Sleeptex VZMETNICA 140/200 cm

Cena od 209,00 € do 359,00 €
Sleeptex VZMETNICA 140/200 cm
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Sleeptex VZMETNICA 140/200 cm

Kakovosten in miren spanec je izrednega pomena. Pomemben je za zdravje, poleg tega pa nam zagotavlja energijo za premagovanje izzivov in vsakodnevnih dogodivščin. Poleg mehke posteljnine in rjuhe, je zelo pomembna tudi kakovostna vzmetnica, ki se bo vašemu telesu lepo prilagodila. Prav takšna je vzmetnica, ki je del blagovne znamke SleepTex. Izdelana je iz kakovostnih materialov in obogatena s kokosovimi vlakni. Vzmetnico lahko obračate in jo prilagodite tako, da bo spanje v vseh letnih časih prijetno in mirno. Vzmetnica se vašemu telesu lepo prilagodi, vam zagotavlja dobro oporo in kakovosten spanec. Dimenzije: 140x200 cm
in stock
209,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Sleeptex VZMETNICA 140/200 cm

Potrebujete izven standardno vzmetnico 80x200 cm? Potem bo prava izbira vzmetnica Easy relax blagovne znamke Sleeptex. Jedro ležišča je narejeno iz hladno valjene – HR pene in iz visco memory pene s 7 conami, ki omogočajo pravilno pozicijo telesa med spanjem ter poskrbijo za udoben in kakovosten sen. Trdoto vzmetnice lahko tudi prilagodite. Da bo spanje še bolj prijetno in predvsem zdravo, bo poskrbela visoko kakovostna snemljiva in pralna antibakterijska Easy Relax prevleka. Ta je narejena iz 90,3 % poliestera, 7,1% viskoze in 2,6 % bombaža. Ležišče je primerno tudi za alergike.
preorder
269,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Sleeptex VZMETNICA 140/200 cm

VZMETNICA 140/200 cm
preorder
359,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Sleeptex VZMETNICA 140/200 cm. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Sleeptex VZMETNICA 140/200 cm. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom.
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki