Bosch Series 8 PXY875KW1E indukcijska kuhalna plošča

Cena od 1.499,00 € do 1.679,99 €
Bosch Series 8 PXY875KW1E indukcijska kuhalna plošča
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

BOSCH PXY875KW1E kuhalna plošča

Bosch pxy875kw1e indukcijska kuhalna plošča bo poskrbela za kuhanje z manj energije in več varnosti. Plošča ima 4 kuhališča ter prednost je FlexInduction kuhališče. Ploščo odlikuje jasen prikaz besedila in omogoča enostavno upravljanje z zaslonom na dotik. Na voljo imate tudi PerfectFry senzor za popolno praženje živil s 5 stopnjami moči ter PerfectCook ready senzor, ki preprečuje prekomerno kuhanje in prevretje z natančno regulacijo kuhanja.
Razpoložljivost je treba preveriti
1.549,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Indukcijska kuhalna plošča Bosch PXY875KW1E

Kuhalno ploščo Bosch PXY875KW1E lahko uporabite kot običajno indukcijsko kuhalno ploščo s štirimi ločenimi kuhališči ali izberete možnost združitve v dve večji kuhališči FlexInduction. Tako dobite dodaten prostor, da lahko po želji razporedite posodo, ne glede na njeno velikost ali obliko. Na razširjenem kuhališču FlexInduction imajo tudi posebno veliki lonci in ponve s premerom 30 cm dovolj prostora poleg 40 cm dolgih pekačev in pribora.   Pri pečenju je idealna temperatura ključnega pomena. Če je temperatura previsoka, se tudi najboljši zrezek prehitro speče ali zažge. Ne glede na to, kakšni zrezki vam najbolj teknejo – rožnati, srednje pečeni ali dobro pečeni – peka mesa zdaj ne bi mogla biti bolj preprosta. Tipalo PerfectFry nenehno uravnava temperaturo med pečenjem in jo po potrebi natančno prilagaja.   Prednosti indukcijske kuhalne plošče Bosch PXY875KW1E: TFT-Touchdisplay zaslon: jasen prikaz besedila in slik omogoča enaostavno upravljanje z zaslonom na dotik. PerfectFry: za popolno praženje živil zahvaljujoč senzorskemu nadzoru s 5 stopnjami moči. PerfectCook ready: preprečuje prekomerno kuhanje in prevretje z natančno regulacijo temperature kuhanja - senzor možno dokupiti kot dodatni pribor. Assist: samodejna nastavitev idealnega nivoja moči in časa kuhanja za nešteto jedi. Razširljivo FlexInduction kuhališče: še več prožnosti s povezovanjem kuhališč v eno veliko kuhališče za velike lonce. Več podatkov
2 - 5 dni
1.599,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Indukcijska kuhalna plošča BOSCH PXY875KW1E

in stock
1.679,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Bosch Series 8 PXY875KW1E indukcijska kuhalna plošča. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Bosch Series 8 PXY875KW1E indukcijska kuhalna plošča. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4242002949147)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki