Whirlpool WF S7560 NE indukcijska kuhalna plošča

Cena od 538,69 € do 639,99 €
Whirlpool WF S7560 NE indukcijska kuhalna plošča
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Whirlpool S7560 EE indukcijska kuhalna plošča

Vgradna indukcijska kuhalna plošča v črni barvi z elektronskim upravljanjem, ki je nameščen spredaj, in 4 kuhalnimi conami. Whirpool WF S7560 NE ima funkcijo PowerBooster za vsako kuhalno cono z možnostjo hitrejšega kuhanja in Flexi cono, ki omogoča združenje dveh kuhalnih con v eno veliko. Whirlpool
Razpoložljivost je treba preveriti
538,69 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Indukcijska kuhalna plošča WHIRLPOOL WFS7560NE

Indukcijska kuhalna plošča WHIRLPOOL WF S7560NE NEPOSREDEN DOSTOP Z UPORABO DRSNIH KONTROLNov uporabniški vmesnik z namenskimi drsniki za vsako kuhalno polje. Vsak drsnik je preslikan na ustrezen položaj na površini kuhalne plošče, da je uporaba neverjetno intuitivna.INDUKCIJSKA TEHNOLOGIJAHitrejše in energetsko učinkovitejše kuhanje. Indukcijska tehnologija segreva posodo, ne kuhalne plošče, kar zmanjša razpršitev energije za 10 % in zagotavlja popolne rezultate kuhanja.FLEXISIDEZavzemite toliko prostora, kot ga potrebujete, tako da združite dve kuhalni coni v eno.CHEF CONTROLKuhalno ploščo razdeli na tri ali štiri cone, ki se hkrati aktivirajo pri prednastavljeni temperaturi. Ponve je mogoče premikati iz enega območja v drugega, ne da bi se dotaknili uporabniškega vmesnika, tako da lahko jedi neprekinjeno kuhate pri različnih temperaturah za dodatno prilagodljivost.DRSNIKIntuitivno kuhanje. Drsnik, občutljiv na dotik, omogoča nadzor moči posameznega kuhališča, medtem ko osvetljen zaslon prikazuje, katera kuhališča so trenutno v uporabi.UPRAVLJANJE NAPAJANJAIzjemna energetska učinkovitost. S funkcijo upravljanja z energijo nastavite stopnjo moči kuhalne plošče, da se izognete nevarnosti preobremenitve električnega napajanja v vašem domu. 
in stock
639,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Whirlpool WF S7560 NE indukcijska kuhalna plošča. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Whirlpool WF S7560 NE indukcijska kuhalna plošča. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8003437238819)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki