ZOO magnetna sestavljanka

Cena od 11,91 € do 14,28 €
ZOO magnetna sestavljanka
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

ZOO magnetna sestavljanka

Zelo priljubljena igra za otroke, tokrat z živalmi. Izdelek vsebuje magnetno mizo zelene barve, stojala in 44 lesenih kosov z magnetom, iz katerih lahko sestavite različne slike tako živali kot tudi različnih zgradb, ki jih poznate iz živalskega vrta. Pomaga pri razvoju fine motorike, domišljije in domišljije otrok. Pakirano v škatli iz trdega papirja. Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let. Vsebuje majhne dele. Zdravju neškodljivo. Preizkušeno na neodvisnem inštitutu. Dimenzije izdelka 330 × 225 × 35 mm. Dimenzije mize 31 × 16,5 mm. Detoa je češki proizvajalec lesenih igrač s tradicijo od leta 1908.
in stock
11,91 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

DETOA Magnetna sestavljanka ZOO, 33x23x3,5cm

Otroci lahko na magnetno tablo zložijo številne slike. Odlična igra za razvijanje domišljije, ustvarjalnosti in prostorskega razmišljanja. Komplet vsebuje: magnetno ploščo, stojalo in 41 lesenih kosov z magnetom. Mere paketa 34 × 23 × 3,5 cm. Primerno za otroke od 3. leta starosti. DETOA
Razpoložljivost je treba preveriti
14,28 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za ZOO magnetna sestavljanka. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka ZOO magnetna sestavljanka. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8593547030248)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki