Philips TAM4505 mikro sistem, črn

Cena od 219,99 € do 258,00 €
Philips TAM4505 mikro sistem
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Glasbeni stolp PHILIPS TAM4505

Eleganten videz. Bogati zvoki.Obogatite izkušnjo domačega poslušanja z mikrosistemom klasičnega videza. Uživajte v kristalno čistem digitalnem radiu DAB+ ali radiu FM, pretočno predvajajte glasbo in podcaste ter predvajajte CD-je – vse to z bogatim zvokom z močjo 60 W. Poleg tega lahko nanj priklopite tudi druge vire zvoka, in sicer prek priključka USB ali avdio vhoda.Vsa vaša glasbaS tem elegantnim mikro sistemom lahko predvajate sezname skladb, CD-plošče ter poslušate radio DAB+ in FM. Digitalni radijski sprejemnik z 20 prednastavitvami zagotavlja kristalno jasen sprejem, CD-predvajalnik podpira format MP3-CD, predvaja pa tudi posnete CD-plošče.Zvočniki s tehnologijo bass-reflex. Polnejši nizki toni.Te regalne zvočnike, zaradi kombinacije nizkotonca, visokotonca in odprtine bass-reflex, odlikujeta jasen zvok in odlična reprodukcija nizkih tonov. Izhodna moč 60 W zagotavlja dovolj močan zvok v vsakem prostoru. Ti zvočniki so popolna izbira za postavitev v salonu ali odprtem bivalnem prostoru.Klasična oblikaOsrednja enota v dveh barvah in ohišje zvočnika spominjata na zasnovo retro sistemov Hi-Fi. Teksturirano kolesce za nastavitev glasnosti upravljanju dodaja analogen pridih, spredaj pa so gumbi za predvajanje in izbiro vira.Digitalni nadzor zvoka. Izberite prednastavljeni slog zvoka.Hip-hop ali zborovsko petje, simfonično ali rock opera? Ne glede na to, v čem najbolj uživate, s funkcijo za digitalni nadzor zvoka v tem mikro sistemu bo užitek dovršen. Izbirajte med prednastavljenimi slogi zvoka, ki iz vaše priljubljene zvrsti potegnejo tisto najboljše.Doma v vašem domuTa mikro sistem, ki se napaja iz električnega omrežja, se odlično poda v vsak prostor. Doseg brezžične povezave Bluetooth znaša 10 m in preko vhoda USB lahko polnite pametne naprave. S preprostim daljinskim upravljalnikom imate ključne funkcije vedno na dosegu prstov.
in stock
219,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Philips TAM4505 mikro glasbeni sistem DAB+

Obogatite izkušnjo domačega poslušanja z mikrosistemom klasičnega videza. Uživajte v kristalno čistem digitalnem radiu DAB+ ali radiu FM, pretočno predvajajte glasbo in podcaste ter predvajajte CD-je – vse to z bogatim zvokom z močjo 60 W. Poleg tega lahko nanj priklopite tudi druge vire zvoka, in sicer prek priključka USB ali avdio vhoda. Philips
Razpoložljivost je treba preveriti
219,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Philips Mikrosistem TAM4505/12

Mikrosistem PHILIPS TAM4505/12 Philips
Razpoložljivost je treba preveriti
258,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Philips TAM4505 mikro sistem. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Philips TAM4505 mikro sistem. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4895229109834)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki