Tefal Pain Plaisir PF220838 aparat za peko kruha

Cena od 128,90 € do 139,99 €
Tefal Pain Plaisir PF220838 aparat za peko kruha
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Aparat za peko kruha Pain Plaisir - Tefal

Hišni aparat za peko kruha Tefal Pain Plaisir ponuja 17 samodejnih programov, s katerimi lahko pripravite različne vrste kruha, pa tudi pecivo, testenine ali celo marmelade. V kuhinji bo navdušil tudi zaradi številnih drugih pametnih funkcij, kot je možnost odloženega začetka, ki vam omogoča uživanje v svežem kruhu takoj, ko se zbudite, ali individualna nastavitev velikosti kruha in barve skorje. Skupaj s aparatom za peko kruha bo na vaš dom prišla tudi bogata dodatna oprema: - gnetilnik, - merilna skodelica, - žlica, - kuharska knjiga z recepti.
in_stock
137,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Aparat za peko kruha TEFAL PF220838

Aparat za peko kruha TEFAL PF220838Z aparatom Pain & Plaisir se vam ni treba odločati med okusom in zdravjem!Pain & Plaisir je rešitev za pripravo okusnega in zdravega svežega kruha v domači kuhinji.Pain & Plaisir je odličen za ljudi z glutensko intoleranco in tiste, ki pazijo na svoje zdravje, saj vam omogoča pripravo sveže pečenega kruha, ki je prilagojen vašim željam in potrebam!17 samodejnih programov za pripravo odličnega kruha, peciva, testa za pico, marmelad, kaš in kosmičev (3 brezglutenski programi, 7 programov za kruh, 7 drugih programov)Še več, funkcija zapoznelega vklopa vam omogoči, da se vsak dan zbudite s svežim kruhom! Poleg tega lahko izbirate med tremi različnimi barvami skorje (svetla, srednja ali temna) in tremi različnimi velikostmi.Lastnosti:17 samodejnih programov za pripravo kruhaSamodejno delovanje3 nastavitve teže in 3 stopnje zapečenostiČasovnikFunkcija ohranjanja toploteZraven je priložena knjiga z recepti
in stock
139,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Tefal Pain Plaisir PF220838 aparat za peko kruha. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Tefal Pain Plaisir PF220838 aparat za peko kruha. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (3045385783404)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki