Ferro Smile BSM3 armatura za umivalnik

Cena od 40,98 € do 49,99 €
Ferro Smile BSM3 armatura za umivalnik
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Smile BSM3 armatura za umivalnik

Smile BSM3 a rmatura za umivalnik  ni le čudovita, ampak tudi funkcionalna, saj ima poleg keramičnega regulatorja tudi regulator pretoka M24x1. Sijajni kromiran premaz je univerzalna izbira, ki se popolnoma prilega vsaki barvi in slogu. Premaz nima le dekorativne funkcije, ampak tudi odlično ščiti pred škodljivimi zunanjimi dejavniki. Smile BSM3 armatura za umivalnik je opremljena z inovativnimi tehnološkimi rešitvami s čimer zagotavlja enostavno stensko montažo in uporabo ter dolgo življenjsko dobo. Tehnične lastnosti: keramični regulator stenska montaža regulator pretoka M24x1 razmik ekscentričnega priključka G1 / 2 150 ± 20 mm vrtljivi izliv krom FERRO – Vsak izdelek ima dober razlog Ohranjanje ravnovesja med funkcionalnostjo in modnim oblikovanjem izdelkov je eden največjih izzivov, s katerimi se nenehno soočamo v procesu uvajanja izdelka. Podjetje Ferro zagotavlja, da novi predlogi dopolnjujejo obstoječo ponudbo z novostmi in dodatnimi funkcijami. Hkrati pa stremi k temu, da je končna celota tista, ki zagotavlja praktičnost uporabe in harmonijo notranjosti kopalnice. Dobrodošli v svetu Ferro Podjetje  FERRO je eden največjih proizvajalcev sanitarnih in vodovodnih napeljav s skoraj 30-letnimi izkušnjami v dotični industriji. Zahvaljujoč svoji zavezanosti vrhunski kakovosti izdelkov in poslanstvu, da zadovolji potrebe strank po varnem in funkcionalnem domu, so izdelki Ferro prisotni v milijonih domov. Vsako leto se na trg uvajajo novi izdelki, ki vse bolj izpolnjujejo pričakovanja tudi najzahtevnejših kupcev.
0
40,98 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Ferro Smile BSM3 armatura za umivalnik

Armatura za umivalnik Smile BSM3 priznanega proizvajalca Ferro je moderna armatura s čudovitim izgledom, ki bo v vašo kopalnico vnesla svežino. Ferro
Razpoložljivost je treba preveriti
49,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Ferro Smile BSM3 armatura za umivalnik. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Ferro Smile BSM3 armatura za umivalnik. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5901095609183)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki