Vredestein Quatrac 5 ( 205/70 R15 96T )

Cena od 104,20 € do 113,70 €
Vredestein Quatrac 5 ( 205/70 R15 96T )
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Vredestein Quatrac 5 ( 205/70 R15 96T )

Vredestein Quatrac 5 Privilegij ene pnevmatike v vseh letnih časih Značilnost Prodorna zasnova z edinstveno letno in zimsko stranjo Zelena oznaka EU za pnevmatike 3D-kljukice za oprijem Inovativna zasnova profila z asimetričnim zunanjim vzdolžnim žlebom Čista kremenova zmes Z oznako M + S in simbolom 'snežinke in treh vrhov' Prednost Optimirana učinkovitost v vseh letnih časih Nizek kotalni upor, kratka zavorna pot na mokrih cestiščih in izredna tihost Odličen oprijem pri zavijanju in hitrem pospeševanju na snegu in ledu Večja stabilnost in izboljšana vodljivost na suhih cestiščih Izjemna odpornost proti obrabi in dolga življenjska doba Izpolnjuje zahteve klasifikacije zimske gume Novo pnevmatiko Vredestein Quatrac 5 odlikuje elegantna, asimetrična zasnova profila. Letna stran z nižjim razmerjem med stično površino in praznino zagotavlja odlično vodljivost in izjemno natančnost upravljanja na suhih in mokrih cestiščih, zimska stran pa z napredno tehnologijo zarez zagotavlja dober oprijem na hladnih ali zasneženih cestiščih. 3D-kljukice za oprijem, ki so med zarezami na sredini pnevmatike, zagotavljajo odličen oprijem v zavojih in omogočajo hitro pospeševanje celo na zasneženih in poledenelih cestah. Inovativna čista kremenova zmes profila zagotavlja enakomerno obrabo in dolgo življenjsko dobo. Pnevmatika Vredestein Quatrac 5 zaradi majhnega kotalnega upora, kratke zavorne razdalje na mokrih podlagah in nizke ravni kotalnega hrupa dosega dober rezultat tudi pri vseh treh merilih oznake EU za pnevmatike.
razpoložljivo
104,20 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Vredestein 205/70R15 96T VREDESTEIN QUATRAC 5

Guma 205/70R15 96T VREDESTEIN QUATRAC 5 proizvajalca VREDESTEIN. Indeks teže je 96, kar ustreza največji obremenitvi ene pnevmatike 710kg. Indeks hitrosti je T, zato so izdelani za maksimalno hitrost 190km/h. Energijska učinkovitost pnevmatike je C. Oprijem na mokri podlagi je C. Raven hrupa pnevmat Vredestein
Razpoložljivost je treba preveriti
113,70 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Vredestein Quatrac 5 ( 205/70 R15 96T ). Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Vredestein Quatrac 5 ( 205/70 R15 96T ). Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8714692316180)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki