Versele Laga Eksotični oreščki 750 g

Cena od 10,47 € do 11,70 €
Versele Laga Eksotični oreščki 750 g
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Krma Versele-Laga Exotic nuts velika papiga 750 g

Mešanica s celimi oreščki, žiti in semeni za velike papige - dopolnilna hrana. Versele-Laga Exotic Nuts je poslastica, ki jo papige preprosto obožujejo. Potrebujejo veliko različnih vrst celih oreščkov, uživajo pa tudi v bogati mešanici zrn in semen. Navodila za hranjenje: Postrezite kot krma ali nagrada skupaj z drugimi krmi Versele-Laga. Sestavine: semena, žita, oreščki (min. 20% mešanica arašidov, lešnikov, brazilskih oreščkov, pekan orehov, orehov, mandljev, cedrovih oreščkov, sadja, zelenjave. Kakovostne lastnosti: beljakovine 13%, maščobe 20%, vlaknine 14%, pepel 3%, kalcij 0,1%, fosfor 0,3%.
out of stock
10,47 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Baby Patent Versele-Laga Eksotični oreščki velika papiga 750g

VL Prestige Exotic Nut Mix 750 g je dopolnilna hrana za papige, polna oreščkov (mandlji, orehi in pekani), zrn in semen ter sadja. Baby Patent
Razpoložljivost je treba preveriti
11,70 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Versele Laga Eksotični oreščki 750 g. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Versele Laga Eksotični oreščki 750 g. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5410340217825)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki