Bosch KIV86VFE1 vgradni hladilnik z zamrzovalnikom, 1770x540x550

Cena od 719,00 € do 774,90 €
Bosch KIV86VFE1 vgradni hladilnik z zamrzovalnikom
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

BOSCH KIV86VFE1 Vgradni kombinirani hladilnik

Bosch KIV86VFE1 je prostoren vgradni hladilnik z zamrzovalnikom spodaj v kombinaciji z VitaFresh XXL predalom, ki ohrani živila dlje časa sveža.
Razpoložljivost je treba preveriti
719,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Vgradni hladilnik BOSCH KIV86VFE1

in stock
757,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Vgradni hladilnik Bosch KIV86VFE1

Neprestano odtaljevanje običajnih zamrzovalnikov zahteva veliko časa in energije. Vgradni hladilnik Bosch KIV86VFE1 odlikuje sistem LowFrost, ki zmanjša nastajanje ledu v zamrzovalniku, zaradi česar ga ni več treba tako pogosto odmrzovati. Če je odmrzovanje vseeno potrebno, so naši hladilniki z zamrzovalnikm s funkcijo LowFrost opremljeni s priročnim odvodom na spodnjem delu aparata, ki omogoča hitro in priročno delo. Izberite zamrzovalnik, ki skrbi za vas in zase. Neenakomerno hlajenje lahko občutno vpliva na okus in trajnost živil v vašem hladilniku. Zahvaljujoč tehnologiji EcoAirFlow sta vlažnost in temperatura enakomerno razporejena v celotnem hladilnem prostoru, kar prispeva k trajnosti vaše hrane. Že res, da običajni zamrzovalniki uspešno zamrznejo vašo hrano, vzdrževanje tega stanja pa je vseeno vprašljivo. Funkcija SuperFreezing hrano zamrzne hitreje in zamrznjena živila varuje pred odtaljevanjem, ko v zamrzovalnik dodajate nova živila. Aparati s samodejno funkcijo zamrzovanja preklopijo nazaj na običajno delovanje, ko je želena temperatura dosežena, in na ta način preprečujejo izgubo energije. Dobro za vašo hrano. Dobro za porabo energije. LED luči prinašajo povsem nov koncept osvetlitve hladilnikov in zagotavljajo enakomerno osvetlitev notranjosti brez bleščanja. LED luči porabijo manj energije kot običajne luči v hladilnikih in trajajo celotno življenjsko dobo aparata. Prednosti vgradnega hladilnika Bosch KIV86VFE1: LED osvetlitev: enakomerno in brez bleščanja osvetli hladilnik celotno življenjsko dobo aparata. LowFrost: po zaslugi manjšega nastajanja ledu odtaljujete redkeje - s svojo energijsko učinkovitostjo vam prihrani veliko dela. EcoAirflow: Omogoča idealno kroženje zraka in zagotavlja stalno raven temperature v hladilnem prostoru. SuperFreezing: varuje zamrznjena živila pred odtajanjem. Več informacij Podatkovna kartica artikla
Preverite
759,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Bosch KIV86VFE1 vgradni hladilnik z zamrzovalnikom. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Bosch KIV86VFE1 vgradni hladilnik z zamrzovalnikom. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4242005214006)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki