Ferro Armatura za umivalnik ALGEO MEDICO visoka krom

Cena od 109,02 € do 133,99 €
Ferro Armatura za umivalnik ALGEO MEDICO visoka krom
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

ALGEO MEDICO armatura za umivalnik visoka krom

Armatura za umivalnik ALGEO MEDICO BAGM2L je medicinska armatura priznane znamke Ferro primerna za vsak dom kot tudi za javne toaletne prostore. Opremljena z inovativnimi tehnološkimi rešitvami je enostavna za montažo in uporabo. Armatura za umivalnik ALGEO MEDICO BAGM2L ima več prednosti. To so: Varnost in sterilnost Z novim, specialnim ročajem lahko odpremo vodni curek ne da bi se z roko dotaknili pipe. Tehnika odpiranja zapestja je intuitivna in preprosta. Zagotavlja dodatno zaščito pred stikom s površino, kjer lahko ostanejo bakterije in virusi. Specialen ročaj Tako imenovani medicinski ali komolčni ročaji imajo številne prednosti – od tistih, povezanih s higiensko varnostjo na tiste,  povezane z njegovo konstrukcijo in funkcionalnostjo v uporabi. Varna nastavitev temperature Temperaturo in pretok lahko udobno nastavite varno s komolcem ali zapestjem, roke pa ne pridejo v stik s površino armature. Ergonomija ročaja                     Zahvaljujoč dolžini in obliki ročaja je uporaba armature lažja za ljudi z omejeno učinkovitostjo rok. Tehnične podrobnosti: specialni ročaj keramični regulator sklop z eno luknjo M24x1 regulator pretoka G3 / 8 - M10x1 prilagodljivi priključki krom ALGEO MEDICO – Rešitev za današnje čase Da bi poskrbeli za varnost na najboljši možen način, iščemo nove, funkcionalne rešitve za vaš dom, stanovanje ali podjetje. Algeo Medico so novi modeli armatur znane in cenjene linije Algeo v različici opremljeni s posebnimi ročaji. https://youtu.be/M0BvLuwJxpY Dobrodošli v svetu Ferro Podjetje FERRO je eden največjih proizvajalcev sanitarnih in vodovodnih napeljav v Srednji in Vzhodni Evropi s skoraj 30-letnimi izkušnjami v dotični industriji. Zahvaljujoč svoji zavezanosti vrhunski kakovosti izdelkov in poslanstvu, da zadovolji potrebe strank po varnem in funkcionalnem domu, so izdelki Ferro prisotni v miljonih domov. Vsako leto se na trg uvajajo novi izdelki, ki vse bolj izpolnjujejo pričakovanja tudi najzahtevnejših kupcev. Vrhunska kakovost FERRO je pozoren na najboljšo kakovost svojih izdelkov. Podjetje daje poseben povdarek izpolnjevanju zahtev veljavnih standardov, ohranjanju visokih tehničnih parametrov, varnosti in funkcionalnosti izdelkov. Za vse izdelke podjetja veljajo izjemno natančni in omejevalni postopki preverjanja kakovosti. Pregledajo jih na vsakem proizvodnem mestu. Pravilen potek procesov nadzora kakovosti nadzirajo visoko usposobljeni inženirji, odgovorni za kakovost in certificiranje izdelkov.
0
109,02 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Ferro Armatura za umivalnik ALGEO MEDICO visoka krom

Armatura za umivalnik ALGEO MEDICO BAGM2L je medicinska armatura priznane znamke Ferro primerna za vsak dom kot tudi za javne toaletne prostore. Opremljena z inovativnimi tehnološkimi rešitvami je enostavna za montažo in uporabo. Ferro
Razpoložljivost je treba preveriti
133,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Ferro Armatura za umivalnik ALGEO MEDICO visoka krom. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Ferro Armatura za umivalnik ALGEO MEDICO visoka krom. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5903738208852)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki