Britax avtosedeži Baby-Safe modra/rdeča/siva/črna

od 23,92 € do 551,10 €
Britax avtosedeži Baby-Safe modra/rdeča/siva/črna
Click & Go adapter, B-Agile M / R Uporaba KLIK & amp; POJDI za & nbsp; Z vozičkom B-Agile lahko otroški avtosedež BABY-SAFE i-SIZE enostavno in varno namestite na vozičke B-Agile M in B-Agile R, kar vam omogoča prilagodljiv potovalni sistem.
out of stock
23,92 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
Click & Go adapter, Seed Papilio Z našimi adapterji CLICK & GO ® za SEED lahko na otroški voziček SEED PAPILIO enostavno in varno pritrdite kateri koli otroški avtosedež Römer, ki vam omogoča prilagodljivost med potovanjem. Na voljo za te izdelke: SEED PAPILIO, BABY-SAFE2 i-SIZE
out of stock
36,40 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
BRITAX RÖMER Poletna prevleka Baby-Safe i-Size, Umazano bela Poletna prevleka za Baby-Safe i-Size je narejena iz frotirja, med njene prednosti pa spada tudi dobra zračnost, ki je še posebej priročna v vročih poletnih dneh, ko se otrok med dolgo vožnjo z avtomobilom lažje znoji. Prevleko lahko enostavno odstranite in operete.
out of stock
51,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
RÖMER Babysafe poletna prevleka Poletna prevleka za avtosedeže Baby-Safe Plus, II, SHR II iz lahkega, prijetnega frotirnega materiala (80% bombaž, 20% poliester), ki dobro vpija vlago in tako ščiti otroka pred prekomernim potenjem ali pregrevanjem. Prav tako ščiti avtomobilski sedež pred umazanijo. Prevleko lahko brez težav operete pri 60 ° C.
out of stock
51,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
BRITAX RÖMER Poletna prevleka Baby-Safe i-Size, col. Bež Poletna prevleka za Baby-Safe i-Size je narejena iz frotirja, med njene prednosti pa spada tudi dobra zračnost, ki je še posebej priročna v vročih poletnih dneh, ko se otrok med dolgo vožnjo z avtomobilom lažje znoji. Prevleko lahko enostavno odstranite in operete.
out of stock
51,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
BRITAX RÖMER Poletna prevleka Baby-Safe i-Size, col. Roza Poletna prevleka za Baby-Safe i-Size je narejena iz frotirja, med njene prednosti pa spada tudi dobra zračnost, ki je še posebej priročna v vročih poletnih dneh, ko se otrok med dolgo vožnjo z avtomobilom lažje znoji. Prevleko lahko enostavno odstranite in operete.
out of stock
51,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
BRITAX RÖMER Baby-Safe poletna prevleka Pokrov poletnega avtomobilskega sedeža Britax Römer Lahka, zračna in vpojna prevleka iz frotirja, ki se v toplih poletnih mesecih udobno hladi. Preprosto je nameščen na trenutni naslovnici.
out of stock
51,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
BRITAX RÖMER Poletna prevleka Baby-Safe i-Size, col. Modra Poletna prevleka za Baby-Safe i-Size je narejena iz frotirja, med njene prednosti pa spada tudi dobra zračnost, ki je še posebej priročna v vročih poletnih dneh, ko se otrok med dolgo vožnjo z avtomobilom lažje znoji. Prevleko lahko enostavno odstranite in operete.
out of stock
51,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
Podstavek RÖMER BabySafe Isofix Osnova BABY-SAFE ISOFIX v kombinaciji s sistemom RÖMER BABY-SAFE plus (z zaklepnimi palicami) in RÖMER BABY-SAFE plus SHR doseže optimiziran zaščitni učinek zaradi pritrditve ISOFIX. Podstavek je povezan z pritrdilnimi mesti ISOFIX v avtomobilu, otroška kopel pa je preprosto nameščena na podstavku, ki nato ostane pritrjen na avtomobil. Sistem ISOFIX poveže adapter z vgradnimi mesti ISOFIX v avtomobilu; tveganje za nepravilno delovanje je vsekakor zmanjšano in dosežen je optimiziran zaščitni učinek Preprosto pritrditev otroške kopeli na adapter ISOFIX Podporna noga za še večjo stabilnost Barvni indikator prikazuje varno pritrditev otroške kopeli Barvni indikator prikazuje, ali so zaklepne ročice ISOFIX varno zaklenjene Zadnja udarna plošča optimizira zaščitni učinek v primeru trka od zadaj Združljiv z BABY-SAFE plus in BABY-SAFE plus SHR z zaklepnimi palicami Preprosto sprostitev otroške kopeli iz adapterja Adapter kompaktno zložljiv Vključno z vstavki za zmanjšanje poškodb sedežnega pokrova Namestitev v avtomobil s sistemom ISOFIX (seznam tipov) Otroških sedežev ne smete uporabljati skupaj z zračno blazino za sovoznika.
out of stock
186,16 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
BRITAX RÖMER Otroška varna i-Size podlaga GLAVNE LASTNOSTI IZDELKA Vedno varna in enostavna za namestitev Pripravili smo enostaven sistem namestitve in demontaže z BASE BABY-SAFE i-SIZE, saj vemo, da boste pogosto nosili otroški avtosedež, zlasti v prvih mesecih. Podstavek ostane pritrjen na pritrdišča ISOFIX v vašem vozilu, otroški avtosedež lahko enostavno pritrdite in odstranite s klikom. Kazalniki na BABY-SAFE i-SIZE kažejo, ali je otroški avtosedež pravilno nameščen na podstavku, kar vam zagotavlja mirno potovanje. LASTNOSTI IZDELKA Podporna noga po višini Podporna noga zagotavlja dodatno stabilnost otroškega avtosedeža tako, da se nasloni na tla avtomobila. Zmanjšuje gibanje in vrtenje ter zmanjšuje silo premikanja naprej, ki deluje na vašega otroka v primeru trka in pomaga zaščititi vašega otroka. Za varno namestitev v vaše vozilo je podporna noga nastavljiva po višini. Intuitivni indikator prikazuje, kdaj je podporna noga trdno nameščena na tleh vašega vozila.
out of stock
192,40 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
Otroški sedež Baby-Safe 3 i-Size, Indigo modra Izjemna kombinacija vrhunskih lastnosti Avtosedež Baby-Safe 3 i-Size ustreza varnostnemu standardu i-Size in ga lahko uporabljate za otroke od rojstva do 15 mesecev. Sistem iSense ponuja več naprednih funkcij. Ena izmed njih je združljivost jajčeca s podvozjem skoraj vseh razpoložljivih otroških vozičkov. Potem je tu še rotacija za 180 ° v kombinaciji s pozicioniranjem. In kombinacija vrtenja in nameščanja jajčec je popolnoma edinstvena. Baby-Safe 3 i-Size jajce - prijeten otok varnosti za vaše najmlajše Otroški avtosedež Baby-Safe 3 i-Size lahko uporabljate za otroke od rojstva do 15. meseca. V avtomobilu ga lahko pritrdite z varnostnimi pasovi v vozilu ali v idealnem primeru s podstavkom Flex base iSense (ni priložen v paketu). Zaradi obveznosti, da otroke, mlajše od 15 mesecev, prevažajo v nasprotni smeri, vsebuje varnostno napravo, ki omogoča, da se jajčece zavrti le za 180 °, v položaj za vkrcanje in nazaj. Podstavek omogoča tudi enostavno nagibanje sedeža v 6 različnih položajev, vključno z ležečim položajem. To bo preprečilo, da bi otrokova glava padla, če je sedež v nekaterih avtomobilih neustrezno nagnjen. In ta kombinacija vrtenja in namestitve je za jajčece popolnoma edinstvena. Mame na cesti pogosto uporabljajo avto v kombinaciji z vozičkom. Zato je dobra novica, da lahko Baby-Safe 3 i-Size jajce s pomočjo adapterjev pritrdite na skoraj vse vrste šasije. To bo staršem omogočilo svobodo izbire brez primere. V avtomobilskem sedežu Baby-Safe 3 i-Size zagotavljate poleg maksimalne varnosti tudi prijetno in udobno okolje. Njegov patentiran mehanizem vam omogoča prilagoditev ergonomskega položaja glede na otrokovo višino. Kar bo podprlo njen zdrav razvoj. Ko otrok raste, povečate tudi prostor na sedežu s prilagajanjem naslona za glavo. In nenazadnje, k udobnemu prileganju bi prispevali tudi mehko oblazinjena podloga za novorojenčka in vrhunsko mehkejše prevleke iz blaga kot prej. Prednosti avtomobilskega sedeža v kocki • Varni avtosedež za otroke od 0 do 15 mesecev / 80 cm • Izpolnjuje standard i-Size • Edinstvena kombinacija številnih uporabnih parametrov in varnostnih funkcij • Patentiran ergonomski ležeči položaj • Združljivost z vsemi vozički z nastavkom Maxi-Cosi • Vezanje z jermeni ali s pomočjo podstavka z modularnim sistemom Flex base iSense • Odobreno za zračni promet • Prevleke lahko enostavno zložite in operete pri 30 ° C • Izdelano v Nemčiji
out of stock
204,78 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
Avtosedež Baby-Safe 3 i-Size, Midnight Grey Izjemna kombinacija vrhunskih lastnosti Avtosedež Baby-Safe 3 i-Size ustreza varnostnemu standardu i-Size in ga lahko uporabljate za otroke od rojstva do 15 mesecev. Sistem iSense ponuja več naprednih funkcij. Ena izmed njih je združljivost jajčeca s podvozjem skoraj vseh razpoložljivih otroških vozičkov. Potem je tu še rotacija za 180 ° v kombinaciji s pozicioniranjem. In kombinacija vrtenja in nameščanja jajčec je popolnoma edinstvena. Baby-Safe 3 i-Size jajce - prijeten otok varnosti za vaše najmlajše Otroški avtosedež Baby-Safe 3 i-Size lahko uporabljate za otroke od rojstva do 15. meseca. V avtomobilu ga lahko pritrdite z varnostnimi pasovi v vozilu ali v idealnem primeru s podstavkom Flex base iSense (ni priložen v paketu). Zaradi obveznosti, da otroke, mlajše od 15 mesecev, prevažajo v nasprotni smeri, vsebuje varnostno napravo, ki omogoča, da se jajčece zavrti le za 180 °, v položaj za vkrcanje in nazaj. Podstavek omogoča tudi enostavno nagibanje sedeža v 6 različnih položajev, vključno z ležečim položajem. To bo preprečilo, da bi otrokova glava padla, če je sedež v nekaterih avtomobilih neustrezno nagnjen. In ta kombinacija vrtenja in namestitve je za jajčece popolnoma edinstvena. Mame na cesti pogosto uporabljajo avto v kombinaciji z vozičkom. Zato je dobra novica, da lahko Baby-Safe 3 i-Size jajce s pomočjo adapterjev pritrdite na skoraj vse vrste šasije. To bo staršem omogočilo svobodo izbire brez primere. V avtomobilskem sedežu Baby-Safe 3 i-Size zagotavljate poleg maksimalne varnosti tudi prijetno in udobno okolje. Njegov patentiran mehanizem vam omogoča prilagoditev ergonomskega položaja glede na otrokovo višino. Kar bo podprlo njen zdrav razvoj. Ko otrok raste, povečate tudi prostor na sedežu s prilagajanjem naslona za glavo. In nenazadnje, k udobnemu prileganju bi prispevali tudi mehko oblazinjena podloga za novorojenčka in vrhunsko mehkejše prevleke iz blaga kot prej. Prednosti avtomobilskega sedeža v kocki • Varni avtosedež za otroke od 0 do 15 mesecev / 80 cm • Izpolnjuje standard i-Size • Edinstvena kombinacija številnih uporabnih parametrov in varnostnih funkcij • Patentiran ergonomski ležeči položaj • Združljivost z vsemi vozički z nastavkom Maxi-Cosi • Vezanje z jermeni ali s pomočjo podstavka z modularnim sistemom Flex base iSense • Odobreno za zračni promet • Prevleke lahko enostavno zložite in operete pri 30 ° C • Izdelano v Nemčiji
out of stock
204,78 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
Avtosedež Baby-Safe 3 i-Size, Frost Grey Izjemna kombinacija vrhunskih lastnosti Avtosedež Baby-Safe 3 i-Size ustreza varnostnemu standardu i-Size in ga lahko uporabljate za otroke od rojstva do 15 mesecev. Sistem iSense ponuja več naprednih funkcij. Ena izmed njih je združljivost jajčeca s podvozjem skoraj vseh razpoložljivih otroških vozičkov. Potem je tu še rotacija za 180 ° v kombinaciji s pozicioniranjem. In kombinacija vrtenja in nameščanja jajčec je popolnoma edinstvena. Baby-Safe 3 i-Size jajce - prijeten otok varnosti za vaše najmlajše Otroški avtosedež Baby-Safe 3 i-Size lahko uporabljate za otroke od rojstva do 15. meseca. V avtomobilu ga lahko pritrdite z varnostnimi pasovi v vozilu ali v idealnem primeru s podstavkom Flex base iSense (ni priložen v paketu). Zaradi obveznosti, da otroke, mlajše od 15 mesecev, prevažajo v nasprotni smeri, vsebuje varnostno napravo, ki omogoča, da se jajčece zavrti le za 180 °, v položaj za vkrcanje in nazaj. Podstavek omogoča tudi enostavno nagibanje sedeža v 6 različnih položajev, vključno z ležečim položajem. To bo preprečilo, da bi otrokova glava padla, če je sedež v nekaterih avtomobilih neustrezno nagnjen. In ta kombinacija vrtenja in namestitve je za jajčece popolnoma edinstvena. Mame na cesti pogosto uporabljajo avto v kombinaciji z vozičkom. Zato je dobra novica, da lahko Baby-Safe 3 i-Size jajce s pomočjo adapterjev pritrdite na skoraj vse vrste šasije. To bo staršem omogočilo svobodo izbire brez primere. V avtomobilskem sedežu Baby-Safe 3 i-Size zagotavljate poleg maksimalne varnosti tudi prijetno in udobno okolje. Njegov patentiran mehanizem vam omogoča prilagoditev ergonomskega položaja glede na otrokovo višino. Kar bo podprlo njen zdrav razvoj. Ko otrok raste, povečate tudi prostor na sedežu s prilagajanjem naslona za glavo. In nenazadnje, k udobnemu prileganju bi prispevali tudi mehko oblazinjena podloga za novorojenčka in vrhunsko mehkejše prevleke iz blaga kot prej. Prednosti avtomobilskega sedeža v kocki • Varni avtosedež za otroke od 0 do 15 mesecev / 80 cm • Izpolnjuje standard i-Size • Edinstvena kombinacija številnih uporabnih parametrov in varnostnih funkcij • Patentiran ergonomski ležeči položaj • Združljivost z vsemi vozički z nastavkom Maxi-Cosi • Vezanje z jermeni ali s pomočjo podstavka z modularnim sistemom Flex base iSense • Odobreno za zračni promet • Prevleke lahko enostavno zložite in operete pri 30 ° C • Izdelano v Nemčiji
out of stock
204,78 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
Otroški sedež Baby-Safe 3 i-Size, Space Black Izjemna kombinacija vrhunskih lastnosti Avtosedež Baby-Safe 3 i-Size ustreza varnostnemu standardu i-Size in ga lahko uporabljate za otroke od rojstva do 15 mesecev. Sistem iSense ponuja več naprednih funkcij. Ena izmed njih je združljivost jajčeca s podvozjem skoraj vseh razpoložljivih otroških vozičkov. Potem je tu še rotacija za 180 ° v kombinaciji s pozicioniranjem. In kombinacija vrtenja in nameščanja jajčec je popolnoma edinstvena. Baby-Safe 3 i-Size jajce - prijeten otok varnosti za vaše najmlajše Otroški avtosedež Baby-Safe 3 i-Size lahko uporabljate za otroke od rojstva do 15. meseca. V avtomobilu ga lahko pritrdite z varnostnimi pasovi v vozilu ali v idealnem primeru s podstavkom Flex base iSense (ni priložen v paketu). Zaradi obveznosti, da otroke, mlajše od 15 mesecev, prevažajo v nasprotni smeri, vsebuje varnostno napravo, ki omogoča, da se jajčece zavrti le za 180 °, v položaj za vkrcanje in nazaj. Podstavek omogoča tudi enostavno nagibanje sedeža v 6 različnih položajev, vključno z ležečim položajem. To bo preprečilo, da bi otrokova glava padla, če je sedež v nekaterih avtomobilih neustrezno nagnjen. In ta kombinacija vrtenja in namestitve je za jajčece popolnoma edinstvena. Mame na cesti pogosto uporabljajo avto v kombinaciji z vozičkom. Zato je dobra novica, da lahko Baby-Safe 3 i-Size jajce s pomočjo adapterjev pritrdite na skoraj vse vrste šasije. To bo staršem omogočilo svobodo izbire brez primere. V avtomobilskem sedežu Baby-Safe 3 i-Size zagotavljate poleg maksimalne varnosti tudi prijetno in udobno okolje. Njegov patentiran mehanizem vam omogoča prilagoditev ergonomskega položaja glede na otrokovo višino. Kar bo podprlo njen zdrav razvoj. Ko otrok raste, povečate tudi prostor na sedežu s prilagajanjem naslona za glavo. In nenazadnje, k udobnemu prileganju bi prispevali tudi mehko oblazinjena podloga za novorojenčka in vrhunsko mehkejše prevleke iz blaga kot prej. Prednosti avtomobilskega sedeža v kocki • Varni avtosedež za otroke od 0 do 15 mesecev / 80 cm • Izpolnjuje standard i-Size • Edinstvena kombinacija številnih uporabnih parametrov in varnostnih funkcij • Patentiran ergonomski ležeči položaj • Združljivost z vsemi vozički z nastavkom Maxi-Cosi • Vezanje z jermeni ali s pomočjo podstavka z modularnim sistemom Flex base iSense • Odobreno za zračni promet • Prevleke lahko enostavno zložite in operete pri 30 ° C • Izdelano v Nemčiji
out of stock
204,78 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
BRITAX RÖMER Flex osnova za dojenčke varna za dojenčke GLAVNE LASTNOSTI IZDELKA Prilagoditev za popolnoma udoben in hkrati varen položaj za vašega otroka V avtomobilih z ležečimi sedeži se lahko glava vašega otroka nagne naprej, ko je otrok nameščen v otroški avtosedež. S FLEX BASE BABY-SAFE i-SIZE lahko prilagodite nagib podlage, da zagotovite ergonomski, ravno položaj vašega otroka, ki zagotavlja popolno udobje in varnost. Podstavek je enostavno nastavljiv v 4 različnih položajih za popolno varnost vašega otroka in je opremljen z indikatorjem, ki prikazuje položaj nagiba preveč ravno. LASTNOSTI IZDELKA Nastavljiv nagib V avtomobilih z ležečimi sedeži obstaja nevarnost, da se otrokova glava nagne naprej, ko je postavljen v otroški avtosedež. Z našo FLEX BASE lahko enostavno prilagodite položaj otroškega avtosedeža, da zagotovite ergonomski, a varni položaj vašega otroka med vsakim potovanjem. Podporna noga po višini Podporna noga zagotavlja dodatno stabilnost otroškega avtosedeža tako, da se nasloni na tla avtomobila. Zmanjšuje gibanje in vrtenje ter zmanjšuje silo premikanja naprej, ki deluje na vašega otroka v primeru trka in pomaga zaščititi vašega otroka. Za varno namestitev v vaše vozilo je podporna noga nastavljiva po višini. Intuitivni indikator prikazuje, kdaj je podporna noga trdno nameščena na tleh vašega vozila. Prenosni ročaji Vemo, da imajo starši majhnih otrok veliko dodatkov, ki jih morajo shraniti, zato smo otroški avtosedež zasnovali tako, da ga je enostavno shraniti. Podporna noga je zložljiva, zato jo lahko enostavno shranite v prtljažnik vozila ali doma. Enostavno shranjevanje Vemo, da imajo starši majhnih otrok veliko dodatkov, ki jih morajo shraniti, zato smo otroški avtosedež zasnovali tako, da ga je enostavno shraniti. Podporna noga je zložljiva, zato jo lahko enostavno shranite v prtljažnik vozila ali doma. Sistem zapaha ISOFIX Sistem zaklepanja ISOFIX vam omogoča, da podaljšate roke ISOFIX, tako da jih lahko enostavno prilagodite ali odstranite podstavek otroškega avtosedeža s pritrdilnih mest ISOFIX v vozilu. Ko priključite konektorje ISOFIX, pritrdite podstavek tako, da se dotika naslona sedeža. To bo preprečilo, da bi se otroški avtosedež v primeru trka premaknil navzgor.
out of stock
206,96 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
Avtosedež Baby-Safe 2 i-Size, bordo rdeča Primerno za dojenčka - od rojstva do 15 mesecev Model BABY-SAFE2 i-SIZE je bil zasnovan v skladu z novim standardom ECE R129 (i-Size) za avtomobilske sedeže in je primeren za novorojenčke in otroke do višine 83 mesecev. Otroški avtosedež je opremljen z vložkom za novorojenčka, ki zagotavlja dodatno zaščito in absorbira energijo v primeru trka. Vložek lahko odstranite in vzglavnik prilagodite, da zagotovite več prostora za vašega odraščajočega otroka. Patentirana tehnologija ležečega položaja za varnost in udobje Vemo, kako težko se je med potovanjem z avtomobilom odločiti za najvarnejši položaj za novorojenčke. Ker mišice novorojenčka še niso popolnoma razvite, je ležeči položaj boljši, bolj sedeč položaj pa je v primeru udarca varnejši. BABY-SAFE2 i-SIZE je opremljen z našo patentirano tehnologijo položaja ležečega položaja, ki vam nudi preprosto rešitev - s prilagoditvijo naslona za glavo lahko prilagodite ležeči položaj. Z uporabo FLEX BASE BABY-SAFE i-SIZE v nekaterih modelih vozil lahko otroku celo zagotovite boljši ležeči položaj. Brezskrbnost med otrokovim prvim potovanjem in Otroci, zlasti novorojenčki, so najbolj ranljivi potniki in zato potrebujejo zaščito pred morebitnimi vplivi. Zato smo se osredotočili na razvoj, testiranje, izboljšanje in izdelavo otroških avtosedežev, ki ustrezajo najvišjim možnim standardom in katerih testi presegajo zahteve novega standarda o otroški varnosti (ECE R129). Nakup Če kupite BABY-SAFE2 i-SIZE, boste kupili tudi naše jamstvo za raziskave in varnost za svojega otroka in si tako zagotovili popoln mir v potovanju z otrokom. Mere (V x Š x G) 58 x 44 x 67 cm Teža izdelka 4,8 kg
out of stock
238,16 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
Otroški sedež Safe-Safe 3 i-Size, Nordic Grey Izjemna kombinacija vrhunskih lastnosti Avtosedež Baby-Safe 3 i-Size ustreza varnostnemu standardu i-Size in ga lahko uporabljate za otroke od rojstva do 15 mesecev. Sistem iSense ponuja več naprednih funkcij. Ena izmed njih je združljivost jajčeca s podvozjem skoraj vseh razpoložljivih otroških vozičkov. Potem je tu še rotacija za 180 ° v kombinaciji s pozicioniranjem. In kombinacija vrtenja in nameščanja jajčec je popolnoma edinstvena. Baby-Safe 3 i-Size jajce - prijeten otok varnosti za vaše najmlajše Otroški avtosedež Baby-Safe 3 i-Size lahko uporabljate za otroke od rojstva do 15. meseca. V avtomobilu ga lahko pritrdite z varnostnimi pasovi v vozilu ali v idealnem primeru s podstavkom Flex base iSense (ni priložen v paketu). Zaradi obveznosti, da otroke, mlajše od 15 mesecev, prevažajo v nasprotni smeri, vsebuje varnostno napravo, ki omogoča, da se jajčece zavrti le za 180 °, v položaj za vkrcanje in nazaj. Podstavek omogoča tudi enostavno nagibanje sedeža v 6 različnih položajev, vključno z ležečim položajem. To bo preprečilo, da bi otrokova glava padla, če je sedež v nekaterih avtomobilih neustrezno nagnjen. In ta kombinacija vrtenja in namestitve je za jajčece popolnoma edinstvena. Mame na cesti pogosto uporabljajo avto v kombinaciji z vozičkom. Zato je dobra novica, da lahko Baby-Safe 3 i-Size jajce s pomočjo adapterjev pritrdite na skoraj vse vrste šasije. To bo staršem omogočilo svobodo izbire brez primere. V avtomobilskem sedežu Baby-Safe 3 i-Size zagotavljate poleg maksimalne varnosti tudi prijetno in udobno okolje. Njegov patentiran mehanizem vam omogoča prilagoditev ergonomskega položaja glede na otrokovo višino. Kar bo podprlo njen zdrav razvoj. Ko otrok raste, povečate tudi prostor na sedežu s prilagajanjem naslona za glavo. In nenazadnje, k udobnemu prileganju bi prispevali tudi mehko oblazinjena podloga za novorojenčka in vrhunsko mehkejše prevleke iz blaga kot prej. Prednosti avtomobilskega sedeža v kocki • Varni avtosedež za otroke od 0 do 15 mesecev / 80 cm • Izpolnjuje standard i-Size • Edinstvena kombinacija številnih uporabnih parametrov in varnostnih funkcij • Patentiran ergonomski ležeči položaj • Združljivost z vsemi vozički z nastavkom Maxi-Cosi • Vezanje z jermeni ali s pomočjo podstavka z modularnim sistemom Flex base iSense • Odobreno za zračni promet • Prevleke lahko enostavno zložite in operete pri 30 ° C • Izdelano v Nemčiji
out of stock
270,30 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
Otroška podloga iSense Flex Base Inteligentna serija iSence na odru! Britax Römer že od leta 1966 razvija in izdeluje avtomobilske sedeže za otroke. Je eden svetovnih voditeljev na področju varnosti. Zdaj vam prinaša nov, edinstven potovalni sistem iSense, ki ustreza zahtevam po še večji varnosti, udobnejšem upravljanju in zabavnejšem potovanju z otroki, kot ste si kdajkoli predstavljali! Osnova prave iSense pustolovščine je Flex Base iSense Osnovo Flex base iSense lahko uporabite z otroškimi jajci iSense, Baby-safe 3 i-Size in nadaljevalnim avtosedežem Dualfix iSense. Hkrati jim omogoča enostavno in hitro menjavo. Sedež lahko enostavno vstavite in odstranite v podstavek z enim samim klikom. Vrtljiva funkcija podstavka vam omogoča, da avtomobilski sedež obrnete proti avtomobilskim vratom, kar vam bo olajšalo namestitev otroka na sedež in njegovo pritrditev. Poleg tega lahko sedež Dualfix iSense zavrtite za 360 stopinj, kar vam omogoča potovanje v smeri vožnje, ko je otrok starejši od 15 mesecev in je visok 76 cm. V avtomobilih z ležečimi sedeži se otrokova glava zlahka nagne na sedežu. Tako lahko s sistemom Flex Base iSense naklon sedeža prilagodite na do 6 različnih položajev. Tako bo vaš otrok imel najboljšo kombinacijo varnosti in udobja. Najbolje je, da pred namestitvijo sedeža nastavite pravi kot za jajčece. Z ojačevalnikom lahko prilagodite kot v bolj udoben položaj, ko malček zaspi. Pomemben del podlage je podporna noga, ki zagotavlja njeno dodatno stabilnost. Za varno namestitev ga nastavite tako, da ustreza višini, ki je najboljša za vaš avto. Zvočni signal bo potrdil pravilno pritrditev podporne noge. Nosilna noga v kombinaciji z varnostnim lokom in sistemom Pivot Link zmanjša nagibanje in vrtenje ter dodatno zmanjša silo premikanja naprej, ki deluje na otroka v primeru nesreče. To ga bistveno pomaga zaščititi. Prednosti Baby-Safe iSense Flex Base v kocki • Inteligenten sistem za največjo varnost otrok od 0 do 4 let • Edinstvena kombinacija številnih uporabnih parametrov • Edinstvena kombinacija vrtenja in pozicioniranja za 360 ° • Izpolnjuje standard i-Size • Zavarovanje za zagotovitev vožnje v nasprotni smeri za otroke, mlajše od 15 mesecev • Zvočni indikator pravilne namestitve podporne noge • Možnost podaljšanja prostora za noge • Zelo enostavno zaskočenje avtomobilskega sedeža z eno roko • Izdelano v Nemčiji
out of stock
286,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
Otroški sedež i-Safe iSense, Midnight Grey Še ni bilo tukaj! Inteligentna serija iSence na odru! Britax Römer že od leta 1966 razvija in izdeluje avtomobilske sedeže za otroke. Je eden svetovnih voditeljev na področju varnosti. Zdaj vam prinaša nov, edinstven potovalni sistem iSense, ki ustreza zahtevam po še večji varnosti, udobnejšem upravljanju in zabavnejšem potovanju z otroki, kot ste si kdajkoli predstavljali! Modularni sistem iSense = otok varnosti za vaše najmlajše Avtosedež Baby-Safe iSense ustreza varnostnemu standardu i-Size in ga lahko uporabljate za otroke od rojstva do 15 mesecev. Sistem iSense ponuja več naprednih funkcij. Ena izmed njih je združljivost jajčeca s podvozjem skoraj vseh razpoložljivih otroških vozičkov. Potem je tu še rotacija za 180 ° v kombinaciji s pozicioniranjem. In kombinacija vrtenja in nameščanja jajčec je popolnoma edinstvena. Nenazadnje se serija iSense ponaša s prelomno inovacijo, ki je nabor pametnih luči za večje udobje in varnost. Za srečnega in zdravega otroka Avtosedež Baby-Safe iSense lahko v avtomobil pritrdite bodisi z varnostnimi pasovi v vozilu ali, v idealnem primeru, s podstavkom Flex base iSense. Zaradi obveznosti, da otroke, mlajše od 15 mesecev, prevažajo v nasprotni smeri, vsebuje varnostno napravo, ki omogoča, da se jajčece zavrti le za 180 °, v položaj za vkrcanje in nazaj. Podstavek omogoča tudi enostavno nagibanje sedeža v 6 različnih položajev, vključno z ležečim položajem. To bo preprečilo, da bi otrokova glava padla, če je sedež v nekaterih avtomobilih neustrezno nagnjen. In ta kombinacija vrtenja in namestitve je za jajčece popolnoma edinstvena. V avtosedežu Baby-Safe iSense boste poskrbeli ne le za največjo varnost, temveč tudi za prijetno in udobno okolje. Njegov patentiran mehanizem vam omogoča prilagoditev ergonomskega položaja glede na otrokovo višino. Kar bo podprlo njen zdrav razvoj. Ko otrok raste, povečate tudi prostor na sedežu s prilagajanjem naslona za glavo. In nenazadnje, k udobnemu prileganju bi prispevali tudi mehko oblazinjena podloga za novorojenčka in vrhunsko mehkejše prevleke iz blaga kot prej. Inteligentne rešitve za varno in udobno potovanje Mame na cesti pogosto uporabljajo avto v kombinaciji z vozičkom. Zato je dobra novica, da lahko jajce Baby Safe iSense s pomočjo adapterjev pritrdite na skoraj vse vrste šasije. To bo staršem omogočilo svobodo izbire brez primere. Premikanje z vozičkom - jajčece v cestnem prometu, zlasti v težkih svetlobnih pogojih, je pogosto nevarno. Zato je Baby Safe iSense opremljen z naborom inteligentnih LED luči. Par teh varnostnih in namestitvenih lučk se samodejno aktivira, ko premikate otroški sedež v temnem okolju. Zahvaljujoč njej se lahko brez skrbi gibljete na sprehodu, potovanju ali parkirišču, tudi zvečer, v temi in temi. Deluje tako, da se ob odstranitvi sedeža s podstavka spodnji par luči samodejno vklopi in ostane prižgan tudi po kliku na podvozje vozička. Tako boste dobro videli od daleč in videli boste tudi cesto. Ko jajče doseže osvetljeno območje, se lučke na sedežu samodejno ugasnejo. Služi tudi kot zanesljiv pokazatelj varne pritrditve jajčeca na dno, saj se takrat lučke samodejno izklopijo. Poleg tega vas močna LED osvetlitev med vožnjo ne bo motila. Potem je tu še en par luči, ki ima drugačno funkcijo. Tople, zasenčene luči znotraj sedeža zagotavljajo, da vedno vidite, kaj počne vaš dojenček. Tudi žarometi v temi avtomobila vam bodo pomagali lažje pritrditi otroka. Imajo nastavljiv avtomat, ko se prižgejo lučke, otroka pripnete na sedež in lučke se po minuti ugasnejo same. Zgornje in spodnje luči lahko upravljate tudi ročno z obeh strani. Lučke lahko vklapljate in izklapljate z dolgim pritiskom in v treh korakih prilagodite njihovo jakost. Pri zgornjih žarometih je od najbolj zasenčene do najbolj izrazite osvetlitve. V primeru spodnjih luči pa ravno nasprotno. V paketu je tudi 2-metrski kabel USB, ki lučke polni približno 4 ure. Popolni nato trajajo približno 18 ur v polni svetlobi. Inovativni sistem iSense vam tako prinaša večje udobje in nove možnosti gibanja. Prednosti otroškega sedeža Baby Safe iSense v kocki • Inteligenten sistem za največjo varnost otrok od 0 do 15 mesecev / 80 cm • Izpolnjuje varnostni standard i-Size • Patentiran ergonomski ležeči položaj • Združljivost z vsemi vozički z nastavkom Maxi-Cosi • Inteligenten svetlobni sistem za nadstandardno varnost in udobje • Lučke se odzivajo na temo in gibanje in jih je mogoče upravljati tudi ročno • 3-stopenjski nadzor jakosti svetlobe • Zgornje zasenčene luči za nadzor otrok in otroške dejavnosti • Spodaj - LED luči imajo varnostno funkcijo • Varnost dojenčkov iSense je odobrena za zračni promet • Prevleke lahko enostavno zložite in operete pri 30 ° C • Priložen je 2-metrski polnilni kabel USB • Polnjenje traja približno 4 ure in traja približno 18 ur, ko je popolnoma prižgano. • Izdelano v Nemčiji
out of stock
306,80 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
Otroški sedež i-Safe iSense, Indigo Blue Še ni bilo tukaj! Inteligentna serija iSence na odru! Britax Römer že od leta 1966 razvija in izdeluje avtomobilske sedeže za otroke. Je eden svetovnih voditeljev na področju varnosti. Zdaj vam prinaša nov, edinstven potovalni sistem iSense, ki ustreza zahtevam po še večji varnosti, udobnejšem upravljanju in zabavnejšem potovanju z otroki, kot ste si kdajkoli predstavljali! Modularni sistem iSense = otok varnosti za vaše najmlajše Avtosedež Baby-Safe iSense ustreza varnostnemu standardu i-Size in ga lahko uporabljate za otroke od rojstva do 15 mesecev. Sistem iSense ponuja več naprednih funkcij. Ena izmed njih je združljivost jajčeca s podvozjem skoraj vseh razpoložljivih otroških vozičkov. Potem je tu še rotacija za 180 ° v kombinaciji s pozicioniranjem. In kombinacija vrtenja in nameščanja jajčec je popolnoma edinstvena. Nenazadnje se serija iSense ponaša s prelomno inovacijo, ki je nabor pametnih luči za večje udobje in varnost. Za srečnega in zdravega otroka Avtosedež Baby-Safe iSense lahko v avtomobil pritrdite bodisi z varnostnimi pasovi v vozilu ali, v idealnem primeru, s podstavkom Flex base iSense. Zaradi obveznosti, da otroke, mlajše od 15 mesecev, prevažajo v nasprotni smeri, vsebuje varnostno napravo, ki omogoča, da se jajčece zavrti le za 180 °, v položaj za vkrcanje in nazaj. Podstavek omogoča tudi enostavno nagibanje sedeža v 6 različnih položajev, vključno z ležečim položajem. To bo preprečilo, da bi otrokova glava padla, če je sedež v nekaterih avtomobilih neustrezno nagnjen. In ta kombinacija vrtenja in namestitve je za jajčece popolnoma edinstvena. V avtosedežu Baby-Safe iSense boste poskrbeli ne le za največjo varnost, temveč tudi za prijetno in udobno okolje. Njegov patentiran mehanizem vam omogoča prilagoditev ergonomskega položaja glede na otrokovo višino. Kar bo podprlo njen zdrav razvoj. Ko otrok raste, povečate tudi prostor na sedežu s prilagajanjem naslona za glavo. In nenazadnje, k udobnemu prileganju bi prispevali tudi mehko oblazinjena podloga za novorojenčka in vrhunsko mehkejše prevleke iz blaga kot prej. Inteligentne rešitve za varno in udobno potovanje Mame na cesti pogosto uporabljajo avto v kombinaciji z vozičkom. Zato je dobra novica, da lahko jajce Baby Safe iSense s pomočjo adapterjev pritrdite na skoraj vse vrste šasije. To bo staršem omogočilo svobodo izbire brez primere. Premikanje z vozičkom - jajčece v cestnem prometu, zlasti v težkih svetlobnih pogojih, je pogosto nevarno. Zato je Baby Safe iSense opremljen z naborom inteligentnih LED luči. Par teh varnostnih in namestitvenih lučk se samodejno aktivira, ko premikate otroški sedež v temnem okolju. Zahvaljujoč njej se lahko brez skrbi gibljete na sprehodu, potovanju ali parkirišču, tudi zvečer, v temi in temi. Deluje tako, da se ob odstranitvi sedeža s podstavka spodnji par luči samodejno vklopi in ostane prižgan tudi po kliku na podvozje vozička. Tako boste dobro videli od daleč in videli boste tudi cesto. Ko jajče doseže osvetljeno območje, se lučke na sedežu samodejno ugasnejo. Služi tudi kot zanesljiv pokazatelj varne pritrditve jajčeca na dno, saj se takrat lučke samodejno izklopijo. Poleg tega vas močna LED osvetlitev med vožnjo ne bo motila. Potem je tu še en par luči, ki ima drugačno funkcijo. Tople, zasenčene luči znotraj sedeža zagotavljajo, da vedno vidite, kaj počne vaš dojenček. Tudi žarometi v temi avtomobila vam bodo pomagali lažje pritrditi otroka. Imajo nastavljiv avtomat, ko se prižgejo lučke, otroka pripnete na sedež in lučke se po minuti ugasnejo same. Zgornje in spodnje luči lahko upravljate tudi ročno z obeh strani. Lučke lahko vklapljate in izklapljate z dolgim pritiskom in v treh korakih prilagodite njihovo jakost. Pri zgornjih žarometih je od najbolj zasenčene do najbolj izrazite osvetlitve. V primeru spodnjih luči pa ravno nasprotno. V paketu je tudi 2-metrski kabel USB, ki lučke polni približno 4 ure. Popolni nato trajajo približno 18 ur v polni svetlobi. Inovativni sistem iSense vam tako prinaša večje udobje in nove možnosti gibanja. Prednosti otroškega sedeža Baby Safe iSense v kocki • Inteligenten sistem za največjo varnost otrok od 0 do 15 mesecev / 80 cm • Izpolnjuje varnostni standard i-Size • Patentiran ergonomski ležeči položaj • Združljivost z vsemi vozički z nastavkom Maxi-Cosi • Inteligenten svetlobni sistem za nadstandardno varnost in udobje • Lučke se odzivajo na temo in gibanje in jih je mogoče upravljati tudi ročno • 3-stopenjski nadzor jakosti svetlobe • Zgornje zasenčene luči za nadzor otrok in otroške dejavnosti • Spodaj - LED luči imajo varnostno funkcijo • Varnost dojenčkov iSense je odobrena za zračni promet • Prevleke lahko enostavno zložite in operete pri 30 ° C • Priložen je 2-metrski polnilni kabel USB • Polnjenje traja približno 4 ure in traja približno 18 ur, ko je popolnoma prižgano. • Izdelano v Nemčiji
out of stock
306,80 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
Otroški sedež i-Safe iSense, Frost Grey Še ni bilo tukaj! Inteligentna serija iSence na odru! Britax Römer že od leta 1966 razvija in izdeluje avtomobilske sedeže za otroke. Je eden svetovnih voditeljev na področju varnosti. Zdaj vam prinaša nov, edinstven potovalni sistem iSense, ki ustreza zahtevam po še večji varnosti, udobnejšem upravljanju in zabavnejšem potovanju z otroki, kot ste si kdajkoli predstavljali! Modularni sistem iSense = otok varnosti za vaše najmlajše Avtosedež Baby-Safe iSense ustreza varnostnemu standardu i-Size in ga lahko uporabljate za otroke od rojstva do 15 mesecev. Sistem iSense ponuja več naprednih funkcij. Ena izmed njih je združljivost jajčeca s podvozjem skoraj vseh razpoložljivih otroških vozičkov. Potem je tu še rotacija za 180 ° v kombinaciji s pozicioniranjem. In kombinacija vrtenja in nameščanja jajčec je popolnoma edinstvena. Nenazadnje se serija iSense ponaša s prelomno inovacijo, ki je nabor pametnih luči za večje udobje in varnost. Za srečnega in zdravega otroka Avtosedež Baby-Safe iSense lahko v avtomobil pritrdite bodisi z varnostnimi pasovi v vozilu ali, v idealnem primeru, s podstavkom Flex base iSense. Zaradi obveznosti, da otroke, mlajše od 15 mesecev, prevažajo v nasprotni smeri, vsebuje varnostno napravo, ki omogoča, da se jajčece zavrti le za 180 °, v položaj za vkrcanje in nazaj. Podstavek omogoča tudi enostavno nagibanje sedeža v 6 različnih položajev, vključno z ležečim položajem. To bo preprečilo, da bi otrokova glava padla, če je sedež v nekaterih avtomobilih neustrezno nagnjen. In ta kombinacija vrtenja in namestitve je za jajčece popolnoma edinstvena. V avtosedežu Baby-Safe iSense boste poskrbeli ne le za največjo varnost, temveč tudi za prijetno in udobno okolje. Njegov patentiran mehanizem vam omogoča prilagoditev ergonomskega položaja glede na otrokovo višino. Kar bo podprlo njen zdrav razvoj. Ko otrok raste, povečate tudi prostor na sedežu s prilagajanjem naslona za glavo. In nenazadnje, k udobnemu prileganju bi prispevali tudi mehko oblazinjena podloga za novorojenčka in vrhunsko mehkejše prevleke iz blaga kot prej. Inteligentne rešitve za varno in udobno potovanje Mame na cesti pogosto uporabljajo avto v kombinaciji z vozičkom. Zato je dobra novica, da lahko jajce Baby Safe iSense s pomočjo adapterjev pritrdite na skoraj vse vrste šasije. To bo staršem omogočilo svobodo izbire brez primere. Premikanje z vozičkom - jajčece v cestnem prometu, zlasti v težkih svetlobnih pogojih, je pogosto nevarno. Zato je Baby Safe iSense opremljen z naborom inteligentnih LED luči. Par teh varnostnih in namestitvenih lučk se samodejno aktivira, ko premikate otroški sedež v temnem okolju. Zahvaljujoč njej se lahko brez skrbi gibljete na sprehodu, potovanju ali parkirišču, tudi zvečer, v temi in temi. Deluje tako, da se ob odstranitvi sedeža s podstavka spodnji par luči samodejno vklopi in ostane prižgan tudi po kliku na podvozje vozička. Tako boste dobro videli od daleč in videli boste tudi cesto. Ko jajče doseže osvetljeno območje, se lučke na sedežu samodejno ugasnejo. Služi tudi kot zanesljiv pokazatelj varne pritrditve jajčeca na dno, saj se takrat lučke samodejno izklopijo. Poleg tega vas močna LED osvetlitev med vožnjo ne bo motila. Potem je tu še en par luči, ki ima drugačno funkcijo. Tople, zasenčene luči znotraj sedeža zagotavljajo, da vedno vidite, kaj počne vaš dojenček. Tudi žarometi v temi avtomobila vam bodo pomagali lažje pritrditi otroka. Imajo nastavljiv avtomat, ko se prižgejo lučke, otroka pripnete na sedež in lučke se po minuti ugasnejo same. Zgornje in spodnje luči lahko upravljate tudi ročno z obeh strani. Lučke lahko vklapljate in izklapljate z dolgim pritiskom in v treh korakih prilagodite njihovo jakost. Pri zgornjih žarometih je od najbolj zasenčene do najbolj izrazite osvetlitve. V primeru spodnjih luči pa ravno nasprotno. V paketu je tudi 2-metrski kabel USB, ki lučke polni približno 4 ure. Popolni nato trajajo približno 18 ur v polni svetlobi. Inovativni sistem iSense vam tako prinaša večje udobje in nove možnosti gibanja. Prednosti otroškega sedeža Baby Safe iSense v kocki • Inteligenten sistem za največjo varnost otrok od 0 do 15 mesecev / 80 cm • Izpolnjuje varnostni standard i-Size • Patentiran ergonomski ležeči položaj • Združljivost z vsemi vozički z nastavkom Maxi-Cosi • Inteligenten svetlobni sistem za nadstandardno varnost in udobje • Lučke se odzivajo na temo in gibanje in jih je mogoče upravljati tudi ročno • 3-stopenjski nadzor jakosti svetlobe • Zgornje zasenčene luči za nadzor otrok in otroške dejavnosti • Spodaj - LED luči imajo varnostno funkcijo • Varnost dojenčkov iSense je odobrena za zračni promet • Prevleke lahko enostavno zložite in operete pri 30 ° C • Priložen je 2-metrski polnilni kabel USB • Polnjenje traja približno 4 ure in traja približno 18 ur, ko je popolnoma prižgano. • Izdelano v Nemčiji
out of stock
306,80 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
Otroški sedež i-Safe iSense, Space Black Še ni bilo tukaj! Inteligentna serija iSence na odru! Britax Römer že od leta 1966 razvija in izdeluje avtomobilske sedeže za otroke. Je eden svetovnih voditeljev na področju varnosti. Zdaj vam prinaša nov, edinstven potovalni sistem iSense, ki ustreza zahtevam po še večji varnosti, udobnejšem upravljanju in zabavnejšem potovanju z otroki, kot ste si kdajkoli predstavljali! Modularni sistem iSense = otok varnosti za vaše najmlajše Avtosedež Baby-Safe iSense ustreza varnostnemu standardu i-Size in ga lahko uporabljate za otroke od rojstva do 15 mesecev. Sistem iSense ponuja več naprednih funkcij. Ena izmed njih je združljivost jajčeca s podvozjem skoraj vseh razpoložljivih otroških vozičkov. Potem je tu še rotacija za 180 ° v kombinaciji s pozicioniranjem. In kombinacija vrtenja in nameščanja jajčec je popolnoma edinstvena. Nenazadnje se serija iSense ponaša s prelomno inovacijo, ki je nabor pametnih luči za večje udobje in varnost. Za srečnega in zdravega otroka Avtosedež Baby-Safe iSense lahko v avtomobil pritrdite bodisi z varnostnimi pasovi v vozilu ali, v idealnem primeru, s podstavkom Flex base iSense. Zaradi obveznosti, da otroke, mlajše od 15 mesecev, prevažajo v nasprotni smeri, vsebuje varnostno napravo, ki omogoča, da se jajčece zavrti le za 180 °, v položaj za vkrcanje in nazaj. Podstavek omogoča tudi enostavno nagibanje sedeža v 6 različnih položajev, vključno z ležečim položajem. To bo preprečilo, da bi otrokova glava padla, če je sedež v nekaterih avtomobilih neustrezno nagnjen. In ta kombinacija vrtenja in namestitve je za jajčece popolnoma edinstvena. V avtosedežu Baby-Safe iSense boste poskrbeli ne le za največjo varnost, temveč tudi za prijetno in udobno okolje. Njegov patentiran mehanizem vam omogoča prilagoditev ergonomskega položaja glede na otrokovo višino. Kar bo podprlo njen zdrav razvoj. Ko otrok raste, povečate tudi prostor na sedežu s prilagajanjem naslona za glavo. In nenazadnje, k udobnemu prileganju bi prispevali tudi mehko oblazinjena podloga za novorojenčka in vrhunsko mehkejše prevleke iz blaga kot prej. Inteligentne rešitve za varno in udobno potovanje Mame na cesti pogosto uporabljajo avto v kombinaciji z vozičkom. Zato je dobra novica, da lahko jajce Baby Safe iSense s pomočjo adapterjev pritrdite na skoraj vse vrste šasije. To bo staršem omogočilo svobodo izbire brez primere. Premikanje z vozičkom - jajčece v cestnem prometu, zlasti v težkih svetlobnih pogojih, je pogosto nevarno. Zato je Baby Safe iSense opremljen z naborom inteligentnih LED luči. Par teh varnostnih in namestitvenih lučk se samodejno aktivira, ko premikate otroški sedež v temnem okolju. Zahvaljujoč njej se lahko brez skrbi gibljete na sprehodu, potovanju ali parkirišču, tudi zvečer, v temi in temi. Deluje tako, da se ob odstranitvi sedeža s podstavka spodnji par luči samodejno vklopi in ostane prižgan tudi po kliku na podvozje vozička. Tako boste dobro videli od daleč in videli boste tudi cesto. Ko jajče doseže osvetljeno območje, se lučke na sedežu samodejno ugasnejo. Služi tudi kot zanesljiv pokazatelj varne pritrditve jajčeca na dno, saj se takrat lučke samodejno izklopijo. Poleg tega vas močna LED osvetlitev med vožnjo ne bo motila. Potem je tu še en par luči, ki ima drugačno funkcijo. Tople, zasenčene luči znotraj sedeža zagotavljajo, da vedno vidite, kaj počne vaš dojenček. Tudi žarometi v temi avtomobila vam bodo pomagali lažje pritrditi otroka. Imajo nastavljiv avtomat, ko se prižgejo lučke, otroka pripnete na sedež in lučke se po minuti ugasnejo same. Zgornje in spodnje luči lahko upravljate tudi ročno z obeh strani. Lučke lahko vklapljate in izklapljate z dolgim pritiskom in v treh korakih prilagodite njihovo jakost. Pri zgornjih žarometih je od najbolj zasenčene do najbolj izrazite osvetlitve. V primeru spodnjih luči pa ravno nasprotno. V paketu je tudi 2-metrski kabel USB, ki lučke polni približno 4 ure. Popolni nato trajajo približno 18 ur v polni svetlobi. Inovativni sistem iSense vam tako prinaša večje udobje in nove možnosti gibanja. Prednosti otroškega sedeža Baby Safe iSense v kocki • Inteligenten sistem za največjo varnost otrok od 0 do 15 mesecev / 80 cm • Izpolnjuje varnostni standard i-Size • Patentiran ergonomski ležeči položaj • Združljivost z vsemi vozički z nastavkom Maxi-Cosi • Inteligenten svetlobni sistem za nadstandardno varnost in udobje • Lučke se odzivajo na temo in gibanje in jih je mogoče upravljati tudi ročno • 3-stopenjski nadzor jakosti svetlobe • Zgornje zasenčene luči za nadzor otrok in otroške dejavnosti • Spodaj - LED luči imajo varnostno funkcijo • Varnost dojenčkov iSense je odobrena za zračni promet • Prevleke lahko enostavno zložite in operete pri 30 ° C • Priložen je 2-metrski polnilni kabel USB • Polnjenje traja približno 4 ure in traja približno 18 ur, ko je popolnoma prižgano. • Izdelano v Nemčiji
out of stock
306,80 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
Baby Flex iSense, nordijska siva Še ni bilo tukaj! Inteligentna serija iSence na odru! Britax Römer že od leta 1966 razvija in izdeluje avtomobilske sedeže za otroke. Je eden svetovnih voditeljev na področju varnosti. Zdaj vam prinaša nov, edinstven potovalni sistem iSense, ki ustreza zahtevam po še večji varnosti, udobnejšem upravljanju in zabavnejšem potovanju z otroki, kot ste si kdajkoli predstavljali! Modularni sistem iSense = otok varnosti za vaše najmlajše Avtosedež Baby-Safe iSense ustreza varnostnemu standardu i-Size in ga lahko uporabljate za otroke od rojstva do 15 mesecev. Sistem iSense ponuja več naprednih funkcij. Ena izmed njih je združljivost jajčeca s podvozjem skoraj vseh razpoložljivih otroških vozičkov. Potem je tu še rotacija za 180 ° v kombinaciji s pozicioniranjem. In kombinacija vrtenja in nameščanja jajčec je popolnoma edinstvena. Nenazadnje se serija iSense ponaša s prelomno inovacijo, ki je nabor pametnih luči za večje udobje in varnost. Za srečnega in zdravega otroka Avtosedež Baby-Safe iSense lahko v avtomobil pritrdite bodisi z varnostnimi pasovi v vozilu ali, v idealnem primeru, s podstavkom Flex base iSense. Zaradi obveznosti, da otroke, mlajše od 15 mesecev, prevažajo v nasprotni smeri, vsebuje varnostno napravo, ki omogoča, da se jajčece zavrti le za 180 °, v položaj za vkrcanje in nazaj. Podstavek omogoča tudi enostavno nagibanje sedeža v 6 različnih položajev, vključno z ležečim položajem. To bo preprečilo, da bi otrokova glava padla, če je sedež v nekaterih avtomobilih neustrezno nagnjen. In ta kombinacija vrtenja in namestitve je za jajčece popolnoma edinstvena. V avtosedežu Baby-Safe iSense boste poskrbeli ne le za največjo varnost, temveč tudi za prijetno in udobno okolje. Njegov patentiran mehanizem vam omogoča prilagoditev ergonomskega položaja glede na otrokovo višino. Kar bo podprlo njen zdrav razvoj. Ko otrok raste, povečate tudi prostor na sedežu s prilagajanjem naslona za glavo. In nenazadnje, k udobnemu prileganju bi prispevali tudi mehko oblazinjena podloga za novorojenčka in vrhunsko mehkejše prevleke iz blaga kot prej. Inteligentne rešitve za varno in udobno potovanje Mame na cesti pogosto uporabljajo avto v kombinaciji z vozičkom. Zato je dobra novica, da lahko jajce Baby Safe iSense s pomočjo adapterjev pritrdite na skoraj vse vrste šasije. To bo staršem omogočilo svobodo izbire brez primere. Premikanje z vozičkom - jajčece v cestnem prometu, zlasti v težkih svetlobnih pogojih, je pogosto nevarno. Zato je Baby Safe iSense opremljen z naborom inteligentnih LED luči. Par teh varnostnih in namestitvenih lučk se samodejno aktivira, ko premikate otroški sedež v temnem okolju. Zahvaljujoč njej se lahko brez skrbi gibljete na sprehodu, potovanju ali parkirišču, tudi zvečer, v temi in temi. Deluje tako, da se ob odstranitvi sedeža s podstavka spodnji par luči samodejno vklopi in ostane prižgan tudi po kliku na podvozje vozička. Tako boste dobro videli od daleč in videli boste tudi cesto. Ko jajče doseže osvetljeno območje, se lučke na sedežu samodejno ugasnejo. Služi tudi kot zanesljiv pokazatelj varne pritrditve jajčeca na dno, saj se takrat lučke samodejno izklopijo. Poleg tega vas močna LED osvetlitev med vožnjo ne bo motila. Potem je tu še en par luči, ki ima drugačno funkcijo. Tople, zasenčene luči znotraj sedeža zagotavljajo, da vedno vidite, kaj počne vaš dojenček. Tudi žarometi v temi avtomobila vam bodo pomagali lažje pritrditi otroka. Imajo nastavljiv avtomat, ko se prižgejo lučke, otroka pripnete na sedež in lučke se po minuti ugasnejo same. Zgornje in spodnje luči lahko upravljate tudi ročno z obeh strani. Lučke lahko vklapljate in izklapljate z dolgim pritiskom in v treh korakih prilagodite njihovo jakost. Pri zgornjih žarometih je od najbolj zasenčene do najbolj izrazite osvetlitve. V primeru spodnjih luči pa ravno nasprotno. V paketu je tudi 2-metrski kabel USB, ki lučke polni približno 4 ure. Popolni nato trajajo približno 18 ur v polni svetlobi. Inovativni sistem iSense vam tako prinaša večje udobje in nove možnosti gibanja. Prednosti otroškega sedeža Baby Safe iSense v kocki • Inteligenten sistem za največjo varnost otrok od 0 do 15 mesecev / 80 cm • Izpolnjuje varnostni standard i-Size • Patentiran ergonomski ležeči položaj • Združljivost z vsemi vozički z nastavkom Maxi-Cosi • Inteligenten svetlobni sistem za nadstandardno varnost in udobje • Lučke se odzivajo na temo in gibanje in jih je mogoče upravljati tudi ročno • 3-stopenjski nadzor jakosti svetlobe • Zgornje zasenčene luči za nadzor otrok in otroške dejavnosti • Spodaj - LED luči imajo varnostno funkcijo • Varnost dojenčkov iSense je odobrena za zračni promet • Prevleke lahko enostavno zložite in operete pri 30 ° C • Priložen je 2-metrski polnilni kabel USB • Polnjenje traja približno 4 ure in traja približno 18 ur, ko je popolnoma prižgano. • Izdelano v Nemčiji
out of stock
390,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
Avtosedež Baby-Safe 3 i-Size Paket Flex iSense, Space Black Izjemna kombinacija vrhunskih lastnosti V kompletu je Baby-Safe 3 i-Size jajčece za dojenčke od rojstva do 15. meseca in Flex Base iSense. Vsaka komponenta ustreza varnostnemu standardu i-Size. Sistem iSense ponuja več naprednih funkcij. Ena izmed njih je združljivost jajčeca s podvozjem skoraj vseh razpoložljivih otroških vozičkov. Potem je tu še rotacija za 180 ° v kombinaciji s pozicioniranjem. In kombinacija vrtenja in nameščanja jajčec je popolnoma edinstvena. Baby-Safe 3 i-Size jajce - prijeten otok varnosti za vaše najmlajše Otroški avtosedež Baby-Safe 3 i-Size lahko uporabljate za otroke od rojstva do 15. meseca. V avtomobilu ga lahko pritrdite z varnostnimi pasovi vozila ali v idealnem primeru s podstavkom Flex iSense. Zaradi obveznosti, da otroke, mlajše od 15 mesecev, prevažajo v nasprotni smeri, vsebuje varnostno napravo, ki omogoča, da se jajčece zavrti le za 180 °, v položaj za vkrcanje in nazaj. Podstavek omogoča tudi enostavno nagibanje sedeža v 6 različnih položajev, vključno z ležečim položajem. To bo preprečilo, da bi otrokova glava padla, če je sedež v nekaterih avtomobilih neustrezno nagnjen. V avtomobilskem sedežu Baby-Safe 3 i-Size zagotavljate poleg maksimalne varnosti tudi prijetno in udobno okolje. Njegov patentiran mehanizem vam omogoča prilagoditev ergonomskega položaja glede na otrokovo višino. Kar bo podprlo njen zdrav razvoj. Ko otrok raste, povečate tudi prostor na sedežu s prilagajanjem naslona za glavo. In nenazadnje, k udobnemu prileganju bi prispevali tudi mehko oblazinjena podloga za novorojenčka in vrhunsko mehkejše prevleke iz blaga kot prej. Mame na cesti pogosto uporabljajo avto v kombinaciji z vozičkom. Zato je dobra novica, da lahko Baby-Safe 3 i-Size jajce s pomočjo adapterjev pritrdite na skoraj vse vrste šasije. To bo staršem omogočilo svobodo izbire brez primere. Osnova prave iSense pustolovščine je Flex Base iSense Osnovo Flex base iSense lahko uporabljate ne samo z jajčkom Baby-Safe 3 i-Size, temveč tudi z otroškim varnim iSenseom in nadaljevalnim avtosedežem Dualfix iSense. Hkrati jim omogoča enostavno in hitro menjavo. Sedež lahko enostavno vstavite in odstranite v podstavek z enim samim klikom. Vrtljiva funkcija podstavka omogoča tudi obračanje avtomobilskega sedeža proti avtomobilskim vratom, kar vam bo olajšalo namestitev otroka na sedež in njegovo pritrditev. V avtomobilih z ležečimi sedeži se otrokova glava zlahka nagne na sedežu. Tako lahko s sistemom Flex Base iSense naklon sedeža prilagodite na do 6 različnih položajev. Pred namestitvijo sedeža nastavite pravilen kot. Tako bo vaš otrok dobil najboljšo kombinacijo varnosti in udobja. Pomemben del podlage je podporna noga, ki zagotavlja njeno dodatno stabilnost. Za varno namestitev ga nastavite tako, da ustreza višini, ki je najboljša za vaš avto. Zvočni signal bo potrdil pravilno pritrditev podporne noge. Nosilna noga v kombinaciji z varnostnim lokom in sistemom Pivot Link zmanjša nagibanje in vrtenje ter dodatno zmanjša silo premikanja naprej, ki deluje na otroka v primeru nesreče. To ga bistveno pomaga zaščititi. Prednosti avtomobilskega sedeža in dna v kocki • Varni avtosedež za otroke od 0 do 15 mesecev / 80 cm • Izpolnjuje standard i-Size • Edinstvena kombinacija številnih uporabnih parametrov • Patentiran ergonomski ležeči položaj • Združljivost z vsemi vozički z nastavkom Maxi-Cosi • Podstavek je združljiv z avtosedeži Baby-safe iSense, Baby-safe 3 i-size in Dualfix iSense • Zavarovanje za zagotovitev vožnje v nasprotni smeri za otroke, mlajše od 15 mesecev • Zvočni indikator pravilne namestitve podporne noge • Možnost podaljšanja prostora za noge • Zelo enostavno klikanje jajčeca z eno samo roko • Baby-safe 3 i-Size je dovoljen za zračni promet • Prevleke lahko enostavno zložite in operete pri 30 ° C • Izdelano v Nemčiji
out of stock
410,80 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
Avtosedež Baby-Safe 3 i-Size Paket Flex iSense, Frost Grey Izjemna kombinacija vrhunskih lastnosti V kompletu je Baby-Safe 3 i-Size jajčece za dojenčke od rojstva do 15. meseca in Flex Base iSense. Vsaka komponenta ustreza varnostnemu standardu i-Size. Sistem iSense ponuja več naprednih funkcij. Ena izmed njih je združljivost jajčeca s podvozjem skoraj vseh razpoložljivih otroških vozičkov. Potem je tu še rotacija za 180 ° v kombinaciji s pozicioniranjem. In kombinacija vrtenja in nameščanja jajčec je popolnoma edinstvena. Baby-Safe 3 i-Size jajce - prijeten otok varnosti za vaše najmlajše Otroški avtosedež Baby-Safe 3 i-Size lahko uporabljate za otroke od rojstva do 15. meseca. V avtomobilu ga lahko pritrdite z varnostnimi pasovi vozila ali v idealnem primeru s podstavkom Flex iSense. Zaradi obveznosti, da otroke, mlajše od 15 mesecev, prevažajo v nasprotni smeri, vsebuje varnostno napravo, ki omogoča, da se jajčece zavrti le za 180 °, v položaj za vkrcanje in nazaj. Podstavek omogoča tudi enostavno nagibanje sedeža v 6 različnih položajev, vključno z ležečim položajem. To bo preprečilo, da bi otrokova glava padla, če je sedež v nekaterih avtomobilih neustrezno nagnjen. V avtomobilskem sedežu Baby-Safe 3 i-Size zagotavljate poleg maksimalne varnosti tudi prijetno in udobno okolje. Njegov patentiran mehanizem vam omogoča prilagoditev ergonomskega položaja glede na otrokovo višino. Kar bo podprlo njen zdrav razvoj. Ko otrok raste, povečate tudi prostor na sedežu s prilagajanjem naslona za glavo. In nenazadnje, k udobnemu prileganju bi prispevali tudi mehko oblazinjena podloga za novorojenčka in vrhunsko mehkejše prevleke iz blaga kot prej. Mame na cesti pogosto uporabljajo avto v kombinaciji z vozičkom. Zato je dobra novica, da lahko Baby-Safe 3 i-Size jajce s pomočjo adapterjev pritrdite na skoraj vse vrste šasije. To bo staršem omogočilo svobodo izbire brez primere. Osnova prave iSense pustolovščine je Flex Base iSense Osnovo Flex base iSense lahko uporabljate ne samo z jajčkom Baby-Safe 3 i-Size, temveč tudi z otroškim varnim iSenseom in nadaljevalnim avtosedežem Dualfix iSense. Hkrati jim omogoča enostavno in hitro menjavo. Sedež lahko enostavno vstavite in odstranite v podstavek z enim samim klikom. Vrtljiva funkcija podstavka omogoča tudi obračanje avtomobilskega sedeža proti avtomobilskim vratom, kar vam bo olajšalo namestitev otroka na sedež in njegovo pritrditev. V avtomobilih z ležečimi sedeži se otrokova glava zlahka nagne na sedežu. Tako lahko s sistemom Flex Base iSense naklon sedeža prilagodite na do 6 različnih položajev. Pred namestitvijo sedeža nastavite pravilen kot. Tako bo vaš otrok dobil najboljšo kombinacijo varnosti in udobja. Pomemben del podlage je podporna noga, ki zagotavlja njeno dodatno stabilnost. Za varno namestitev ga nastavite tako, da ustreza višini, ki je najboljša za vaš avto. Zvočni signal bo potrdil pravilno pritrditev podporne noge. Nosilna noga v kombinaciji z varnostnim lokom in sistemom Pivot Link zmanjša nagibanje in vrtenje ter dodatno zmanjša silo premikanja naprej, ki deluje na otroka v primeru nesreče. To ga bistveno pomaga zaščititi. Prednosti avtomobilskega sedeža in dna v kocki • Varni avtosedež za otroke od 0 do 15 mesecev / 80 cm • Izpolnjuje standard i-Size • Edinstvena kombinacija številnih uporabnih parametrov • Patentiran ergonomski ležeči položaj • Združljivost z vsemi vozički z nastavkom Maxi-Cosi • Podstavek je združljiv z avtosedeži Baby-safe iSense, Baby-safe 3 i-size in Dualfix iSense • Zavarovanje za zagotovitev vožnje v nasprotni smeri za otroke, mlajše od 15 mesecev • Zvočni indikator pravilne namestitve podporne noge • Možnost podaljšanja prostora za noge • Zelo enostavno klikanje jajčeca z eno samo roko • Baby-safe 3 i-Size je dovoljen za zračni promet • Prevleke lahko enostavno zložite in operete pri 30 ° C • Izdelano v Nemčiji
out of stock
410,80 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
Avtosedež Baby-Safe 3 i-Size Paket Flex iSense, Indigo modra Izjemna kombinacija vrhunskih lastnosti V kompletu je Baby-Safe 3 i-Size jajčece za dojenčke od rojstva do 15. meseca in Flex Base iSense. Vsaka komponenta ustreza varnostnemu standardu i-Size. Sistem iSense ponuja več naprednih funkcij. Ena izmed njih je združljivost jajčeca s podvozjem skoraj vseh razpoložljivih otroških vozičkov. Potem je tu še rotacija za 180 ° v kombinaciji s pozicioniranjem. In kombinacija vrtenja in nameščanja jajčec je popolnoma edinstvena. Baby-Safe 3 i-Size jajce - prijeten otok varnosti za vaše najmlajše Otroški avtosedež Baby-Safe 3 i-Size lahko uporabljate za otroke od rojstva do 15. meseca. V avtomobilu ga lahko pritrdite z varnostnimi pasovi vozila ali v idealnem primeru s podstavkom Flex iSense. Zaradi obveznosti, da otroke, mlajše od 15 mesecev, prevažajo v nasprotni smeri, vsebuje varnostno napravo, ki omogoča, da se jajčece zavrti le za 180 °, v položaj za vkrcanje in nazaj. Podstavek omogoča tudi enostavno nagibanje sedeža v 6 različnih položajev, vključno z ležečim položajem. To bo preprečilo, da bi otrokova glava padla, če je sedež v nekaterih avtomobilih neustrezno nagnjen. V avtomobilskem sedežu Baby-Safe 3 i-Size zagotavljate poleg maksimalne varnosti tudi prijetno in udobno okolje. Njegov patentiran mehanizem vam omogoča prilagoditev ergonomskega položaja glede na otrokovo višino. Kar bo podprlo njen zdrav razvoj. Ko otrok raste, povečate tudi prostor na sedežu s prilagajanjem naslona za glavo. In nenazadnje, k udobnemu prileganju bi prispevali tudi mehko oblazinjena podloga za novorojenčka in vrhunsko mehkejše prevleke iz blaga kot prej. Mame na cesti pogosto uporabljajo avto v kombinaciji z vozičkom. Zato je dobra novica, da lahko Baby-Safe 3 i-Size jajce s pomočjo adapterjev pritrdite na skoraj vse vrste šasije. To bo staršem omogočilo svobodo izbire brez primere. Osnova prave iSense pustolovščine je Flex Base iSense Osnovo Flex base iSense lahko uporabljate ne samo z jajčkom Baby-Safe 3 i-Size, temveč tudi z otroškim varnim iSenseom in nadaljevalnim avtosedežem Dualfix iSense. Hkrati jim omogoča enostavno in hitro menjavo. Sedež lahko enostavno vstavite in odstranite v podstavek z enim samim klikom. Vrtljiva funkcija podstavka omogoča tudi obračanje avtomobilskega sedeža proti avtomobilskim vratom, kar vam bo olajšalo namestitev otroka na sedež in njegovo pritrditev. V avtomobilih z ležečimi sedeži se otrokova glava zlahka nagne na sedežu. Tako lahko s sistemom Flex Base iSense naklon sedeža prilagodite na do 6 različnih položajev. Pred namestitvijo sedeža nastavite pravilen kot. Tako bo vaš otrok dobil najboljšo kombinacijo varnosti in udobja. Pomemben del podlage je podporna noga, ki zagotavlja njeno dodatno stabilnost. Za varno namestitev ga nastavite tako, da ustreza višini, ki je najboljša za vaš avto. Zvočni signal bo potrdil pravilno pritrditev podporne noge. Nosilna noga v kombinaciji z varnostnim lokom in sistemom Pivot Link zmanjša nagibanje in vrtenje ter dodatno zmanjša silo premikanja naprej, ki deluje na otroka v primeru nesreče. To ga bistveno pomaga zaščititi. Prednosti avtomobilskega sedeža in dna v kocki • Varni avtosedež za otroke od 0 do 15 mesecev / 80 cm • Izpolnjuje standard i-Size • Edinstvena kombinacija številnih uporabnih parametrov • Patentiran ergonomski ležeči položaj • Združljivost z vsemi vozički z nastavkom Maxi-Cosi • Podstavek je združljiv z avtosedeži Baby-safe iSense, Baby-safe 3 i-size in Dualfix iSense • Zavarovanje za zagotovitev vožnje v nasprotni smeri za otroke, mlajše od 15 mesecev • Zvočni indikator pravilne namestitve podporne noge • Možnost podaljšanja prostora za noge • Zelo enostavno klikanje jajčeca z eno samo roko • Baby-safe 3 i-Size je dovoljen za zračni promet • Prevleke lahko enostavno zložite in operete pri 30 ° C • Izdelano v Nemčiji
out of stock
410,80 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
Avtosedež Baby-Safe 3 i-Size Paket Flex iSense, Midnight Grey Izjemna kombinacija vrhunskih lastnosti V kompletu je Baby-Safe 3 i-Size jajčece za dojenčke od rojstva do 15. meseca in Flex Base iSense. Vsaka komponenta ustreza varnostnemu standardu i-Size. Sistem iSense ponuja več naprednih funkcij. Ena izmed njih je združljivost jajčeca s podvozjem skoraj vseh razpoložljivih otroških vozičkov. Potem je tu še rotacija za 180 ° v kombinaciji s pozicioniranjem. In kombinacija vrtenja in nameščanja jajčec je popolnoma edinstvena. Baby-Safe 3 i-Size jajce - prijeten otok varnosti za vaše najmlajše Otroški avtosedež Baby-Safe 3 i-Size lahko uporabljate za otroke od rojstva do 15. meseca. V avtomobilu ga lahko pritrdite z varnostnimi pasovi vozila ali v idealnem primeru s podstavkom Flex iSense. Zaradi obveznosti, da otroke, mlajše od 15 mesecev, prevažajo v nasprotni smeri, vsebuje varnostno napravo, ki omogoča, da se jajčece zavrti le za 180 °, v položaj za vkrcanje in nazaj. Podstavek omogoča tudi enostavno nagibanje sedeža v 6 različnih položajev, vključno z ležečim položajem. To bo preprečilo, da bi otrokova glava padla, če je sedež v nekaterih avtomobilih neustrezno nagnjen. V avtomobilskem sedežu Baby-Safe 3 i-Size zagotavljate poleg maksimalne varnosti tudi prijetno in udobno okolje. Njegov patentiran mehanizem vam omogoča prilagoditev ergonomskega položaja glede na otrokovo višino. Kar bo podprlo njen zdrav razvoj. Ko otrok raste, povečate tudi prostor na sedežu s prilagajanjem naslona za glavo. In nenazadnje, k udobnemu prileganju bi prispevali tudi mehko oblazinjena podloga za novorojenčka in vrhunsko mehkejše prevleke iz blaga kot prej. Mame na cesti pogosto uporabljajo avto v kombinaciji z vozičkom. Zato je dobra novica, da lahko Baby-Safe 3 i-Size jajce s pomočjo adapterjev pritrdite na skoraj vse vrste šasije. To bo staršem omogočilo svobodo izbire brez primere. Osnova prave iSense pustolovščine je Flex Base iSense Osnovo Flex base iSense lahko uporabljate ne samo z jajčkom Baby-Safe 3 i-Size, temveč tudi z otroškim varnim iSenseom in nadaljevalnim avtosedežem Dualfix iSense. Hkrati jim omogoča enostavno in hitro menjavo. Sedež lahko enostavno vstavite in odstranite v podstavek z enim samim klikom. Vrtljiva funkcija podstavka omogoča tudi obračanje avtomobilskega sedeža proti avtomobilskim vratom, kar vam bo olajšalo namestitev otroka na sedež in njegovo pritrditev. V avtomobilih z ležečimi sedeži se otrokova glava zlahka nagne na sedežu. Tako lahko s sistemom Flex Base iSense naklon sedeža prilagodite na do 6 različnih položajev. Pred namestitvijo sedeža nastavite pravilen kot. Tako bo vaš otrok dobil najboljšo kombinacijo varnosti in udobja. Pomemben del podlage je podporna noga, ki zagotavlja njeno dodatno stabilnost. Za varno namestitev ga nastavite tako, da ustreza višini, ki je najboljša za vaš avto. Zvočni signal bo potrdil pravilno pritrditev podporne noge. Nosilna noga v kombinaciji z varnostnim lokom in sistemom Pivot Link zmanjša nagibanje in vrtenje ter dodatno zmanjša silo premikanja naprej, ki deluje na otroka v primeru nesreče. To ga bistveno pomaga zaščititi. Prednosti avtomobilskega sedeža in dna v kocki • Varni avtosedež za otroke od 0 do 15 mesecev / 80 cm • Izpolnjuje standard i-Size • Edinstvena kombinacija številnih uporabnih parametrov • Patentiran ergonomski ležeči položaj • Združljivost z vsemi vozički z nastavkom Maxi-Cosi • Podstavek je združljiv z avtosedeži Baby-safe iSense, Baby-safe 3 i-size in Dualfix iSense • Zavarovanje za zagotovitev vožnje v nasprotni smeri za otroke, mlajše od 15 mesecev • Zvočni indikator pravilne namestitve podporne noge • Možnost podaljšanja prostora za noge • Zelo enostavno klikanje jajčeca z eno samo roko • Baby-safe 3 i-Size je dovoljen za zračni promet • Prevleke lahko enostavno zložite in operete pri 30 ° C • Izdelano v Nemčiji
out of stock
410,80 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
Avtosedež Baby-Safe 2 i-Size Snop Flex, bordo rdeča Primerno za dojenčka - od rojstva do 15 mesecev Model BABY-SAFE2 i-SIZE je bil zasnovan v skladu z novim standardom ECE R129 (i-Size) za avtomobilske sedeže in je primeren za novorojenčke in otroke do višine 83 mesecev. Otroški avtosedež je opremljen z vložkom za novorojenčka, ki zagotavlja dodatno zaščito in absorbira energijo v primeru trka. Vložek lahko odstranite in nastavite naslon za glavo, da zagotovite več prostora za vašega odraščajočega otroka. Patentirana tehnologija ležečega položaja za varnost in udobje Vemo, kako težko se je med avtomobilom odločiti za najvarnejši položaj za novorojenčke. Ker mišice novorojenčka še niso popolnoma razvite, je ležeči položaj boljši, bolj sedeč položaj pa je v primeru udarca varnejši. BABY-SAFE2 i-SIZE je opremljen z našo patentirano tehnologijo ležečega položaja, ki vam nudi preprosto rešitev - s prilagoditvijo naslona za glavo lahko prilagodite ležeči položaj. Z uporabo FLEX BASE BABY-SAFE i-SIZE v nekaterih modelih vozil lahko otroku celo zagotovite boljši ležeči položaj. Mir na prvih otrokovih potovanjih Otroci, zlasti novorojenčki, so najbolj ranljivi potniki in zato potrebujejo zaščito pred morebitnimi vplivi. Zato smo se osredotočili na razvoj, testiranje, izboljšanje in izdelavo otroških avtosedežev, ki ustrezajo najvišjim možnim standardom in katerih testi presegajo zahteve novega standarda o otroški varnosti (ECE R129). Nakup Če kupite komplet BABY-SAFE2 i-SIZE Bundle Flex, boste kupili tudi naše jamstvo za raziskave in varnost za svojega otroka in si tako zagotovili popoln mir v potovanju z otrokom. Prilagoditev za popolnoma udoben in hkrati varen položaj za vašega otroka V avtomobilih z ležečimi sedeži se lahko glava vašega otroka nagne naprej, ko je otrok nameščen v otroški avtosedež. S FLEX BASE BABY-SAFE i-SIZE lahko prilagodite nagib podlage, da zagotovite ergonomski, ravno položaj vašega otroka, ki zagotavlja popolno udobje in varnost. Podstavek je za popolno varnost vašega otroka enostavno prilagodljiv na 4 različne položaje in je opremljen z indikatorjem, ki prikazuje preveč ravno nagibanje.
out of stock
425,36 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
Otroški sedež Safe-Safe 2 i-Size Snop Flex, modri marmor Primerno za dojenčka - od rojstva do 15 mesecev Model BABY-SAFE2 i-SIZE je bil zasnovan v skladu z novim standardom ECE R129 (i-Size) za avtomobilske sedeže in je primeren za novorojenčke in otroke do višine 83 mesecev. Otroški avtosedež je opremljen z vložkom za novorojenčka, ki zagotavlja dodatno zaščito in absorbira energijo v primeru trka. Vložek lahko odstranite in nastavite naslon za glavo, da zagotovite več prostora za vašega odraščajočega otroka. Patentirana tehnologija ležečega položaja za varnost in udobje Vemo, kako težko se je med avtomobilom odločiti za najvarnejši položaj za novorojenčke. Ker mišice novorojenčka še niso popolnoma razvite, je ležeči položaj boljši, bolj sedeč položaj pa je v primeru udarca varnejši. BABY-SAFE2 i-SIZE je opremljen z našo patentirano tehnologijo ležečega položaja, ki vam nudi preprosto rešitev - s prilagoditvijo naslona za glavo lahko prilagodite ležeči položaj. Z uporabo FLEX BASE BABY-SAFE i-SIZE v nekaterih modelih vozil lahko otroku celo zagotovite boljši ležeči položaj. Mir na prvih otrokovih potovanjih Otroci, zlasti novorojenčki, so najbolj ranljivi potniki in zato potrebujejo zaščito pred morebitnimi vplivi. Zato smo se osredotočili na razvoj, testiranje, izboljšanje in izdelavo otroških avtosedežev, ki ustrezajo najvišjim možnim standardom in katerih testi presegajo zahteve novega standarda o otroški varnosti (ECE R129). Nakup Če kupite komplet BABY-SAFE2 i-SIZE Bundle Flex, boste kupili tudi naše jamstvo za raziskave in varnost za svojega otroka in si tako zagotovili popoln mir v potovanju z otrokom. Prilagoditev za popolnoma udoben in hkrati varen položaj za vašega otroka V avtomobilih z ležečimi sedeži se lahko glava vašega otroka nagne naprej, ko je otrok nameščen v otroški avtosedež. S FLEX BASE BABY-SAFE i-SIZE lahko prilagodite nagib podlage, da zagotovite ergonomski, ravno položaj vašega otroka, ki zagotavlja popolno udobje in varnost. Podstavek je za popolno varnost vašega otroka enostavno prilagodljiv na 4 različne položaje in je opremljen z indikatorjem, ki prikazuje preveč ravno nagibanje.
out of stock
435,76 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
Otroški sedež Safe-Safe 3 i-Size Paket Flex iSense, Nordic Grey Izjemna kombinacija vrhunskih lastnosti V kompletu je Baby-Safe 3 i-Size jajčece za dojenčke od rojstva do 15. meseca in Flex Base iSense. Vsaka komponenta ustreza varnostnemu standardu i-Size. Sistem iSense ponuja več naprednih funkcij. Ena izmed njih je združljivost jajčeca s podvozjem skoraj vseh razpoložljivih otroških vozičkov. Potem je tu še rotacija za 180 ° v kombinaciji s pozicioniranjem. In kombinacija vrtenja in nameščanja jajčec je popolnoma edinstvena. Baby-Safe 3 i-Size jajce - prijeten otok varnosti za vaše najmlajše Otroški avtosedež Baby-Safe 3 i-Size lahko uporabljate za otroke od rojstva do 15. meseca. V avtomobilu ga lahko pritrdite z varnostnimi pasovi vozila ali v idealnem primeru s podstavkom Flex iSense. Zaradi obveznosti, da otroke, mlajše od 15 mesecev, prevažajo v nasprotni smeri, vsebuje varnostno napravo, ki omogoča, da se jajčece zavrti le za 180 °, v položaj za vkrcanje in nazaj. Podstavek omogoča tudi enostavno nagibanje sedeža v 6 različnih položajev, vključno z ležečim položajem. To bo preprečilo, da bi otrokova glava padla, če je sedež v nekaterih avtomobilih neustrezno nagnjen. V avtomobilskem sedežu Baby-Safe 3 i-Size zagotavljate poleg maksimalne varnosti tudi prijetno in udobno okolje. Njegov patentiran mehanizem vam omogoča prilagoditev ergonomskega položaja glede na otrokovo višino. Kar bo podprlo njen zdrav razvoj. Ko otrok raste, povečate tudi prostor na sedežu s prilagajanjem naslona za glavo. In nenazadnje, k udobnemu prileganju bi prispevali tudi mehko oblazinjena podloga za novorojenčka in vrhunsko mehkejše prevleke iz blaga kot prej. Mame na cesti pogosto uporabljajo avto v kombinaciji z vozičkom. Zato je dobra novica, da lahko Baby-Safe 3 i-Size jajce s pomočjo adapterjev pritrdite na skoraj vse vrste šasije. To bo staršem omogočilo svobodo izbire brez primere. Osnova prave iSense pustolovščine je Flex Base iSense Osnovo Flex base iSense lahko uporabljate ne samo z jajčkom Baby-Safe 3 i-Size, temveč tudi z otroškim varnim iSenseom in nadaljevalnim avtosedežem Dualfix iSense. Hkrati jim omogoča enostavno in hitro menjavo. Sedež lahko enostavno vstavite in odstranite v podstavek z enim samim klikom. Vrtljiva funkcija podstavka omogoča tudi obračanje avtomobilskega sedeža proti avtomobilskim vratom, kar vam bo olajšalo namestitev otroka na sedež in njegovo pritrditev. V avtomobilih z ležečimi sedeži se otrokova glava zlahka nagne na sedežu. Tako lahko s sistemom Flex Base iSense naklon sedeža prilagodite na do 6 različnih položajev. Pred namestitvijo sedeža nastavite pravilen kot. Tako bo vaš otrok dobil najboljšo kombinacijo varnosti in udobja. Pomemben del podlage je podporna noga, ki zagotavlja njeno dodatno stabilnost. Za varno namestitev ga nastavite tako, da ustreza višini, ki je najboljša za vaš avto. Zvočni signal bo potrdil pravilno pritrditev podporne noge. Nosilna noga v kombinaciji z varnostnim lokom in sistemom Pivot Link zmanjša nagibanje in vrtenje ter dodatno zmanjša silo premikanja naprej, ki deluje na otroka v primeru nesreče. To ga bistveno pomaga zaščititi. Prednosti avtomobilskega sedeža in dna v kocki • Varni avtosedež za otroke od 0 do 15 mesecev / 80 cm • Izpolnjuje standard i-Size • Edinstvena kombinacija številnih uporabnih parametrov • Patentiran ergonomski ležeči položaj • Združljivost z vsemi vozički z nastavkom Maxi-Cosi • Podstavek je združljiv z avtosedeži Baby-safe iSense, Baby-safe 3 i-size in Dualfix iSense • Zavarovanje za zagotovitev vožnje v nasprotni smeri za otroke, mlajše od 15 mesecev • Zvočni indikator pravilne namestitve podporne noge • Možnost podaljšanja prostora za noge • Zelo enostavno klikanje jajčeca z eno samo roko • Baby-safe 3 i-Size je dovoljen za zračni promet • Prevleke lahko enostavno zložite in operete pri 30 ° C • Izdelano v Nemčiji
out of stock
473,20 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
Otroški avtosedež Flex iSense Baby-Safe iSense Bundle, Space Black Še ni bilo tukaj! Inteligentna serija iSence na odru! Britax Römer že od leta 1966 razvija in izdeluje avtomobilske sedeže za otroke. Je eden svetovnih voditeljev na področju varnosti. Zdaj vam prinaša nov, edinstven potovalni sistem iSense, ki ustreza zahtevam po še večji varnosti, udobnejšem upravljanju in zabavnejšem potovanju z otroki, kot ste si kdajkoli predstavljali! Izjemna kombinacija vrhunskih lastnosti V kompletu je Baby-Safe iSense jajčece za dojenčke od rojstva do 15. meseca in Flex Base iSense. Vsaka komponenta ustreza varnostnemu standardu i-Size. Sistem iSense ponuja več naprednih funkcij. Ena izmed njih je združljivost jajčeca s podvozjem skoraj vseh razpoložljivih otroških vozičkov. Potem je tu še rotacija za 180 ° v kombinaciji s pozicioniranjem. In kombinacija vrtenja in nameščanja jajčec je popolnoma edinstvena. Nenazadnje se serija iSense ponaša s prelomno inovacijo, ki je nabor pametnih luči za večje udobje in varnost. Jajce iSense Baby-Safe - prijeten otok varnosti za vaše najmlajše Avtosedež Baby-Safe iSense lahko uporabljate za otroke od rojstva do 15. meseca. V avtomobilu ga lahko pritrdite z varnostnimi pasovi vozila ali v idealnem primeru s podstavkom Flex iSense. Zaradi obveznosti, da otroke, mlajše od 15 mesecev, prevažajo v nasprotni smeri, vsebuje varnostno napravo, ki omogoča, da se jajčece zavrti le za 180 °, v položaj za vkrcanje in nazaj. Podstavek omogoča tudi enostavno nagibanje sedeža v 6 različnih položajev, vključno z ležečim položajem. To bo preprečilo, da bi otrokova glava padla, če je sedež v nekaterih avtomobilih neustrezno nagnjen. In ta kombinacija vrtenja in namestitve je za jajčece popolnoma edinstvena. V avtosedežu Baby-Safe iSense boste poskrbeli ne le za največjo varnost, temveč tudi za prijetno in udobno okolje. Njegov patentiran mehanizem vam omogoča prilagoditev ergonomskega položaja glede na otrokovo višino. Kar bo podprlo njen zdrav razvoj. Ko otrok raste, povečate tudi prostor na sedežu s prilagajanjem naslona za glavo. In nenazadnje, k udobnemu prileganju bi prispevali tudi mehko oblazinjena podloga za novorojenčka in vrhunsko mehkejše prevleke iz blaga kot prej. Inteligentne rešitve za varno in udobno potovanje Mame na cesti pogosto uporabljajo avto v kombinaciji z vozičkom. Zato je dobra novica, da lahko jajce Baby Safe iSense s pomočjo adapterjev pritrdite na skoraj vse vrste šasije. To bo staršem omogočilo svobodo izbire brez primere. Premikanje z vozičkom - jajčece v cestnem prometu, zlasti v težkih svetlobnih pogojih, je pogosto nevarno. Zato je Baby Safe iSense opremljen z naborom inteligentnih LED luči. Par teh varnostnih in namestitvenih lučk se samodejno aktivira, ko premikate otroški sedež v temnem okolju. Zahvaljujoč njej se lahko brez skrbi gibljete na sprehodu, potovanju ali parkirišču, tudi zvečer, v temi in temi. Deluje tako, da se ob odstranitvi sedeža s podstavka spodnji par luči samodejno vklopi in ostane prižgan tudi po kliku na podvozje vozička. Tako boste dobro videli od daleč in videli boste tudi cesto. Ko jajče doseže osvetljeno območje, se lučke na sedežu samodejno ugasnejo. Služi tudi kot zanesljiv pokazatelj varne pritrditve jajčeca na dno, saj se takrat lučke samodejno izklopijo. Poleg tega vas močna LED osvetlitev med vožnjo ne bo motila. Potem je tu še en par luči, ki ima drugačno funkcijo. Na sedežu lahko vklopite tople, zatemnjene luči ne samo takrat, ko se dojenček želi igrati, ampak tudi poskrbite, da boste vedno videli, kaj počne vaš dojenček. Tudi žarometi v temi avtomobila vam bodo pomagali lažje pritrditi otroka. Imajo nastavljiv avtomat, ko se prižgejo lučke, otroka pripnete na sedež in lučke se po minuti ugasnejo same. Zgornje in spodnje luči lahko upravljate tudi ročno z obeh strani. Lučke lahko vklapljate in izklapljate z dolgim pritiskom in v treh korakih prilagodite njihovo jakost. Pri zgornjih žarometih je od najbolj zasenčene do najbolj izrazite osvetlitve. V primeru spodnjih luči pa ravno nasprotno. V paketu je tudi 2-metrski kabel USB, ki lučke polni približno 4 ure. Popolni nato trajajo približno 18 ur v polni svetlobi. Osnova prave iSense pustolovščine je Flex Base iSense Osnovo Flex base iSense lahko uporabljate ne samo z otroškim jajcem iSense, ampak tudi z Baby-safe 3 i-Size in nadaljevalnim avtosedežem Dualfix iSense. Hkrati jim omogoča enostavno in hitro menjavo. Sedež lahko enostavno vstavite in odstranite v podstavek z enim samim klikom. Vrtljiva funkcija podstavka omogoča tudi obračanje avtomobilskega sedeža proti avtomobilskim vratom, kar vam bo olajšalo namestitev otroka na sedež in njegovo pritrditev. V avtomobilih z ležečimi sedeži se otrokova glava zlahka nagne na sedežu. Tako lahko s sistemom Flex Base iSense naklon sedeža prilagodite na do 6 različnih položajev. Pred namestitvijo sedeža nastavite pravilen kot. Tako bo vaš otrok imel najboljšo kombinacijo varnosti in udobja. Pomemben del podlage je podporna noga, ki zagotavlja njeno dodatno stabilnost. Za varno namestitev ga nastavite
out of stock
529,36 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
Avtosedež Flex iSense Baby-Safe iSense Bundle, Midnight Grey Še ni bilo tukaj! Inteligentna serija iSence na odru! Britax Römer že od leta 1966 razvija in izdeluje avtomobilske sedeže za otroke. Je eden svetovnih voditeljev na področju varnosti. Zdaj vam prinaša nov, edinstven potovalni sistem iSense, ki ustreza zahtevam po še večji varnosti, udobnejšem upravljanju in zabavnejšem potovanju z otroki, kot ste si kdajkoli predstavljali! Izjemna kombinacija vrhunskih lastnosti V kompletu je Baby-Safe iSense jajčece za dojenčke od rojstva do 15. meseca in Flex Base iSense. Vsaka komponenta ustreza varnostnemu standardu i-Size. Sistem iSense ponuja več naprednih funkcij. Ena izmed njih je združljivost jajčeca s podvozjem skoraj vseh razpoložljivih otroških vozičkov. Potem je tu še rotacija za 180 ° v kombinaciji s pozicioniranjem. In kombinacija vrtenja in nameščanja jajčec je popolnoma edinstvena. Nenazadnje se serija iSense ponaša s prelomno inovacijo, ki je nabor pametnih luči za večje udobje in varnost. Jajce iSense Baby-Safe - prijeten otok varnosti za vaše najmlajše Avtosedež Baby-Safe iSense lahko uporabljate za otroke od rojstva do 15. meseca. V avtomobilu ga lahko pritrdite z varnostnimi pasovi vozila ali v idealnem primeru s podstavkom Flex iSense. Zaradi obveznosti, da otroke, mlajše od 15 mesecev, prevažajo v nasprotni smeri, vsebuje varnostno napravo, ki omogoča, da se jajčece zavrti le za 180 °, v položaj za vkrcanje in nazaj. Podstavek omogoča tudi enostavno nagibanje sedeža v 6 različnih položajev, vključno z ležečim položajem. To bo preprečilo, da bi otrokova glava padla, če je sedež v nekaterih avtomobilih neustrezno nagnjen. In ta kombinacija vrtenja in namestitve je za jajčece popolnoma edinstvena. V avtosedežu Baby-Safe iSense boste poskrbeli ne le za največjo varnost, temveč tudi za prijetno in udobno okolje. Njegov patentiran mehanizem vam omogoča prilagoditev ergonomskega položaja glede na otrokovo višino. Kar bo podprlo njen zdrav razvoj. Ko otrok raste, povečate tudi prostor na sedežu s prilagajanjem naslona za glavo. In nenazadnje, k udobnemu prileganju bi prispevali tudi mehko oblazinjena podloga za novorojenčka in vrhunsko mehkejše prevleke iz blaga kot prej. Inteligentne rešitve za varno in udobno potovanje Mame na cesti pogosto uporabljajo avto v kombinaciji z vozičkom. Zato je dobra novica, da lahko jajce Baby Safe iSense s pomočjo adapterjev pritrdite na skoraj vse vrste šasije. To bo staršem omogočilo svobodo izbire brez primere. Premikanje z vozičkom - jajčece v cestnem prometu, zlasti v težkih svetlobnih pogojih, je pogosto nevarno. Zato je Baby Safe iSense opremljen z naborom inteligentnih LED luči. Par teh varnostnih in namestitvenih lučk se samodejno aktivira, ko premikate otroški sedež v temnem okolju. Zahvaljujoč njej se lahko brez skrbi gibljete na sprehodu, potovanju ali parkirišču, tudi zvečer, v temi in temi. Deluje tako, da se ob odstranitvi sedeža s podstavka spodnji par luči samodejno vklopi in ostane prižgan tudi po kliku na podvozje vozička. Tako boste dobro videli od daleč in videli boste tudi cesto. Ko jajče doseže osvetljeno območje, se lučke na sedežu samodejno ugasnejo. Služi tudi kot zanesljiv pokazatelj varne pritrditve jajčeca na dno, saj se takrat lučke samodejno izklopijo. Poleg tega vas močna LED osvetlitev med vožnjo ne bo motila. Potem je tu še en par luči, ki ima drugačno funkcijo. Na sedežu lahko vklopite tople, zatemnjene luči ne samo takrat, ko se dojenček želi igrati, ampak tudi poskrbite, da boste vedno videli, kaj počne vaš dojenček. Tudi žarometi v temi avtomobila vam bodo pomagali lažje pritrditi otroka. Imajo nastavljiv avtomat, ko se prižgejo lučke, otroka pripnete na sedež in lučke se po minuti ugasnejo same. Zgornje in spodnje luči lahko upravljate tudi ročno z obeh strani. Lučke lahko vklapljate in izklapljate z dolgim pritiskom in v treh korakih prilagodite njihovo jakost. Pri zgornjih žarometih je od najbolj zasenčene do najbolj izrazite osvetlitve. V primeru spodnjih luči pa ravno nasprotno. V paketu je tudi 2-metrski kabel USB, ki lučke polni približno 4 ure. Popolni nato trajajo približno 18 ur v polni svetlobi. Osnova prave iSense pustolovščine je Flex Base iSense Osnovo Flex base iSense lahko uporabljate ne samo z otroškim jajcem iSense, ampak tudi z Baby-safe 3 i-Size in nadaljevalnim avtosedežem Dualfix iSense. Hkrati jim omogoča enostavno in hitro menjavo. Sedež lahko enostavno vstavite in odstranite v podstavek z enim samim klikom. Vrtljiva funkcija podstavka omogoča tudi obračanje avtomobilskega sedeža proti avtomobilskim vratom, kar vam bo olajšalo namestitev otroka na sedež in njegovo pritrditev. V avtomobilih z ležečimi sedeži se otrokova glava zlahka nagne na sedežu. Tako lahko s sistemom Flex Base iSense naklon sedeža prilagodite na do 6 različnih položajev. Pred namestitvijo sedeža nastavite pravilen kot. Tako bo vaš otrok imel najboljšo kombinacijo varnosti in udobja. Pomemben del podlage je podporna noga, ki zagotavlja njeno dodatno stabilnost. Za varno namestitev ga nastavite
out of stock
529,36 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
Avtosedež Dualfix iSense Bundle Flex iSense, zlati konjak Še ni bilo tukaj! Inteligentna serija iSence na odru! Britax Römer že od leta 1966 razvija in izdeluje avtomobilske sedeže za otroke. Je eden svetovnih voditeljev na področju varnosti. Zdaj vam prinaša nov, edinstven potovalni sistem iSense, ki ustreza zahtevam po še večji varnosti, udobnejšem upravljanju in zabavnejšem potovanju z otroki, kot ste si kdajkoli predstavljali! 4 leta varnega in udobnega potovanja Komplet vključuje nadaljevalni avtosedež Dualfix iSense in osnovno podlago iSense Flex. Obe komponenti izpolnjujeta varnostni standard i-Size. Avtosedež Dualfix iSense temelji na priljubljenem modelu Dualfix M i-Size, nagrajenem z ADAC. Poleg tega je opremljen z inovativno osvetlitvijo, ki bo vaše skupno potovanje naredila še bolj prijetno. Zasnovan je za otroke od 3 mesecev do 4 let in je najboljša možnost, ko otrok zraste iz prvega avtosedeža. Stalni avtosedež Dualfix iSense lahko uporabljate samo s sistemom Flex base iSense. Videti in biti viden Inovativni žarometi so nameščeni na straneh avtomobilskega sedeža. Njihova mehka, slaba svetloba bo zagotovila, da boste tudi v temi vedeli, kaj počne vaš dojenček. Za večjega otroka bo mehka svetloba daljšo pot prijetnejša, saj se lahko z njim igra ali si ogleda knjigo. Tudi luči vam bodo pomagale pri poravnavi. Tudi v temi boste prepričani, da ste pasove pravilno zategnili in da jih nikjer ne prečkajo. Svetilke imajo 3 jakosti svetlobe. Lahko jih nadzorujete ročno ali nastavite v samodejni način. V njem se lučke ugasnejo minuto po tem, ko otrok sede na sedež. 360 ° vrtljivo Tako otroci kot starši bodo cenili možnost vrtenja za 360 °. S to funkcijo se otrok veliko lažje ustali. Preprosto obrnete sedež v položaj za vkrcanje in ga nato obrnete proti ali v smeri vožnje, kar ustreza vašemu otroku. Strokovnjaki za varnost priporočajo, da otroke čim dlje vozite proti smeri vožnje. To je najvarnejši način potovanja. Avtosedež Dualfix iSense vam omogoča do 4. leta starosti. Odkrijte in se sprostite Avtosedež Dualfix iSense lahko nastavite v 6 položajev. Otrok lahko opazuje svet za okni avtomobila in ko se utrudi, mu preprosto prilagodite ležeči položaj. Hkrati možnosti namestitve sedeža zagotavljajo pravilno nastavitev položaja v avtomobilih z različnimi nagibi sedeža. Otrok med vožnjo ne bo padel na glavo. K maksimalnemu udobju prispeva tudi možnost podaljšanja prostora za noge pri vožnji v nasprotni smeri. Varnost gre z roko v roki z udobjem Varnost je pri avtomobilskih sedežih Britax Römer vedno na prvem mestu, zato je avtosedež Dualfix iSense v skladu z najstrožjim evropskim varnostnim standardom ECE R129 (i-Size). Sedež je opremljen s številnimi inovativnimi varnostnimi elementi. Gre denimo za optimiziran integriran sistem zaščite pred bočnimi udarci SICT INSIDE in patentiran sistem Pivot Link, ki otroka ščiti z vseh strani. Za večjo varnost otrok je Dualfix iSense opremljen tudi s 5-točkovnimi varnostnimi pasovi proti zdrsu. Avtosedež Dualfix iSense je nameščen na dnu z enim samim klikom, in sicer v nasprotni smeri. Z lahkoto ga lahko zasukate na želeno mesto. Z enostavnim manipuliranjem s podstavkom lahko nastavite ne le t.i. položaj za vkrcanje za lažji dostop do otroka, pa tudi nagibanje sedeža v posteljo. Osnova prave iSense pustolovščine je Flex Base iSense Osnovo Flex base iSense lahko uporabljate ne samo z nadaljevalnim avtosedežem Dualfix iSense, temveč tudi z otroškim jajcem iSense ali Baby-safe 3 i-Size. Hkrati jim omogoča enostavno in hitro menjavo. Sedež lahko enostavno vstavite in odstranite v podstavek z enim samim klikom. Vrtljiva funkcija podstavka vam omogoča, da avtomobilski sedež obrnete proti avtomobilskim vratom, kar vam bo olajšalo namestitev otroka na sedež in njegovo pritrditev. Poleg tega lahko sedež Dualfix iSense zavrtite za 360 stopinj, kar vam omogoča potovanje v smeri vožnje, ko je otrok starejši od 15 mesecev in je visok 76 cm. V avtomobilih z ležečimi sedeži se otrokova glava zlahka nagne na sedežu. Tako lahko s sistemom Flex Base iSense naklon sedeža prilagodite na do 6 različnih položajev. Tako bo vaš otrok imel najboljšo kombinacijo varnosti in udobja. Pomemben del podlage je podporna noga, ki zagotavlja njeno dodatno stabilnost. Za varno namestitev ga nastavite tako, da ustreza višini, ki je najboljša za vaš avto. Zvočni signal bo potrdil pravilno pritrditev podporne noge. Nosilna noga v kombinaciji z varnostnim lokom in sistemom Pivot Link zmanjša nagibanje in vrtenje ter dodatno zmanjša silo premikanja naprej, ki deluje na otroka v primeru nesreče. To ga bistveno pomaga zaščititi. Prednosti potovalnega kompleta iSense v kocki • Inteligenten sistem za udobje in največjo varnost otrok od 3 mesecev do 4 let • Izpolnjuje standard i-Size • Edinstvena kombinacija številnih uporabnih parametrov • Podstavek je združljiv z avtosedeži Baby-safe iSense, Baby-safe 3 i-size in Dualfix iSense • Zavarovanje za zagotovitev vožnje v nasprotni smeri za otroke, mlajše od 15 mesecev • Možnost potovanja v nasprotni smeri do 4. leta starosti
out of stock
551,10 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
Avtosedež Dualfix iSense Bundle Flex iSense, bordo rdeča Še ni bilo tukaj! Inteligentna serija iSence na odru! Britax Römer že od leta 1966 razvija in izdeluje avtomobilske sedeže za otroke. Je eden svetovnih voditeljev na področju varnosti. Zdaj vam prinaša nov, edinstven potovalni sistem iSense, ki ustreza zahtevam po še večji varnosti, udobnejšem upravljanju in zabavnejšem potovanju z otroki, kot ste si kdajkoli predstavljali! 4 leta varnega in udobnega potovanja Komplet vključuje nadaljevalni avtosedež Dualfix iSense in osnovno podlago iSense Flex. Obe komponenti izpolnjujeta varnostni standard i-Size. Avtosedež Dualfix iSense temelji na priljubljenem modelu Dualfix M i-Size, nagrajenem z ADAC. Poleg tega je opremljen z inovativno osvetlitvijo, ki bo vaše skupno potovanje naredila še bolj prijetno. Zasnovan je za otroke od 3 mesecev do 4 let in je najboljša možnost, ko otrok zraste iz prvega avtosedeža. Stalni avtosedež Dualfix iSense lahko uporabljate samo s sistemom Flex base iSense. Videti in biti viden Inovativni žarometi so nameščeni na straneh avtomobilskega sedeža. Njihova mehka, slaba svetloba bo zagotovila, da boste tudi v temi vedeli, kaj počne vaš dojenček. Za večjega otroka bo mehka svetloba daljšo pot prijetnejša, saj se lahko z njim igra ali si ogleda knjigo. Tudi luči vam bodo pomagale pri poravnavi. Tudi v temi boste prepričani, da ste pasove pravilno zategnili in da jih nikjer ne prečkajo. Svetilke imajo 3 jakosti svetlobe. Lahko jih nadzorujete ročno ali nastavite v samodejni način. V njem se lučke ugasnejo minuto po tem, ko otrok sede na sedež. 360 ° vrtljivo Tako otroci kot starši bodo cenili možnost vrtenja za 360 °. S to funkcijo se otrok veliko lažje ustali. Preprosto obrnete sedež v položaj za vkrcanje in ga nato obrnete proti ali v smeri vožnje, kar ustreza vašemu otroku. Strokovnjaki za varnost priporočajo, da otroke čim dlje vozite proti smeri vožnje. To je najvarnejši način potovanja. Avtosedež Dualfix iSense vam omogoča do 4. leta starosti. Odkrijte in se sprostite Avtosedež Dualfix iSense lahko nastavite v 6 položajev. Otrok lahko opazuje svet za okni avtomobila in ko se utrudi, mu preprosto prilagodite ležeči položaj. Hkrati možnosti namestitve sedeža zagotavljajo pravilno nastavitev položaja v avtomobilih z različnimi nagibi sedeža. Otrok med vožnjo ne bo padel na glavo. K maksimalnemu udobju prispeva tudi možnost podaljšanja prostora za noge pri vožnji v nasprotni smeri. Varnost gre z roko v roki z udobjem Varnost je pri avtomobilskih sedežih Britax Römer vedno na prvem mestu, zato je avtosedež Dualfix iSense v skladu z najstrožjim evropskim varnostnim standardom ECE R129 (i-Size). Sedež je opremljen s številnimi inovativnimi varnostnimi elementi. Gre denimo za optimiziran integriran sistem zaščite pred bočnimi udarci SICT INSIDE in patentiran sistem Pivot Link, ki otroka ščiti z vseh strani. Za večjo varnost otrok je Dualfix iSense opremljen tudi s 5-točkovnimi varnostnimi pasovi proti zdrsu. Avtosedež Dualfix iSense je nameščen na dnu z enim samim klikom, in sicer v nasprotni smeri. Z lahkoto ga lahko zasukate na želeno mesto. Z enostavnim manipuliranjem s podstavkom lahko nastavite ne le t.i. položaj za vkrcanje za lažji dostop do otroka, pa tudi nagibanje sedeža v posteljo. Osnova prave iSense pustolovščine je Flex Base iSense Osnovo Flex base iSense lahko uporabljate ne samo z nadaljevalnim avtosedežem Dualfix iSense, temveč tudi z otroškim jajcem iSense ali Baby-safe 3 i-Size. Hkrati jim omogoča enostavno in hitro menjavo. Sedež lahko enostavno vstavite in odstranite v podstavek z enim samim klikom. Vrtljiva funkcija podstavka vam omogoča, da avtomobilski sedež obrnete proti avtomobilskim vratom, kar vam bo olajšalo namestitev otroka na sedež in njegovo pritrditev. Poleg tega lahko sedež Dualfix iSense zavrtite za 360 stopinj, kar vam omogoča potovanje v smeri vožnje, ko je otrok starejši od 15 mesecev in je visok 76 cm. V avtomobilih z ležečimi sedeži se otrokova glava zlahka nagne na sedežu. Tako lahko s sistemom Flex Base iSense naklon sedeža prilagodite na do 6 različnih položajev. Tako bo vaš otrok imel najboljšo kombinacijo varnosti in udobja. Pomemben del podlage je podporna noga, ki zagotavlja njeno dodatno stabilnost. Za varno namestitev ga nastavite tako, da ustreza višini, ki je najboljša za vaš avto. Zvočni signal bo potrdil pravilno pritrditev podporne noge. Nosilna noga v kombinaciji z varnostnim lokom in sistemom Pivot Link zmanjša nagibanje in vrtenje ter dodatno zmanjša silo premikanja naprej, ki deluje na otroka v primeru nesreče. To ga bistveno pomaga zaščititi. Prednosti potovalnega kompleta iSense v kocki • Inteligenten sistem za udobje in največjo varnost otrok od 3 mesecev do 4 let • Izpolnjuje standard i-Size • Edinstvena kombinacija številnih uporabnih parametrov • Podstavek je združljiv z avtosedeži Baby-safe iSense, Baby-safe 3 i-size in Dualfix iSense • Zavarovanje za zagotovitev vožnje v nasprotni smeri za otroke, mlajše od 15 mesecev • Možnost potovanja v nasprotni smeri do 4. leta starosti
out of stock
551,10 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
Avtosedež Dualfix iSense Bundle Flex iSense, Midnight Grey Še ni bilo tukaj! Inteligentna serija iSence na odru! Britax Römer že od leta 1966 razvija in izdeluje avtomobilske sedeže za otroke. Je eden svetovnih voditeljev na področju varnosti. Zdaj vam prinaša nov, edinstven potovalni sistem iSense, ki ustreza zahtevam po še večji varnosti, udobnejšem upravljanju in zabavnejšem potovanju z otroki, kot ste si kdajkoli predstavljali! 4 leta varnega in udobnega potovanja Komplet vključuje nadaljevalni avtosedež Dualfix iSense in osnovno podlago iSense Flex. Obe komponenti izpolnjujeta varnostni standard i-Size. Avtosedež Dualfix iSense temelji na priljubljenem modelu Dualfix M i-Size, nagrajenem z ADAC. Poleg tega je opremljen z inovativno osvetlitvijo, ki bo vaše skupno potovanje naredila še bolj prijetno. Zasnovan je za otroke od 3 mesecev do 4 let in je najboljša možnost, ko otrok zraste iz prvega avtosedeža. Stalni avtosedež Dualfix iSense lahko uporabljate samo s sistemom Flex base iSense. Videti in biti viden Inovativni žarometi so nameščeni na straneh avtomobilskega sedeža. Njihova mehka, slaba svetloba bo zagotovila, da boste tudi v temi vedeli, kaj počne vaš dojenček. Za večjega otroka bo mehka svetloba daljšo pot prijetnejša, saj se lahko z njim igra ali si ogleda knjigo. Tudi luči vam bodo pomagale pri poravnavi. Tudi v temi boste prepričani, da ste pasove pravilno zategnili in da jih nikjer ne prečkajo. Svetilke imajo 3 jakosti svetlobe. Lahko jih nadzorujete ročno ali nastavite v samodejni način. V njem se lučke ugasnejo minuto po tem, ko otrok sede na sedež. 360 ° vrtljivo Tako otroci kot starši bodo cenili možnost vrtenja za 360 °. S to funkcijo se otrok veliko lažje ustali. Preprosto obrnete sedež v položaj za vkrcanje in ga nato obrnete proti ali v smeri vožnje, kar ustreza vašemu otroku. Strokovnjaki za varnost priporočajo, da otroke čim dlje vozite proti smeri vožnje. To je najvarnejši način potovanja. Avtosedež Dualfix iSense vam omogoča do 4. leta starosti. Odkrijte in se sprostite Avtosedež Dualfix iSense lahko nastavite v 6 položajev. Otrok lahko opazuje svet za okni avtomobila in ko se utrudi, mu preprosto prilagodite ležeči položaj. Hkrati možnosti namestitve sedeža zagotavljajo pravilno nastavitev položaja v avtomobilih z različnimi nagibi sedeža. Otrok med vožnjo ne bo padel na glavo. K maksimalnemu udobju prispeva tudi možnost podaljšanja prostora za noge pri vožnji v nasprotni smeri. Varnost gre z roko v roki z udobjem Varnost je pri avtomobilskih sedežih Britax Römer vedno na prvem mestu, zato je avtosedež Dualfix iSense v skladu z najstrožjim evropskim varnostnim standardom ECE R129 (i-Size). Sedež je opremljen s številnimi inovativnimi varnostnimi elementi. Gre denimo za optimiziran integriran sistem zaščite pred bočnimi udarci SICT INSIDE in patentiran sistem Pivot Link, ki otroka ščiti z vseh strani. Za večjo varnost otrok je Dualfix iSense opremljen tudi s 5-točkovnimi varnostnimi pasovi proti zdrsu. Avtosedež Dualfix iSense je nameščen na dnu z enim samim klikom, in sicer v nasprotni smeri. Z lahkoto ga lahko zasukate na želeno mesto. Z enostavnim manipuliranjem s podstavkom lahko nastavite ne le t.i. položaj za vkrcanje za lažji dostop do otroka, pa tudi nagibanje sedeža v posteljo. Osnova prave iSense pustolovščine je Flex Base iSense Osnovo Flex base iSense lahko uporabljate ne samo z nadaljevalnim avtosedežem Dualfix iSense, temveč tudi z otroškim jajcem iSense ali Baby-safe 3 i-Size. Hkrati jim omogoča enostavno in hitro menjavo. Sedež lahko enostavno vstavite in odstranite v podstavek z enim samim klikom. Vrtljiva funkcija podstavka vam omogoča, da avtomobilski sedež obrnete proti avtomobilskim vratom, kar vam bo olajšalo namestitev otroka na sedež in njegovo pritrditev. Poleg tega lahko sedež Dualfix iSense zavrtite za 360 stopinj, kar vam omogoča potovanje v smeri vožnje, ko je otrok starejši od 15 mesecev in je visok 76 cm. V avtomobilih z ležečimi sedeži se otrokova glava zlahka nagne na sedežu. Tako lahko s sistemom Flex Base iSense naklon sedeža prilagodite na do 6 različnih položajev. Tako bo vaš otrok imel najboljšo kombinacijo varnosti in udobja. Pomemben del podlage je podporna noga, ki zagotavlja njeno dodatno stabilnost. Za varno namestitev ga nastavite tako, da ustreza višini, ki je najboljša za vaš avto. Zvočni signal bo potrdil pravilno pritrditev podporne noge. Nosilna noga v kombinaciji z varnostnim lokom in sistemom Pivot Link zmanjša nagibanje in vrtenje ter dodatno zmanjša silo premikanja naprej, ki deluje na otroka v primeru nesreče. To ga bistveno pomaga zaščititi. Prednosti potovalnega kompleta iSense v kocki • Inteligenten sistem za udobje in največjo varnost otrok od 3 mesecev do 4 let • Izpolnjuje standard i-Size • Edinstvena kombinacija številnih uporabnih parametrov • Podstavek je združljiv z avtosedeži Baby-safe iSense, Baby-safe 3 i-size in Dualfix iSense • Zavarovanje za zagotovitev vožnje v nasprotni smeri za otroke, mlajše od 15 mesecev • Možnost potovanja v nasprotni smeri do 4. leta starosti
out of stock
551,10 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
Avtosedež Dualfix iSense Bundle Flex iSense, Space Black Še ni bilo tukaj! Inteligentna serija iSence na odru! Britax Römer že od leta 1966 razvija in izdeluje avtomobilske sedeže za otroke. Je eden svetovnih voditeljev na področju varnosti. Zdaj vam prinaša nov, edinstven potovalni sistem iSense, ki ustreza zahtevam po še večji varnosti, udobnejšem upravljanju in zabavnejšem potovanju z otroki, kot ste si kdajkoli predstavljali! 4 leta varnega in udobnega potovanja Komplet vključuje nadaljevalni avtosedež Dualfix iSense in osnovno podlago iSense Flex. Obe komponenti izpolnjujeta varnostni standard i-Size. Avtosedež Dualfix iSense temelji na priljubljenem modelu Dualfix M i-Size, nagrajenem z ADAC. Poleg tega je opremljen z inovativno osvetlitvijo, ki bo vaše skupno potovanje naredila še bolj prijetno. Zasnovan je za otroke od 3 mesecev do 4 let in je najboljša možnost, ko otrok zraste iz prvega avtosedeža. Stalni avtosedež Dualfix iSense lahko uporabljate samo s sistemom Flex base iSense. Videti in biti viden Inovativni žarometi so nameščeni na straneh avtomobilskega sedeža. Njihova mehka, slaba svetloba bo zagotovila, da boste tudi v temi vedeli, kaj počne vaš dojenček. Za večjega otroka bo mehka svetloba daljšo pot prijetnejša, saj se lahko z njim igra ali si ogleda knjigo. Tudi luči vam bodo pomagale pri poravnavi. Tudi v temi boste prepričani, da ste pasove pravilno zategnili in da jih nikjer ne prečkajo. Svetilke imajo 3 jakosti svetlobe. Lahko jih nadzorujete ročno ali nastavite v samodejni način. V njem se lučke ugasnejo minuto po tem, ko otrok sede na sedež. 360 ° vrtljivo Tako otroci kot starši bodo cenili možnost vrtenja za 360 °. S to funkcijo se otrok veliko lažje ustali. Preprosto obrnete sedež v položaj za vkrcanje in ga nato obrnete proti ali v smeri vožnje, kar ustreza vašemu otroku. Strokovnjaki za varnost priporočajo, da otroke čim dlje vozite proti smeri vožnje. To je najvarnejši način potovanja. Avtosedež Dualfix iSense vam omogoča do 4. leta starosti. Odkrijte in se sprostite Avtosedež Dualfix iSense lahko nastavite v 6 položajev. Otrok lahko opazuje svet za okni avtomobila in ko se utrudi, mu preprosto prilagodite ležeči položaj. Hkrati možnosti namestitve sedeža zagotavljajo pravilno nastavitev položaja v avtomobilih z različnimi nagibi sedeža. Otrok med vožnjo ne bo padel na glavo. K maksimalnemu udobju prispeva tudi možnost podaljšanja prostora za noge pri vožnji v nasprotni smeri. Varnost gre z roko v roki z udobjem Varnost je pri avtomobilskih sedežih Britax Römer vedno na prvem mestu, zato je avtosedež Dualfix iSense v skladu z najstrožjim evropskim varnostnim standardom ECE R129 (i-Size). Sedež je opremljen s številnimi inovativnimi varnostnimi elementi. Gre denimo za optimiziran integriran sistem zaščite pred bočnimi udarci SICT INSIDE in patentiran sistem Pivot Link, ki otroka ščiti z vseh strani. Za večjo varnost otrok je Dualfix iSense opremljen tudi s 5-točkovnimi varnostnimi pasovi proti zdrsu. Avtosedež Dualfix iSense je nameščen na dnu z enim samim klikom, in sicer v nasprotni smeri. Z lahkoto ga lahko zasukate na želeno mesto. Z enostavnim manipuliranjem s podstavkom lahko nastavite ne le t.i. položaj za vkrcanje za lažji dostop do otroka, pa tudi nagibanje sedeža v posteljo. Osnova prave iSense pustolovščine je Flex Base iSense Osnovo Flex base iSense lahko uporabljate ne samo z nadaljevalnim avtosedežem Dualfix iSense, temveč tudi z otroškim jajcem iSense ali Baby-safe 3 i-Size. Hkrati jim omogoča enostavno in hitro menjavo. Sedež lahko enostavno vstavite in odstranite v podstavek z enim samim klikom. Vrtljiva funkcija podstavka vam omogoča, da avtomobilski sedež obrnete proti avtomobilskim vratom, kar vam bo olajšalo namestitev otroka na sedež in njegovo pritrditev. Poleg tega lahko sedež Dualfix iSense zavrtite za 360 stopinj, kar vam omogoča potovanje v smeri vožnje, ko je otrok starejši od 15 mesecev in je visok 76 cm. V avtomobilih z ležečimi sedeži se otrokova glava zlahka nagne na sedežu. Tako lahko s sistemom Flex Base iSense naklon sedeža prilagodite na do 6 različnih položajev. Tako bo vaš otrok imel najboljšo kombinacijo varnosti in udobja. Pomemben del podlage je podporna noga, ki zagotavlja njeno dodatno stabilnost. Za varno namestitev ga nastavite tako, da ustreza višini, ki je najboljša za vaš avto. Zvočni signal bo potrdil pravilno pritrditev podporne noge. Nosilna noga v kombinaciji z varnostnim lokom in sistemom Pivot Link zmanjša nagibanje in vrtenje ter dodatno zmanjša silo premikanja naprej, ki deluje na otroka v primeru nesreče. To ga bistveno pomaga zaščititi. Prednosti potovalnega kompleta iSense v kocki • Inteligenten sistem za udobje in največjo varnost otrok od 3 mesecev do 4 let • Izpolnjuje standard i-Size • Edinstvena kombinacija številnih uporabnih parametrov • Podstavek je združljiv z avtosedeži Baby-safe iSense, Baby-safe 3 i-size in Dualfix iSense • Zavarovanje za zagotovitev vožnje v nasprotni smeri za otroke, mlajše od 15 mesecev • Možnost potovanja v nasprotni smeri do 4. leta starosti
out of stock
551,10 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
Avtosedež Dualfix iSense Bundle Flex iSense, Indigo Blue Še ni bilo tukaj! Inteligentna serija iSence na odru! Britax Römer že od leta 1966 razvija in izdeluje avtomobilske sedeže za otroke. Je eden svetovnih voditeljev na področju varnosti. Zdaj vam prinaša nov, edinstven potovalni sistem iSense, ki ustreza zahtevam po še večji varnosti, udobnejšem upravljanju in zabavnejšem potovanju z otroki, kot ste si kdajkoli predstavljali! 4 leta varnega in udobnega potovanja Komplet vključuje nadaljevalni avtosedež Dualfix iSense in osnovno podlago iSense Flex. Obe komponenti izpolnjujeta varnostni standard i-Size. Avtosedež Dualfix iSense temelji na priljubljenem modelu Dualfix M i-Size, nagrajenem z ADAC. Poleg tega je opremljen z inovativno osvetlitvijo, ki bo vaše skupno potovanje naredila še bolj prijetno. Zasnovan je za otroke od 3 mesecev do 4 let in je najboljša možnost, ko otrok zraste iz prvega avtosedeža. Stalni avtosedež Dualfix iSense lahko uporabljate samo s sistemom Flex base iSense. Videti in biti viden Inovativni žarometi so nameščeni na straneh avtomobilskega sedeža. Njihova mehka, slaba svetloba bo zagotovila, da boste tudi v temi vedeli, kaj počne vaš dojenček. Za večjega otroka bo mehka svetloba daljšo pot prijetnejša, saj se lahko z njim igra ali si ogleda knjigo. Tudi luči vam bodo pomagale pri poravnavi. Tudi v temi boste prepričani, da ste pasove pravilno zategnili in da jih nikjer ne prečkajo. Svetilke imajo 3 jakosti svetlobe. Lahko jih nadzorujete ročno ali nastavite v samodejni način. V njem se lučke ugasnejo minuto po tem, ko otrok sede na sedež. 360 ° vrtljivo Tako otroci kot starši bodo cenili možnost vrtenja za 360 °. S to funkcijo se otrok veliko lažje ustali. Preprosto obrnete sedež v položaj za vkrcanje in ga nato obrnete proti ali v smeri vožnje, kar ustreza vašemu otroku. Strokovnjaki za varnost priporočajo, da otroke čim dlje vozite proti smeri vožnje. To je najvarnejši način potovanja. Avtosedež Dualfix iSense vam omogoča do 4. leta starosti. Odkrijte in se sprostite Avtosedež Dualfix iSense lahko nastavite v 6 položajev. Otrok lahko opazuje svet za okni avtomobila in ko se utrudi, mu preprosto prilagodite ležeči položaj. Hkrati možnosti namestitve sedeža zagotavljajo pravilno nastavitev položaja v avtomobilih z različnimi nagibi sedeža. Otrok med vožnjo ne bo padel na glavo. K maksimalnemu udobju prispeva tudi možnost podaljšanja prostora za noge pri vožnji v nasprotni smeri. Varnost gre z roko v roki z udobjem Varnost je pri avtomobilskih sedežih Britax Römer vedno na prvem mestu, zato je avtosedež Dualfix iSense v skladu z najstrožjim evropskim varnostnim standardom ECE R129 (i-Size). Sedež je opremljen s številnimi inovativnimi varnostnimi elementi. Gre denimo za optimiziran integriran sistem zaščite pred bočnimi udarci SICT INSIDE in patentiran sistem Pivot Link, ki otroka ščiti z vseh strani. Za večjo varnost otrok je Dualfix iSense opremljen tudi s 5-točkovnimi varnostnimi pasovi proti zdrsu. Avtosedež Dualfix iSense je nameščen na dnu z enim samim klikom, in sicer v nasprotni smeri. Z lahkoto ga lahko zasukate na želeno mesto. Z enostavnim manipuliranjem s podstavkom lahko nastavite ne le t.i. položaj za vkrcanje za lažji dostop do otroka, pa tudi nagibanje sedeža v posteljo. Osnova prave iSense pustolovščine je Flex Base iSense Osnovo Flex base iSense lahko uporabljate ne samo z nadaljevalnim avtosedežem Dualfix iSense, temveč tudi z otroškim jajcem iSense ali Baby-safe 3 i-Size. Hkrati jim omogoča enostavno in hitro menjavo. Sedež lahko enostavno vstavite in odstranite v podstavek z enim samim klikom. Vrtljiva funkcija podstavka vam omogoča, da avtomobilski sedež obrnete proti avtomobilskim vratom, kar vam bo olajšalo namestitev otroka na sedež in njegovo pritrditev. Poleg tega lahko sedež Dualfix iSense zavrtite za 360 stopinj, kar vam omogoča potovanje v smeri vožnje, ko je otrok starejši od 15 mesecev in je visok 76 cm. V avtomobilih z ležečimi sedeži se otrokova glava zlahka nagne na sedežu. Tako lahko s sistemom Flex Base iSense naklon sedeža prilagodite na do 6 različnih položajev. Tako bo vaš otrok imel najboljšo kombinacijo varnosti in udobja. Pomemben del podlage je podporna noga, ki zagotavlja njeno dodatno stabilnost. Za varno namestitev ga nastavite tako, da ustreza višini, ki je najboljša za vaš avto. Zvočni signal bo potrdil pravilno pritrditev podporne noge. Nosilna noga v kombinaciji z varnostnim lokom in sistemom Pivot Link zmanjša nagibanje in vrtenje ter dodatno zmanjša silo premikanja naprej, ki deluje na otroka v primeru nesreče. To ga bistveno pomaga zaščititi. Prednosti potovalnega kompleta iSense v kocki • Inteligenten sistem za udobje in največjo varnost otrok od 3 mesecev do 4 let • Izpolnjuje standard i-Size • Edinstvena kombinacija številnih uporabnih parametrov • Podstavek je združljiv z avtosedeži Baby-safe iSense, Baby-safe 3 i-size in Dualfix iSense • Zavarovanje za zagotovitev vožnje v nasprotni smeri za otroke, mlajše od 15 mesecev • Možnost potovanja v nasprotni smeri do 4. leta starosti
out of stock
551,10 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Britax autosjedalica Baby-Safe crna/crvena/plava/siva. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Britax autosjedalica Baby-Safe crna/crvena/plava/siva. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4000984070989)
Ocene i komentarji
Proizvod još nije ocijenjen, promijeni to!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki