Klubska Mizica Visok Sijaj Bele Barve

Cena od 151,19 € do 174,29 €
Klubska Mizica Visok Sijaj Bele Barve
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Klubska Mizica Visok Sijaj Bele Barve

Pravokotna, bela klubska mizica, v visokem sijaju, se ponaša z modernim in elegantnim videzom, zato se bo lepo podala k pohištvu v vašem domu. Lahko se uporablja kot klubska ali stranska mizica. Mizica je narejena iz izjemno kvalitetnega materiala MDF, v vsiokem finišu. Čiščenje je enostavno, z vlažno krpo. Barva: BelaMaterial: MDF z visokim sijajemCelotne dimenzije: 85 x 55 x 31 cm (D x Š x V)Dimenzije osnove: 53 x 27 x 28,5 cm (D x Š x V)
196
151,19 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Klubska Mizica Visok Sijaj Bele Barve

Pravokotna, bela klubska mizica, v visokem sijaju, se ponaša z modernim in elegantnim videzom, zato se bo lepo podala k pohištvu v vašem domu. Lahko se uporablja kot klubska ali stranska mizica. Mizica je narejena iz izjemno kvalitetnega materiala MDF, v vsiokem finišu. Čiščenje je enostavno, z vlažno krpo. Barva: BelaMaterial: MDF z visokim sijajemCelotne dimenzije: 115 x 55 x 31 cm (D x Š x V)Dimenzije osnove: 68 x 27 x 28,5 cm (D x Š x V)
200
174,29 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Klubska Mizica Visok Sijaj Bele Barve. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Klubska Mizica Visok Sijaj Bele Barve. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom.
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki