BABY ONO Nedrček BABY-ONO za nosečnice in doječe ženske Nevtralen E70-75

Cena od 16,00 € do 30,60 €
BABY ONO Nedrček BABY-ONO za nosečnice in doječe ženske Nevtralen E70-75
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

BabyOno Nedrček E 70-75 bež odprodaja

Ta otroški nedrček je bil ustvarjen, da doječim materam daje občutek udobja in elegance hkrati. BabyOno
Razpoložljivost je treba preveriti
16,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

BABYONO Nedrček za nosečnice in doječe vel. E70-75 - Nevtralno

Eleganten in udoben nedrček, zasnovan posebej za ženske. Izdelano s tehnologijo, ki združuje vlakna Meryl Skinlife. Ta vlakna imajo bakteriostatične lastnosti in pomagajo ohranjati naravno ravnovesje kože. Vsebnost srebrovih delcev (Ag+) zmanjšuje alergije. Material zagotavlja visoko zračnost, učinkovito odvaja vlago in ohranja telesno temperaturo. Nedrček zagotavlja maksimalno udobje zahvaljujoč gladkemu dizajnu, prožnemu materialu in brez spodnjic podpira prsi brez neželenega pritiska. Primerno za katero koli postavo. Lastnosti: brezšivni material hipoalergen idealna za dojenje, vključuje snemljive košare nedrček s spodnjicami eleganten, udoben, iz prožnega materiala zračna, odvaja vlago in hkrati ohranja telesno temperaturo Pri izbiri nedrčka bodite pozorni na to, da učinkovito podpira vaše prsi. Velikost vam mora ustrezati, košarice pa morajo biti dovolj velike, da ne tiščajo prsi. Za začetek je primeren nedrček brez ojačitve. Mehak nedrček je idealen tudi za nočno nošenje, saj je nežen do kože in omogoča tudi nošenje vložkov za dojenje.
out of stock
25,08 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

BabyOno Modrček za nosečnice in doječe matere telesne velikosti. S E70-75

Eleganten in udoben modrček, zasnovan posebej za ženske. Izdelano s tehnologijo, ki uporablja vlakna Meryl Skinlife. BabyOno
Razpoložljivost je treba preveriti
30,60 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za BABY ONO Nedrček BABY-ONO za nosečnice in doječe ženske Nevtralen E70-75. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka BABY ONO Nedrček BABY-ONO za nosečnice in doječe ženske Nevtralen E70-75. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5901435402085)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki