Philips AVENT Duda Ultra air night 18m + 2 kos

Cena od 8,49 € do 12,69 €
Philips AVENT Duda Ultra air night 18m + 2 kos
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Philips Avent SCF376/01 Ultra Air tolažilna duda, silikonska, 18+m, 2/1, nočna

Avent SCF376/01 Ultra Air tolažilna duda, silikonska, 18+m, 2/1, nočna, primerna tudi za malčke z najbolj občutljivo kožo. Nočne tolažilne dude so opremljene s svetlečim ročajem, zato jo najdete tudi v temi. Philips Avent
Razpoložljivost je treba preveriti
9,29 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Philips AVENT Duda Ultra air night 18m + 2 kos

Dude pomirjajo otroka. Ko vse metode za pomiritev dojenčka odpovejo, vam lahko pomagajo dude AVENT, da se vaš dojenček pomiri in spočije. Dojenčki z dudo mirneje spijo, se med spanjem manj premikajo, predvsem pa ležijo na hrbtu, kar priporočajo tudi pediatri. Uporaba dude zmanjša otrokovo odvisnost od stekleničke, zmanjša možnost poškodbe zob in lahko tudi zmanjša tveganje za težave z zobmi kasneje v življenju v primerjavi z dolgotrajnim sesanjem palca, ki predstavlja nepotreben pritisk na dlesni in sprednje zobe. Vse dude AVENT so silikonske. Silikon je brez okusa in vonja, dude zdržijo dlje in se lažje čistijo kot gumijaste dude. Vedno uporabljajte dudo, katere velikost ustreza starosti otroka. 18+ mesecev silikon dajte otroku najboljše brez BPA nočni čas Lastnosti: Disk ima ekstra velike luknje, skozi katere otrokova koža bolje diha. Sterilizator / torbica za prenašanje vam omogoča, da otrokovo dudo sterilizirate v mikrovalovni pečici in jo vzamete s seboj. Prevleka se sveti v temi - sveti, ko vaš dojenček spi - sveti ure in ure Nove dude ultra air ponujajo dojenčkom še več udobja. Te dude imajo večje luknje, ki zagotavljajo boljšo cirkulacijo zraka in tako preprečujejo nabiranje sline za diskom. Dude Ultra air ne le pomirjajo dojenčka, ampak poskrbijo tudi za njegovo občutljivo kožo.
out of stock
10,33 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Philips Philips AVENT Duda Ultra air 18m+ 2 kos

Philips AVENT Duda Ultra air 18m+ 2 kos Philips
Razpoložljivost je treba preveriti
12,69 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Philips AVENT Duda Ultra air night 18m + 2 kos. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Philips AVENT Duda Ultra air night 18m + 2 kos. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8710103982708)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki