Liebherr IRBE 5120 vgradni hldailnik

Cena od 1.399,00 € do 1.479,00 €
Liebherr IRBE 5120 vgradni hldailnik
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Vgradni hladilnik LIEBHERR IRBe 5120

Vgradni hladilnik LIEBHERR IRBe 5120Vgradni hladilnik z BioFreshPrikaz temperatureSuperCoolAlarm, da je naprava prenehala delovatiAlarm vrat za hlajenjeCleaningModeVarčevanje z energijoNightModeSabbathModeHolidayModeSmartDevicePartyModeMontaža vrat: Fiksna vrataMere niše višina/širina/globina: 177,2 - 178,8 / 56 - 57 / 55,0 cm Hladilni delNastavljivo temperaturno območje v hladilnem delu: +3 °C do +9 °COhranjanje svežine: BioFreshŠtevilo predalov BioFresh: 3Spremenljivo uporabno za predal Fruit & Vegetable-Safe ali DrySafe: 2Postopek odtajanja: avtomatskoHlajenje s krožečim zrakomFilter FreshAir: v ventiluNotranja osvetlitev: LED stropna osvetlitevPo višini nastavljive police na vratih; nastavljiva po stopnjah BioFresh ohranja hrano svežo dljeSveža in zdrava hrana naravno zagotavlja našemu telesu tisto, kar potrebuje, da ostane zmogljivo. S patentirano tehnologijo BioFresh hrana, bogata z vitamini in minerali, shranjujete pri ustrezni temperaturi in zračni vlagi. Tako sadje in zelenjava, meso, ribe in mlečni izdelki ostanejo sveži dlje kot v običajnih hladilnikih.
in stock
1.399,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Liebherr IRBd 5120 vgradni hladilnik

Liebherr vgradni hladilnik IRBe 5120 ima 294 litrov prostornine in glasnost 33 dB. Spada v energijski razred D. Liebherr
Razpoložljivost je treba preveriti
1.399,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LIEBHERR IRBE 5120 PLUS VGRADNI HLADILNI APARAT S SISTEMOM BIOFRESH

Liebherr vgradni hladilnik IRBE 5120 se ponaša s tremi BioFresh predali s temperaturo blizu 0 stopinj celzija za najbolj občutljiva živila, ki si zaslužijo posebno mesto, da ostanejo dlje časa sveža. Hladilnik IRBE 5120 enostavno upravljate preko zaslona na dotik, lahko pa dokupite napravo SmartDeviceBox s katero povežete hladilnik z internetom in ga upravljate na daljavo.
Razpoložljivost je treba preveriti
1.399,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LIEBHERR IRBE 5121 PLUS VGRADNI HLADILNI APARAT S SISTEMOM BIOFRESH

Liebherr vgradni hladilnik IRBE 5120 se ponaša s tremi BioFresh predali s temperaturo blizu 0 stopinj celzija za najbolj občutljiva živila, ki si zaslužijo posebno mesto, da ostanejo dlje časa sveža. Hladilnik IRBE 5120 enostavno upravljate preko zaslona na dotik, lahko pa dokupite napravo SmartDeviceBox s katero povežete hladilnik z internetom in ga upravljate na daljavo. Zamrzovalni del v hladilniku ima prostornino 27 litrov.
Razpoložljivost je treba preveriti
1.479,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Liebherr IRBE 5120 vgradni hldailnik. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Liebherr IRBE 5120 vgradni hldailnik. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4016803043867)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki