pametno.si

Plačilni pogoji

  • Plačilo po povzetju. V tem primeru blago plačate z gotovino ali s priloženo splošno položnico.
  • Plačilo s kreditnimi karticami. Izdelke lahko plačate z naslednjimi kreditnimi karticami: MasterCard (Eurocard), VIsa, Diners.
  • Plačilo po predračunu (predračun vam pošljemo po elektronski pošti ali faksu). Predračun je veljaven 3 dni, po tem roku se naročilo izbriše iz sistema. Pri plačilu predračuna obvezno navedite v sklic številko predračuna zaradi lažjega spremljanja plačil.

Dostava

  • Stroški pakiranja, dostave in poštnine za posamično enkratno naročilo znašajo skupaj 4,50 EUR, ne glede na vrednost naročila ter število morebitnih dostav, s katerimi bi bilo potrebno izdelke ob takem naročilu dostaviti. V primeru, da naročenih izdelkov ne moremo dostaviti istočasno, vam dodatne priprave paketa in pošiljanja ne bomo zaračunali, strošek poštnine ostane 4,50 EUR. To ne velja v primeru, če je bilo blago vrnjeno ter nato ponovno poslano zaradi razlogov na vaši strani. 
     
  • BREZ POšTNINE pri naročilu nad 80 EUR. V primeru, da vaše naročilu preseže znesek 80 EUR boste dobili paket brez zaračunanih stroškov poštnine in priprave paketa. Ugodnost velja izključno za nakupe preko spletne trgovine www.conrad.si 
     
  • Naročeno blago bomo dostavili, če bo to le mogoče, v običajnem dobavnem roku, ki znaša 3-5 delovnih dni od prejetega naročila. V kolikor blaga ne bo možno dostaviti običajnem 5-dnevnem dobavnem roku, vas bomo, takoj ko bo možno, obvestili o novem predvidenem roku dostave. 

Lokacije

Grosuplje