Britax avtosedeži Kidfix Storm Grey siva

Cena od 192,12 € do 207,80 €
Britax avtosedeži Kidfix Storm Grey siva
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Avtosedež Kidfix M i-Size, Storm Grey

Najboljši model avtosedeža za rastočo družino Starši želijo svojim otrokom le najboljše in kar je najpomembneje, da so vedno na varnem. Ne glede na to, ali so stari 3,5 ali 12 let. Zato je avtosedež Kidfix M i-Size razvit v sodelovanju z vodilnimi proizvajalci avtomobilov, ki zagotavlja še večjo zaščito pred udarci. Avtosedež ustreza najstrožjemu evropskemu varnostnemu standardu ECE R129 (i-Size) in združuje številne odlične lastnosti. Poleg tega se ozka oblika sedeža prilega trem sedežem, nameščenim vzporedno, v veliko število modelov avtomobilov. Kidfix M i-Size je zato idealna izbira za potrebe vaše rastoče družine. Odlična zaščita in udobje Stranske plošče Kidfix M i-Size so razmeroma ozke in zavzamejo malo prostora. Imajo temeljito oblazinjenje in skupaj z ergonomskim vzglavnikom pomagajo zaščititi vašega otroka v primeru nesreče. Za popolno zaščito služijo tudi nove vodilne tirnice, ki zagotavljajo, da pas nikoli ne skoči ven. Udobna in zdrava pot v puberteto Vsaka funkcija in vsak element avtosedeža je bil razvit z idejo o še boljši zaščiti celotnega telesa z vseh strani in s posebnim poudarkom na zdravem razvoju otroka. Zato je Kidfix M i-Size dobil novo obliko, ki zmanjša obremenitev vratu do 50 kg. Da se noben šoloobvezen otrok ne počuti utesnjenega na sedežu, je sedež prostornejši in čim bolj ergonomsko oblikovan. Privoščite svojemu otroku resnično udobno in zdravo potovanje v puberteto! Ko se imaš na kaj nasloniti Avtosedež Kidfix M i-Size je bil zasnovan z mislijo na udobje starejših otrok, tako da ga lahko enostavno prilagodite načinu rasti vaših otrok. Uporabite uporabne oznake na hrbtni strani naslonjala, da vsakič nastavite pravilno višino naslonjala. To je še posebej uporabno pri prenosu avtosedeža iz avta v avto ali pri menjavi več otrok v istem avtosedežu. Popolnoma zračna in udobna tudi poleti Udobje in praktičnost sta standardna za avtomobilske sedeže Kidfix. Zato je avtosedež Kidfix M i-Size prefinjeno oblikovan in tehta skoraj 1 kg manj kot njegov predhodnik. Poleg tega ima prijetno mehko oblazinjenje. Udobje avtosedeža Kidfix M i-Size je dodatno izboljšano z domiselno postavitev zračnikov, ki podpirajo kroženje zraka. Vaš otrok bo užival v prijetnem udobju tudi na daljših potovanjih in še posebej v vročih poletnih dneh. Prednosti avtosedeža v kocki Za otroke od 3,5 do 12 let (100-150 cm) Ergonomsko in zelo prostorno sedenje Ergonomski vzglavnik Relativno ozke stranske plošče s temeljitim oblazinjenjem zavzamejo malo prostora Ozka konstrukcija omogoča postavitev treh sedežev enega poleg drugega Enostavna namestitev vzglavnika, ko otrok raste Prezračevanje na hrbtni strani sedeža za udobno sedenje Lahko se pripne brez ISOFIX, samo z varnostnimi pasovi vozila Novo vodilo za pas za še večjo varnost Odobren v skladu z najstrožjim evropskim varnostnim standardom ECE R129 (i-Size)
out of stock
192,12 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Britax Römer Kidfix M i-Size 2022 avtosedež, siv

Avtosedež Kidfix M i-Size proizvajalca Britax Römer je rastoči avtosedež za otroke od 3,5 do 12 let (100–150 cm). Zaradi ozke zasnove lahko v vozilo namestite tri avtomobilske sedeže, zato je odličen za večje družine. Avtosedež zagotavlja visoko zaščito in največje udobje med potovanjem. Britax Römer
Razpoložljivost je treba preveriti
207,80 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Britax avtosedeži Kidfix Storm Grey siva. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Britax avtosedeži Kidfix Storm Grey siva. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4000984312164)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki