Bosch Series 6 PPP6A6M90 plinska kuhalna plošča

Cena 549,00 €
Bosch Series 6 PPP6A6M90 plinska kuhalna plošča
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Plinska kuhalna plošča Bosch PPP6A6M90

Za številne kuharske mojstre so plinske kuhalne plošče še vedno najboljša izbira. S plinsko kuhalno ploščo Bosch PPP6A6M90 lahko tudi vi uživate v vseh prednostih, ki jih prinaša. Z dovršenim dizajnom ne ponuja le popolnega in hitrega upravljanja toplote, kombinirana plinska kuhalna plošča omogoča tudi povsem enostavno čiščenje in varno uporabo.  Prednosti kuhalne plošče Bosch PPP6A6M90: FlameSelect: natančno 9 stopenjsko upravljanje jakosti plamena. Glavno stikalo: za izklop vseh kuhališč hkrati. Možnost izbire med klasično in plosko vgradnjo. Površina iz kaljenega stekla: elegantna oblika in enostavno čiščenje. Litoželezni nosilci posode: za visoko stabilnost posode. Več podatkov
2 - 5 dni
549,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

BOSCH PPP6A6M90 kuhalna plošča

Bi radi razveselili svojega partnerja? Z Bosch ppp6a6m90 kuhalno ploščo mu lahko pripravite okusen obrok. Saj poznate rek, da gre ljubezen skozi želodec? Prepričajte se sami.
Razpoložljivost je treba preveriti
549,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Bosch Series 6 PPP6A6M90 plinska kuhalna plošča. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Bosch Series 6 PPP6A6M90 plinska kuhalna plošča. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4242002801964)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki