Stadler Form Otto

Cena od 209,90 € do 219,99 €
Stadler Form Otto
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Stadler Form otto fan bamboo ventilator

Stadler Formotto fan bamboo ventilator je primeren za prostore velikosti 40 m2 in omogoča 3 stopnje delovanja. Maksimalni pretok zraka znaša 2400 m3/h. Ponaša se z nastavljivim naklonom in ima tudi po višini nastavljive nogice.
Razpoložljivost je treba preveriti
209,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Ventilator STADLER FORM OTTO FAN BAMBUS

Ventilator STADLER FORM OTTO FAN BAMBUSKo nas poleti v našem domu obišče največja poletna vročina, je vsaka najmanjša sapica hladnega zraka še kako dobrodošla. Otto je v takem primeru prava rešitev! Kroženje zraka se na ventilatorju z lahkoto prilagodi, nudi pa tudi možnost za prilagoditev višine podnožja. Otto je usklajen z naravo! Njegov okvir je izdelan iz pravega bambusa, ki je dvakrat premazan z oljem. Zaščitna rešetka na zadnji strani se lahko odstrani, kar omogoča enostavno čiščenje lopatic.Lastnosti:Max.pretok zraka do: 2400 m3/hNastavitev stopnje delovanja: 3Moč (poraba električne energije): 45 WTiho delovanje: 44-58 dB(A)Okvir narejen iz bambusovega lesa (2x oljen)Nastavljiv naklon (po višini nastavljive nogice)Odstranljiva zadnja mreža za enostavno čiščenje
in stock
219,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Stadler Form Otto. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Stadler Form Otto. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (0802322002430)
Ocene i komentarji
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki