Lucy & Leo 174 City - komplet lesenih kock z dvema avtomobiloma - 25 delov

Cena od 12,45 € do 19,90 €
Lucy & Leo 174 City - komplet lesenih kock z dvema avtomobiloma - 25 delov
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Lucy & Leo 174 City - komplet lesenih kock z dvema avtomobiloma - 25 delov

City - komplet lesenih kock je vedno priljubljena igrača za številne generacije otrok. Komplet vsebuje kocke različnih barv in oblik: kocke, trikotnike, cilindre, mostove in dva mobilna avtomobila. Na nekaterih kockah lahko najdemo upodobljeno izložbo, streho, okna ali živali. S sestavljanjem vseh kock bodo otroci ustvarili celo mesto, v katerem lahko nato potujejo avtomobili. Otroci vadijo motoriko, spretnost in logično razmišljanje. Na koncu igre se kocke položijo v praktično okroglo škatlo s pokrovom, ki ga je mogoče zapreti, in ročajem za nošenje. Dimenzije kock cca 3,5 cm, 5 cm, 7 cm. Dolžina avtomobilov 4 cm.
in stock
12,45 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Lucy&Leo 174 Mesto - komplet lesenih kock z dvema avtomobiloma 25 kosov

Mesto – komplet lesenih kock je že od nekdaj najljubša igrača številnih generacij otrok. Komplet vsebuje kocke različnih barv in oblik: kocke, trikotnike, valje, mostove in dva premikajoča se avtomobila. Primerno za otroke od 3. leta dalje. Lucy&Leo
Razpoložljivost je treba preveriti
19,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Lucy & Leo 174 City - komplet lesenih kock z dvema avtomobiloma - 25 delov. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Lucy & Leo 174 City - komplet lesenih kock z dvema avtomobiloma - 25 delov. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4897059891743)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki