Asus USB-BT500 Bluetooth 5.0 USB adapter

Cena od 12,99 € do 24,99 €
Asus USB-BT500 Bluetooth 5.0 USB adapter
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

ASUS USB-BT500 bluetooth 5.0 USB Adapter

ODREZANE CENE – 15% popusta na izbrano mrežno opremo znamke ASUS s promo kodo 24MDC4SI55 (velja od 15. 4. do 28. 4. 2024 oz. do odprodaje zalog)! Dodajte vašemu računalniku spodobnost, da se poveže z napravami preko brezžične povezave Bluetooth. ASUS
Razpoložljivost je treba preveriti
12,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

ASUS USB-BT500 Bluetooth Adapter

Brezžična povezava, brez omejitevUSB-BT500 je Bluetooth Smart Ready USB adapter z novimi funkcijami Bluetooth 5. USB-BT500 omogoča brezžično povezljivost s široko paleto naprav, kot so računalniki, tiskalniki, telefoni, slušalke, zvočniki, tipkovnice, krmilniki itd. Takojšnja nadgradnja Bluetooth – 2X hitreje in 4X širšeVstavite ASUS USB-BT500 v svoj računalnik za takojšnjo nadgradnjo na najnovejšo tehnologijo Bluetooth 5.0 in uživajte v do 2-krat višjih hitrostih prenosa in 4-krat večjem dosegu. Če omogočite Bluetooth na vašem računalniku, lahko uživate v udobju in svobodi brezžične povezave s širokim naborom naprav, vključno z zvočniki, slušalkami in krmilniki za igre. Varčevanje z energijo in združljivost s prejšnjimi različicamiIzjemno majhen USB-BT500 ima tehnologijo Bluetooth Low Energy (BLE), ki vam omogoča, da uživate v energijsko varčni povezljivosti. V dvojnem načinu USB-BT500 ohranja popolno združljivost s prejšnjimi različicami Bluetooth 4.x, 3.x in 2.1. Ključne lastnosti:Bluetooth 5.0 za hitrejšo in boljšo pokritost - prenašajte podatke do dvakrat hitreje kot prej in s 4-krat večjim dosegom v BLEBrezžična povezava, brez omejitev - Omogoča brezžično komunikacijo z napravami, ki podpirajo BluetoothPopolna združljivost - nazaj združljiv z Bluetooth®2.1/3.x/4.xVarčevanje z energijo za naprave - Bluetooth Low Energy tehnologija za varčno brezžično povezljivostIzjemno majhna zasnova - zelo prenosljiv in enostaven za uporabo.
in stock
24,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Asus USB-BT500 Bluetooth 5.0 USB adapter. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Asus USB-BT500 Bluetooth 5.0 USB adapter. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4718017476799)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki