Liebherr EWTdf 1653 vgrajeni hladilnik za vino, 30 steklenic, 2 temperaturne območje

Cena od 2.299,00 € do 2.399,00 €
Liebherr EWTdf 1653 vgrajeni hladilnik za vino
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

LIEBHERR EWTDF 1653 VINIDOR VGRADNA VINSKA OMARA

Vinska vitrina EWTDF 1653 Vinidor nudi vse, kar je potrebno za profesionalno shranjevanje in temperiranje vin. S preprostim upravljanjem na dotik omogoča zelo natančno nastavljanje temperature. Na 4 odlagalnih površinah, od tega na dve leseni polici na teleskopskih vodilih lahko pospravite do 30 stekelnic vina. LED osvetlitev zagotavlja enakomerno osvetlitev in možnost zatemnitve.
Razpoložljivost je treba preveriti
2.299,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Vgradna vinska vitrina LIEBHERR EWTdf 1653 Vinidor

Vgradna vinska vitrina LIEBHERR EWTdf 1653 VinidorVgradna vinska temperirna vitrinaVišina niše: 88 cmMere V/Š/G: 87,2 / 55,7 / 55,3 cm Vratni alarmZa varno zaščito živil vas zvočni vratni alarm po 60 sekundah opozori na odprta vrata.Otroška zaščitaOtroška zaščita z možnostjo programiranja, da preprečite nenameren izklop aparata. Če je otroška zaščita aktivirana, je to prikazano z ikono na MagicEye.Zamenjava smeri odpiranja vratAparati so tovarniško opremljeni z desnim odpiranjem vrat. Z možnostjo menjave strani odpiranja vrat lahko aparate na kraju postavitve vedno optimalno uporabljate.Montaža fiksnih vratVrata pohištva in aparata so med seboj trdno povezana, saj pohištvena vrata pritrdite neposredno na vrata aparata.Serija VinidorAparati serije Vinidor z dvema ali tremi predali za vino, v katerih medsebojno neodvisno nastavite natančno temperaturo med +5 °C in +20 °C, nudijo največjo možno prilagodljivost. Tako v aparatu s tremi predali za vino pri optimalni pitni temperaturi istočasno hranite rdeča vina, bela vina in šampanjec. Tudi za dolgotrajno shranjevanje vina ti aparati ustvarjajo idealne klimatske razmere. Zaradi različne velikosti vinskih predalov in popolnoma prilagodljive nastavitve temperature so ti aparati primerni za vse vinske sortimente.Filter z aktivnim ogljemVonji iz okolice lahko pri daljšem shranjevanju negativno vplivajo na vina. V vinskih vitrinah dovod svežega zraka prek enostavno izmenljivega filtra z aktivnim ogljem FreshAir zagotavlja optimalno kakovost zraka. Shranjevanje brez tresljajevTudi najmanjši tresljaji motijo ​​zorenje vina in preprečujejo usedanje taninov. Posebej razviti kompresorji z izjemno nizko stopnjo tresljajev v vseh vinskih vitrinah zagotavljajo nežno shranjevanje vina.Idealna zračna vlagaPravilna zračna vlaga je pomemben dejavnik pri shranjevanju vin. Plutovina ostane prožna in se ne izsuši. Da bodo plutovinasti zamaški v največji možni meri ohranili vlago, je treba vina hraniti v ležečem položaju. Z več kot 50-odstotno zračno vlago vinske vitrine zagotavljajo najboljše pogoje. Po potrebi lahko zračno vlago v vinskih klimatskih vitrinah reguliramo s prezračevalnim gumbom.
in stock
2.399,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Liebherr EWTdf 1653 vgradna vinska vitrina

Vgradna temperirna vinska vitrina Liebherr EWTdf 1653 s skupno prostornino 97 litrov spada v energijski razred G. Ponuja štiri odlagalne nivoje in upravljanje na dotik. V njej lahko varno shranite do 30 steklenic vina s prostornino 0,75 litra. Liebherr
Razpoložljivost je treba preveriti
2.399,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Liebherr EWTdf 1653 vgrajeni hladilnik za vino. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Liebherr EWTdf 1653 vgrajeni hladilnik za vino. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (9005382189276)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki