETOA
Razpoložljivost je treba preveriti
14,88 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

DETOA Lesena sestavljanka

Didaktična igra iz barvnih lesenih kamnov in 6 igralnih vzorcev. DETOA
Razpoložljivost je treba preveriti
16,70 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Lesen vložek

Leseni sortirnik oblik podpira fino motoriko in igrivo učenje koordinacije rok in oči. Kocka za razvrščanje oblik vsebuje 12 različnih blokov. Z igrivim ugotavljanjem, katera oblika ustreza kateri luknji ali zlaganjem kock, vaš otrok trenira koordinacijo med vizualnim zaznavanjem in fino motoriko. S povezovanjem kock bo vaš otrok pridobil tudi boljši občutek za oblike in barve. Ko vaš otrok uspešno poveže vse kocke, lahko odpre zavihek na vrhu in znova vzame barvne kocke. Trajnostna igrača iz lesa s certifikatom FSC®. Primerno za otroke od 1 leta.
out of stock
25,15 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Lesen vložek. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Lesen vložek. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8593547030392)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki