BABY born Skuter na daljinsko upravljanje, z neonskimi detajli

Cena od 45,29 € do 53,90 €
BABY born Skuter na daljinsko upravljanje
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

BABY born Skuter na daljinsko upravljanje, z neonskimi detajli

Baby born se po mestu najraje vozi s skuterjem. Parkira ga lahko skoraj kjer koli in po najožjih skrivnih ulicah hitro pride od točke A do točke B. Roza motor upravljate z daljinskim upravljalnikom. Pri zavijanju levo in desno zasvetijo smerniki. Zaradi držal na ročaju lahko Baby born za volanom na skuterjem vedno udobno sedi. BABY born
Razpoložljivost je treba preveriti
45,29 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Zapf BABY born Skuter na daljinsko upravljanje 830192

BABY born se raje vozi s skirojem po mestu. Parkira ga lahko skoraj kjer koli in po najožjih skrivnih ulicah pride od točke A do točke B. Rožnati tovornjak upravljamo z daljinskim upravljalnikom. Pri zavijanju levo in desno se prižgejo smerniki. Zahvaljujoč ročajem krmila se BABY born vedno udobno in varno usede za volan skiroja. Prtljažnik ponuja prostor za eno ali dve nakupovalni vrečki. In kdor bi rad skuter izboljšal natanko po svojih željah, ga lahko okrasi z odličnimi bleščečimi nalepkami. Kakovostni dodatki za originalno lutko BABY born. Za užitek domiselne, raznolike in dolgotrajne igre. Deluje na baterije (niso priložene). BABY born skiro za daljinsko upravljanje. Priložene so bleščeče nalepke.
in stock
53,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za BABY born Skuter na daljinsko upravljanje. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka BABY born Skuter na daljinsko upravljanje. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4001167830192)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki