Illy kava v kapsulah Classico, kompatibilna, 10 kaspul

Cena od 4,99 € do 5,00 €
Illy kava v kapsulah Classico
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Kava v alu kapsulah* ILLY CLASSICO

Kava v alu kapsulah* ILLY CLASSICOKlasično pražena kava ima mehak in žameten okus. Čudovito ravnovesje med kislostjo in grenkobo je obogateno z rahlimi notami karamele, pomarančnega cveta, jasmina in sladkega pookusa. Za pristen okus espressa priporočamo pripravo 25 do 40 ml kave.Vsebina: 10 aluminijastih kapsul normalno pražene mlete kave, 100 % ArabicaVsebnost kofeina: manj kot 1,5 %Neto količina kave: 57 gPakirano v zaščitno atmosfero.Aluminijaste kapsule illy so posebej zasnovane za uporabo na originalnih kavnih aparatih Nespresso®**, razen modelov U®**, Umilk®**, Expert®**, Expert & Milk®**, Prodigio®** in Prodigio & Milk®**, kupljenih po 25. juliju 2016.*Združljive s kavnimi aparati Nespresso®**.**Blagovna znamka tretje osebe, ki ni povezana z illycaffè S.p.A. 
in stock
4,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

illy kava v kapsulah Classico, kompatibilna, 10 kaspul

Klasično pražena kava ima mehak in žameten okus. Čudovito ravnovesje med kislostjo in grenkobo je obogateno z rahlimi notami karamele, pomarančnega cveta, jasmina in sladkega pookusa. Za pristen okus espressa priporočamo pripravo 25 do 40 ml kave. illy
Razpoložljivost je treba preveriti
5,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Illy kava v kapsulah Classico. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Illy kava v kapsulah Classico. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8003753158556)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki