Thrustmaster T300 RS, črni

Cena od 74,99 € do 528,90 €
Thrustmaster T300 RS
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Prestavna ročica - THRUSTMASTER TH8S SHIFTER ADD-ON WW

Potopite se še globlje v svoje najljubše dirkalne naslove in razširite svojo nastavitev z dodatkom Thrustmaster TH8S Shifter Add-On. Z osmimi prestavami, razporejenimi v obliki črke H, lahko enostavno premikate 7 prestav naprej in z eno vzvratno prestavo za realističen občutek ročnega upravljanja. Ergonomska ročica za prestavljanje v športnem slogu vam omogoča realistično izkušnjo med dirkanjem, tako da se boste počutili, kot da sedite na vozniškem sedežu svojega najljubšega vozila. TH8S je opremljen s tehnologijo H.E.A.R.T., ki zagotavlja izboljšano odzivnost, ne da bi pri tem ogrozila življenjsko dobo prestavne ročice za dolgotrajno delovanje. Priloženi sistem za pritrditev s sponkami se prilagodi tako, da ustreza različnim mizam in drugim podpornim površinam, kot so dirkalni kokpiti, kar omogoča enostavno namestitev in realističen občutek. ZdružljivostTH8S vključuje potrebne kable, s katerimi prestavno ročico povežete z računalnikom in različnimi volani, izdelanimi za računalnike, konzole Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 in PlayStation 5.TH8S lahko uporabljate z različnimi dirkalnimi volani Thrustmaster, vključno z: T128, T150, T248, T300RS, T-GT, T-GT II, TMX, TX, TS-XW, TS-PC, T818 in osnovami T818 Ferrari Edition. SpecifikacijeZdružljivost Thrustmaster T128 / T150 / T248 / T300RS / T-GT / T-GT II / TMX / TX / TS-XW / TS-PC / T818 / T818 Ferrari EditionVhodi / izhodi Vhod/izhod USB 1 x ženski izhod USB-CVir napajanja USBPritrditev 1 x objemkaBarva ČrnaDimenzije 24 x 22 x 13 cmTeža 599 g 
in stock
74,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Thrustmaster TM Open Wheel AddOn WW volan

Potopite se v svet virtualnih dirk z volanom Thrustmaster Open Wheel. Thrustmaster
Razpoložljivost je treba preveriti
181,30 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

THRUSTMASTER T300RS SERVO BASE

Thrustmaster T300RS servo base je osnova volana, ki je združljiva s široko paleto zunanjih naprav Thrustmaster, tako da lahko prilagodite svojo dirkalno nastavitev za uživanje v dirkalnih igrah in simulatorjih.
Razpoložljivost je treba preveriti
279,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

THRUSTMASTER T300 RS GT EDITION RACING WHEEL PC/PS4/PS3 volan

Dobre zgodbe so večne: po uspehu volana T300 RS sta podjetji Thrustmaster in GT združilu moči in igralcem ponudili realističen in mogočen vozniški pripomoček, ki ne pozna kompromisov – volan T300 RS GT. Pri tej posebni izdaji T300 RS, ki se imenuje GT EDITION, sta na novo oblikovana GT-volanski obroč in set pedalov.
Razpoložljivost je treba preveriti
415,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Thrustmaster T300 RS. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Thrustmaster T300 RS. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (3362934001872)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki