Samsung UE55CU8072 televizor, 55" (139 cm), LED, Ultra HD, Tizen

Cena od 399,00 € do 748,99 €
Samsung UE55CU8072 televizor
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Samsung UE55CU8072UXXH 4K UHD LED televizor, Tizen

Televizor Smart LED z ločljivostjo 4K Ultra HD (3840 × 2160) z diagonalo 138 cm (55"). Crystal procesor 4K, Dynamic Crystal Color, HDR/HDR10+/HLG, DVB-T/T2 (HEVC/H.265)/C/S/S2 tuner, operacijski sistem Tizen, Wi-Fi, spletni brskalnik, Bluetooth in predvajanje prek USB. Povezljivost: 3 × HDMI 2.1 (eARC), 2 × USB 2.0, 1× LAN, 1× optični zvočni izhod, 1× Cl+ (1.4). Samsung
Razpoložljivost je treba preveriti
399,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

TV sprejemnik Samsung 55" 139,7 cm E55CU8072U 3840x2160 LED SMART Tizen 3xHDMI USB BT WiFi RJ45 - UE55CU8072UXXH

Živahne kristalne barve na našem najtanjšem profilu   Dinamične jasne barve Realistične barve, nastale v čistem stanju s prefinjenim kristalom Potopite se v sliko z milijardo barvnih odtenkov. Dinamične jasne barve prinašajo realistične variacije, da lahko zaznate vsako podrobnost. AirSlim Elegantna in tanka oblika Osupljiva ozka oblika vašega televizorja se harmonično zlije z okolico.   Crystal procesor 4K Občutite vse barvne odtenke, kot je bilo to zamišljeno, v zmogljivi 4K ločljivosti Občutite vse barvne odtenke, kot je bilo to zamišljeno. Zmogljiva 4K nadgradnja slike vam zagotavlja, da lahko svojo priljubljeno vsebino gledate v do 4K ločljivosti. Smart Hub Svojo najljubšo vsebino odkrijte na enem mestu Optimizirajte izbiranje in spoznavanje vsebin, tako da porabite manj časa za iskanje in več časa za pretakanje filmov, iger in oddaj, ki so vam všeč.   Kakovost slike Izboljšanje kontrasta Izboljšan občutek globine in barve Funkcija za izboljšanje kontrasta dinamično prilagodi kontrast, rezultat tega pa je izboljšan občutek globine in barve.   HDR (Visokodinamično območje) Oglejte si podrobnosti vsakega prizora Visokodinamično območje prikazuje širok spekter barv in stopenj osvetljenosti, da lahko uživate v vseh vizualnih podrobnostih vsakega prizora. Igralna izkušnja Motion Xcelerator Gladko gibanje za jasno sliko Izkusite jasno sliko in delovanje. Motion Xcelerator samodejno oceni in kompenzira sličice za vir vsebine. Zvok   Object Tracking Sound Lite (OTS Lite) Virtualni zvok, ki sledi dogajanju 3D prostorski zvok z našim virtualnim zgornjim kanalom zvoka vam bo omogočil popolno potopitev v izkušnjo zvoka.     Q-Symphony Televizor in Soundbar zvočnik v popolni harmoniji Q-Symphony za bolj harmoničen zvok omogoča televizorju in Soundbar zvočnikom, da delujejo hkrati, ne da bi za to morali utišati zvočnike na televizorju.   Prilagodljiv zvok Zvok, natančno prilagojen vaši vsebini Prilagodljiv zvok vključuje zvočno inteligenco, ki optimizira zvok na podlagi analize prizora v realnem času glede na vrsto vsebine.      
Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
543,50 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Samsung UE55CU8072 televizor. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Samsung UE55CU8072 televizor. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8806094853391)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki