Bosch Series 6 PVS645FB5E indukcijska kuhalna plošča

Cena od 530,00 € do 547,90 €
Bosch Series 6 PVS645FB5E indukcijska kuhalna plošča
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

BOSCH PVS645FB5E kuhališče

Kuhalna plošča Bosch PVS645FB5E omogoča neposreden in enostaven izbor želenega kuhališča, stopnje moči in dodatnih funkcij. Več prilagodljivosti s kombiniranjem dveh kuhališč z enakomerno porazdelitvijo toplote, na primer za pekač in podobne posode. Ko želite pripraviti hitre in preproste obroke še hitreje, vam pri kuhališču PVS645FB5E pomaga PowerBoost.
Razpoložljivost je treba preveriti
530,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Indukcijska kuhalna plošča Bosch PVS645FB5E

Indukcijska kuhalna plošča Bosch PVS645FB5E proizvaja toploto le tam, kjer je treba – na dnu posode. To pomeni več varnosti in več udobja. Pri nižji temperaturi so tako vaše roke kot ročice vaših malčkov varne pred opeklinami. Izboljšana funkcija PowerBoost naših indukcijskih kuhalnih plošč nudi še večjo moč za hitrejšo pripravo hrane. Z indukcijsko kuhalno ploščo zavrete 2 litra vode dvakrat hitreje kot s steklokeramično kuhalno ploščo, kar prihrani tudi veliko energije.   Po zaslugi intuitivne upravljalne plošče lahko izberete kuhališča in nastavite točno tisto stopnjo moči, ki jo želite – hitro in neposredno. DirectSelect ima tudi praktičen zaslon za prikaz porabe energije ter funkciji QuickStart in ReStart.   Če kdaj potrebujete več prostora za dolgo posodo, na primer pekač, lahko s funkcijo CombiZone s pritiskom na gumb dve kuhališči združite v eno veliko kuhališče s skupno stopnjo gretja.   Ostale prednosti indukcijske kuhalne plošče Bosch PVS645FB5E: DirectSelect: neposreden, preprost izbor želenega kuhališča, stopnje moči in dodatnih funkcij. Elektronska programska ura s funkcijo izklopa po določenem času. Funkcija CombiZone omogoča večjo fleksibilnost s kombiniranjem dveh kuhališč za uporabo večjih podolgovatih posod za praženje. PowerBoost: do 50% več moči za hitrejše segrevanje. Več podatkov Podatkovna kartica artikla
2 - 5 dni
547,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Bosch Series 6 PVS645FB5E indukcijska kuhalna plošča. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Bosch Series 6 PVS645FB5E indukcijska kuhalna plošča. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4242005088737)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki