Britax avtosedeži Kidfix 15-36 kg, modra/rdeča/vijolična

Cena od 192,12 € do 207,80 €
Britax avtosedeži Kidfix 15-36 kg
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Avtosedež Kidfix M i-Size, Night Blue

Najboljši model avtosedeža za rastočo družino Starši želijo za svoje otroke le najboljše, predvsem pa, da so vedno varni. Pa naj bodo stari 3,5 ali 12 let. Zato je bil v sodelovanju z vodilnimi avtomobilskimi proizvajalci razvit avtosedež Kidfix M i-Size, ki zagotavlja še večjo zaščito pred udarci. Avtosedež ustreza najstrožjemu evropskemu varnostnemu standardu ECE R129 (i-Size) in združuje številne odlične funkcije. Poleg tega se lahko zahvaljujoč ozki zasnovi sedeža trije sedeži prilegajo drug poleg drugega v veliko število modelov avtomobilov. Kidfix M i-Size je zato idealna izbira za potrebe vaše naraščajoče družine. Odlična zaščita in udobje Stranske stranice Kidfix M i-Size so relativno ozke in zavzamejo malo prostora. Imajo temeljito oblazinjenje in skupaj z ergonomskim naslonom za glavo pomagajo zaščititi vašega otroka v primeru nesreče. Za popolno zaščito so uporabljene tudi nove vodilne letve, ki poskrbijo, da jermen nikoli ne preskoči. Udobna in zdrava pot do pubertete Vsaka funkcija in vsak element avtosedeža je bil razvit z mislijo na še boljšo zaščito celotnega telesa z vseh strani in s posebnim poudarkom na zdravem razvoju otroka. Zato je Kidfix M i-Size dobil nov dizajn, ki zmanjša obremenitev vratu do 50 kg. Da se noben šoloobvezni otrok v sedežu ne počuti utesnjenega, je sedež bolj prostoren in ergonomsko oblikovan. Omogočite svojemu otroku res udobno in zdravo potovanje v puberteto! Ko se imaš na kaj nasloniti Avtosedež Kidfix M i-Size je bil zasnovan z mislijo na udobje starejših otrok, zato ga lahko enostavno prilagodite, ko vaši otroci rastejo. S pomočjo uporabnih oznak na zadnji strani naslonjala lahko vsakič nastavite pravilno višino naslonjala. To je še posebej uporabno pri prestavljanju avtosedeža iz avtomobila v avto ali pri menjavi več otrok v istem avtosedežu. Popolnoma zračen in udoben tudi poleti Udobje in praktičnost sta del standardne opreme avtosedežev Kidfix. Zato ima avtosedež Kidfix M i-Size prefinjen dizajn in skoraj 1 kg manj kot njegov predhodnik. Poleg tega ima prijetno mehko podlogo. Udobje avtosedeža Kidfix M i-Size dodatno poveča pametna postavitev prezračevalnih odprtin, ki spodbujajo kroženje zraka. Tako bo vaš otrok užival v prijetnem udobju tudi na daljših poteh, še posebej v vročih poletnih dneh. Prednosti avtosedeža v kocki - Za otroke od 3,5 do 12 let (100-150 cm) - Ergonomski in zelo prostorni sedeži e - Ergonomski naslon za glavo - Relativno ozke stranske plošče s temeljito oblazinjenjem zavzamejo malo prostora in - Ozka oblika omogoča postavitev treh sedežev enega poleg drugega - Enostavno pozicioniranje vzglavnika, ko otrok raste, npr - Prezračevanje na zadnji strani sedeža za udobno sedenje - Pritrdi se lahko brez sistema ISOFIX, le z uporabo varnostnih pasov vozila in - Novo vodenje pasu za še večjo varnost - Odobreno v skladu z najstrožjim evropskim varnostnim standardom ECE R129 (i-Size)
out of stock
192,12 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Britax Römer Kidfix M i-Size 2022 avtosedež, vijoličen

Avtosedež Kidfix M i-Size proizvajalca Britax Römer je rastoči avtosedež za otroke od 3,5 do 12 let (100–150 cm). Zaradi ozke zasnove lahko v vozilo namestite tri avtomobilske sedeže, zato je odličen za večje družine. Avtosedež zagotavlja visoko zaščito in največje udobje med potovanjem. Britax Römer
Razpoložljivost je treba preveriti
207,80 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Britax avtosedeži Kidfix 15-36 kg. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Britax avtosedeži Kidfix 15-36 kg. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4000984151596)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki