Audio-Technica gramofon AT-LP120 USB

Cena od 289,00 € do 399,00 €
Audio-Technica gramofon AT-LP120 USB
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Audio-Technica AT-LP120XUSB gramofon, USB, srebrn

Gramofon Audio-Technica AT-LP120X se lahko pohvali z vrhunskimi funkcijami. Preko USB kabla ga lahko povežete z računalnikom in posnetke z gramofonskih plošč pretvarjate v digitalne formate. Ponaša se z motorjem z direktnim pogonom, AT-VM95E glavo z dvema gibljivima magnetoma, phono predojačevalnikom in ročico v obliki črke S. Audio-Technica
Razpoložljivost je treba preveriti
289,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Audio Technica LP120XUSB

AT-LP120XUSB je posodobljena verzija priljubljenega DJ gramofona z neposrednim pogodnom - direct drive. Izboljšave v primerjavi s starim modelom so pri novem DC servo direct drive motorju, nadgrajenim nadzorom proti zdrsu in vgrajen izboljšani phono predojačevalec. Ostal je izvirni videz, a posebna pozornost je posvečena dizajnu, ki je bolj kompakten kot pri prejšnjem modelu. Sila obrata novega direct motor-ja zagotavlja bolj natančno in enakomerno hitrost skupaj z večjo kontrolo in zmanjšanim popačenjem, ki jo prinaša ročica S – oblike in njena dinamična kontrola proti drsenju. Gramofon zna predvajati avdio posnetke s tremi možnimi hitrosti obračanja. Ta model gramofona ima vgrajen izboljšan pred ojačevalec s spremenljivim phono izhodom, ki omogoča neposredno zvezo z aktivnimi zvočniki ali ojačevalcem, ki nima phono vhod. Možno je tudi povezati gramofon z ojačevalcem preko vgrajenega phono vhoda. Gramofon pride z odstranljivimi RCA phono kabli za enostavno povezovanje z ojačevalci, zvočnimi karticami in drugimi avdio napravami. Kot je za pričakovati od kakovostnega gramofona se AT-LP120XUSB lahko pohvali z DJ karakteristikami kot so odstranljiva gramofonska glava, LED lučka, ki pomaga pri predvajanju v temnih prostorih klubov, tako kot praktični aluminijasti stroboskopski krožnik s kontrolo hitrosti. Opremljen je tudi z USB izhodom za priklop na PC ali MAC kar omogoča digitalizacijo vaše kolekcije gramofonskih plošč. S pomočjo enostavnega in brezplačnega software-a za snemanje Audacity lahko pretvorite vaše priljubljene zapise v digitalne datoteke in edinstveni zvok vinila vzamete s sabo in poslušati preko smartphone-a, prenosnega media predvajalnika ali prenosnika. Gramofon je opremljen s gramofonsko glavo AT-VM95E iz nove serije AT-VM95 serije gramofonskih glav. Ta glava je zamenjava za legendarni AT95E model glave – najbolj prodajan model gramofonskih glav vseh časov, AT-HS6 nosilcem glave in eliptično iglo (0,3 x 0,7mm). AT-VM95 serija ima enako konstrukcijo (kot prejšnji model), ki omogoča enostavno zamenjavo in nadgradnjo s katero koli AT-VMN95 iglo. Gramofon je dostopen v črni ali srebrni barvi.
Na voljo
349,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Audio Technica - LP120XBT

Ta popolnoma ročni gramofon je oblikovan po vzoru AT-LP120XUSB, vendar z dodatno prednostjo obstoječih analognih in USB izhodov - brezžično povezljivost Bluetooth. S posebej zasnovanim servo motorjem z enosmernim pogonom in prilagodljivim dinamičnim protizdrsnim nadzorom ta gramofon reproducira 33 - 1/3, 45 in 78 vrt / min in oddaja visokokakovosten zvok v napravo po vaši izbiri. Na voljo je z izhodnim kablom RCA, z vgrajenim phono predojačevalnikom pa se lahko neposredno povežete z aktivnimi zvočniki ali ojačevalnikom, ki nima phono izhoda. S kablom USB se povežite z računalnikom, nato prenesite brezplačno programsko opremo za snemanje Audacity, združljivo z MAC in PC, ali programsko opremo po vaši izbiri, da začnete postopek pretvorbe zapisov v digitalne zvočne datoteke. Ali pa z Bluetoothom združite gramofon z brezžičnimi zvočniki, slušalkami ali drugimi napravami, vključno s tistimi, ki podpirajo visokokakovostni avdio kodek Qualcomm aptX. Vrtilna moč novega neposrednega motorja zagotavlja natančnejšo in enakomernejšo hitrost, skupaj z večjim nadzorom in manjšim popačenjem, ki ga prinaša ročaj v obliki črke S in njegov dinamičen nadzor proti zdrsu. Gramofon je opremljen tudi z gramofonsko glavo AT-VM95E iz nove serije AT-VM95. Ta glava nadomešča legendarni model glav AT95E - najbolj prodajani model gramofonskih glav vseh časov, prihaja pa z ročajem AT-HS6 in eliptično iglo (0,3 x 0,7 mm). Serija AT-VM95 ima enako zasnovo glave (kot prejšnji modeli), ki omogoča enostavno zamenjavo in nadgradnjo katerega koli gramofona AT-VMN95. Druge funkcije vključujejo lito aluminijasto ploščo, gumb za vklop / izklop, aluminijasto stroboskopsko ploščo s krmiljenjem hitrosti, zunanje napajanje in odstranljiv pokrov za prah.
Na voljo
399,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Audio-Technica gramofon AT-LP120 USB. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Audio-Technica gramofon AT-LP120 USB. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5055145748176)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki