Eukanuba hrana za odrasle pse, losos, 12 kg

Cena od 51,79 € do 60,55 €
Eukanuba hrana za odrasle pse
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Eukanuba hrana za psa Adult Salmon 12 kg

Popolna in uravnotežena super premium hrana za odrasle pse. Izdelano iz naravnih materialov Velika vsebnost mesa severnoatlantskega lososa. Eukanuba
Razpoložljivost je treba preveriti
51,79 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

EUK ADULT LARGE & GIANT SALMON 12KG

100% popolna in uravnotežena hrana z lososom za odrasle pse vseh pasem. Popolna hrana za odrasle pse od 1 leta starosti. Meso severnoatlantskega lososa Narejen z edinstveno mešanico antioksidantov, ki vsebuje vitamin E, ki psom pomaga dolgo živeti. Vsebuje naravne vire vitaminov, mineralov in beljakovin. Krma Eukanuba, bogata z mesom severnoatlantskega lososa in vsebuje več vrst žit, je narejena iz visokokakovostnih sestavin, ki zagotavljajo popolno in uravnoteženo prehrano. Edinstvena večzrnata mešanica, ki vsebuje ječmen in riž, je vir visokokakovostnih ogljikovih hidratov, ki so bistveni za ohranjanje energije vašega psa. Preden so bili psi udomačeni, je bila njihov glavni vir hrane divjina. Že danes so živalske beljakovine osnovni gradnik prehrane vsakega psa. Hrana Eukanuba, bogata z mesom severnoatlantskega lososa in vsebuje več vrst žit, temelji na naravnih prehranskih potrebah vašega psa. Njegova sestavina št. 1 predstavlja meso lososa. Hrani svojega psa v sožitju z naravo! Lastnosti krme: aditiv št. 1 je lososovo meso, brez dodanih aditivov, umetnih arom, barvil in konzervansov. Lososovo meso je naravni vir ribjega olja, bogatega z vitamini, ki vsebuje omega-3 maščobne kisline, ki so bistvenega pomena za sijočo dlako in zdravo kožo vašega psa. Vsebuje naravne vire vitaminov, mineralov in beljakovin. Navodila za hranjenje: glejte tabelo na embalaži. Sestava: sušeno piščančje in puranje meso, losos (14%, naravni vir ribjega olja), riž (14%), koruza, sirek, ječmen, posušena cela jajca, posušeni pesni rezanci (2,6%), koruzno olje, hidrolizirane živalske beljakovine . , živalska maščoba, kalijev klorid, natrijev klorid, natrijev heksametafosfat, fruktooligosaharidi (0,26%), kalcijev karbonat. Ne vsebuje arom, barvil in konzervansov. Kakovostne lastnosti: beljakovine 23%, vlaga 8%, maščobe 14%, grobi pepel 6,2%, grobe vlaknine 2,3%, kalcij 0,95%, fosfor 0,8%, omega-3 maščobne kisline 0,92%, omega-6 maščobne kisline 3,43%, vitamini A 40315 IE / kg, vitamin D3 1338 IE / kg, vitamin E (alfa tokoferol) 224 mg / kg, betakaroten 4,4 mg / kg. Presnovna energija 3623 kcal / kg. Na voljo v pakiranjih: 2,5 kg, 12 kg.
out of stock
60,55 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Eukanuba hrana za odrasle pse. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Eukanuba hrana za odrasle pse. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8710255121062)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki