Tesla RS0400M, hldailnik

Cena od 118,99 € do 149,90 €
Tesla RS0400M
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Hladilnik Tesla RS0400M1

V hladilniku Tesla RS0400M1 z enojnimi vrati vaša priljubljena hrana dobi nov dom. Izberite takšen hladilnik, ki vam najbolj ustreza, in se predajte uživanju.   Ste vedeli, da se vaš hladilnik lahko odpre levo ali desno, odvisno od navad in potreb kuhinje? Samo namestite magnetna vrata, na katero stran želite. Hitro absorbirajo toploto, kar zagotavlja hitro hlajenje, kar je v skladu z okolijskimi načeli.   Nastavljive noge vam omogočajo enostavno nastavitev višine hladilnika - za idealno umestitev hladilnika v kuhinji ali delovnem prostoru. Več podatkov Podatkovna kartica
Preverite
119,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

TESLA RS0400M1 HLADILNIK

Tesla RS0400M1 je priročen hladilnik, ki se ponaša s predalom za ohlajanjem, stekleno polico in možnostjo spremembe odpiranja vrat.
Razpoložljivost je treba preveriti
125,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Tesla RS0400M. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Tesla RS0400M. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8606018853908)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki