Elica NikolaTesla HP BL/F/83 indukcijska kuhalne plošče

Cena od 2.574,90 € do 2.597,90 €
Elica NikolaTesla HP BL/F/83 indukcijska kuhalne plošče
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Indukcijska kuhalna plošča z napo Elica NikolaTesla One HP BL/F/83

Indukcijska kuhalna plošča z napo Elica NikolaTesla One HP BL/F/83 se ponaša s prefinjeno in sodobno estetiko, ki izstopa in vnese vrednost v vsako okolje. Popolna sinteza kuhanja in sesanja, inteligenten, zmogljiv in tih izdelek, ki potrošnikom ponuja pravo revolucijo v kuhinji, za rezultate brez primere: 4 kuhalna območja, 2 premostitvena območja, najboljša tehnologija, ki se uporablja za nadzor temperature hrane, 5 m Hitrost zbiranja hlapov in vonjav, samo 59 dBA hrupa, energijski razred A +. Maščobne in visokozmogljive regenerativne filtre za vonjave je mogoče brez truda odstraniti z vrha, na enak način je možen dostop do notranjega dela za čiščenje pred nenamernim uhajanjem iz posod. Poleg tega poseben ventil omogoča izpust vse razlite tekočine, da zagotovite maksimalno higieno vaše kuhinje.   Auto Capture: To funkcijo vklopite, če se želite povsem osredotočiti na kuhanje. Odvajanje pare se samodejno prilagaja glede na število in moč uporabljenih kuhalnih plošč.   Ready to connect: Nekateri izdelki Elica so opremljeni s senzorji, ki so povezani z napravo SNAP. Po potrebi napa samodejno aktivira SNAP za povečanje moči filtriranja v primeru zahtevnejšega kuhanja ali samo za čiščenje zraka po kuhanju.   Pot Detector: Z modelom Nikola Tesla prihranite čas in denar. Ta napa signalizira, če je kuhalna plošča vključena, tudi če ni v uporabi. Če postavite na to kuhalno ploščo lonec, se aktivira.   Več podatkov
Preverite
2.574,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

ELICA NIKOLATESLA HP BL/F/ 83 kuhalna plošča

Elica nikolatesla hp bl/f/ 83 je visokokzmogljiva kuhalna plošča širine 83 cm, ki ima vgrajeno tudi napo. Omogoča vam, da združite dve kuhališči, nastavljate temperaturo na 42, 74 in 92 stopinj celzija za optimalno kuhanje in še več. Enostavno vaša najboljša prijateljica pri pripravi obrokov.
Razpoložljivost je treba preveriti
2.575,08 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

ELICA indukcijska kuhalna plošča z napo NIKOLATESLA HP BL/F/ 83 obtočna

ELICA NIKOLATESLA HP BL/F/ 83 je indukcijska kuhalna plošča z napo in je prva Elica aspiracijska indukcijska kuhalna plošča opremljena z najnaprednejšimi tehnologijami z zasnovo, za katero so značilne močne linije in visokokakovosten material, ki združuje funkcije dveh naprav v en sam izdelek.
In stock
2.597,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Elica NikolaTesla HP BL/F/83 indukcijska kuhalne plošče. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Elica NikolaTesla HP BL/F/83 indukcijska kuhalne plošče. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (0270700003344)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki