Jabra Talk 25

Cena od 38,99 € do 44,99 €
Jabra Talk 25
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

JABRA TALK 25 SE BT MONO slušalka

JABRA TALK 25 SE je visokokakovostna brezžična mono slušalka, ki nudi odličen dinamičen visokokvaliteten in kristalen zvok. Slušalka omogoča brezžično predvajanje glasbe, audio posnetkov, radia, podcastov in GPS navodil iz vašega telefona. Vsebuje tudi glasovna opozorila ob prazni bateriji ter obvestila o stanju vaše povezave. Baterija zdrži do 9 ur pogovorov in 10 dni v pripravljenosti. S funkcijo "PowerNap" Jabra Talk 25 SE podaljša vzdržljivost baterije s samodejnim izklopom, če je slušalka iz naprave odklopljena eno celo uro.
Razpoložljivost je treba preveriti
38,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

JABRA slušalka za prostoročno telefoniranje TALK 25 SE 100-92310901-60

Visokokakovostna brezžična slušalka za mobilne telefone je povezljiva z Bluetooth 4,0 ter nudi dinamičen zvok. Zaradi enostavne povezave s telefonom vam bo ta Bluetooth slušalka omogočala izboljšano uporabo, saj jo lahko uporabljate z očesnim čepom ali brez njega. Jabra Talk 25 zagotavlja pravo pros
In stock
40,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Jabra Talk 25. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Jabra Talk 25. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5707055044946)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki