Panasonic linija SC-AKX320E-K, USB, iPhone, iPod

Cena od 219,00 € do 279,90 €
Panasonic linija SC-AKX320E-K
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Panasonic AKX320 glasbeni stolp

Imate že dalj časa željo postati DJ? Uresničite svoje sanje in napolnite svoj dom s presunljivim zvokom. Bluetooth glasbeni stolp Panasonic AKX320 odlikujejo DJ funkcije preko MAX Juke, RMS 450 W in 16 cm nizkotoncem. Panasonic
Razpoložljivost je treba preveriti
219,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Glasbeni sistem PANASONIC SC-AKX320E-K črn

Močan in čist zvokS 16-cm nizkotonskim zvočnikom in 2-kanalnim ojačevalnikom lahko predvajate čist in dinamičen zvok. Kakovostna povezava s pametnim telefonom omogoča preprosto predvajanje najljubših skladb in upravljanje prek pametnega telefona. Glavna enota ima novo, nižjo obliko, ki jo lažje prilagodite svoji notranji opremi.Doživite razločen in razburljiv ritemRitem D.BassPoudarjanje ritma zagotavlja še večje uživanje v ritmični glasbi.Kompaktna oblika, ki izraža močKljub kompaktni obliki in elegantnem videzu nudi AKX320 močan zvok. Glavna enota je izdelana iz materiala z dvema različnima površinskima teksturama, mat in sijajno, ki ustvarjata eleganten kontrast. Glavna enota ima novo, nižjo obliko, kar omogoča večjo prilagodljivost pri postavitvi v sobo.Uživajte v svoji glasbi z najboljšim zvokomPrednastavitev izenačevalnika za lokalni zvokZaradi vsestranskosti lokalne prednastavitve izenačevalnika lahko še bolj uživate v različnih glasbenih zvrsteh, kot so rokovska glasba, karaoke in druge. Nogometni način omogoča še več zabave ob gledanju televizije. Izberete lahko zvok, ki se najbolj ujema s tem, kar gledate.Preprosto poslušajte glasbo, ki jo hranite v svojem pametnem telefonuSte že kdaj razmišljali, da bi bili DJ na svoji zabavi? Aplikacija Panasonic MAX Juke bo vaši zabavi prinesla dodatne razsežnosti. Gre za preprosto in priročno aplikacijo, ki omogoča upravljanje z brezžično tehnologijo Bluetooth®. Uživate lahko v različnih funkcijah, ki bodo razširile zmogljivost vašega sistema. Povabite svoje prijatelje in si naredite nepozabno zabavo.* Na voljo z aplikacijo MAX Juke prek brezžične tehnologije Bluetooth®. Za uporabo aplikacije MAX Juke potrebujete napravo Android™ z različico operacijskega sistema 4.1 ali novejšo. Aplikacija je na voljo v trgovini Google Play™.Predvajajte glasbo in poživite zabavoPredvajalnik DJ Jukebox predvaja skladbe iz naprav USB v načinu naključnega predvajanja. Poleg tega lahko z aplikacijo Panasonic MAX Juke upravljate sezname predvajanja in predvajate želene skladbe. Samo za zasebno uporabo. * Na voljo z aplikacijo Panasonic MAX Juke prek brezžične tehnologije Bluetooth®. Za uporabo aplikacije MAX Juke potrebujete napravo Android™ z različico operacijskega sistema 4.1 ali novejšo.
in stock
219,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Panasonic linija SC-AKX320E-K. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Panasonic linija SC-AKX320E-K. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5025232889099)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki